Görümce kişisi

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Hanimlar ben esimin ailesine giderken yemege gidiceksem mutlaka 1 2 saat oncesinden gider yardim ederim hazir yemege oturmak istemem. Neyse bekar görümcem isten cikti suan evde kayinvalidemde hasta olan doger gorumcemin yaninda kaliyor. Kayinbabam gorumcem evde tekler bende ramazan dolayisiyla iftari birlikte gecirelim diye gorumcemi arayip size geliyoz ddm tm dedi ikinciye aradigimda hıı tmm gibisinden isteksiz cevap verdi. Konularimdan da okursaniz ailesi hep bana 2 gunde gitsemde baski yapardi hergun gelmem icin ramazan diye yalniz yemesinler diye hem bizde hem orda yeriz ddm gorumcemin isteksiz gel demesinden dolayi cekiniyorum gitmeye. Kendisini de cok severdim iyi anlasirdik isten ciktigindan beri sık bi araya geliyoruz ve kendiside gelip gitme isini pek sevmez saygi duyuyorum. Fakat ben oranin geliniyim ama asla ona sormadan bi is yapmam saygi duyarim yemege gidiceksem 2 saat oncesinden yardima giderim bulasik yikanicaksa yikarimm. Gecenleree gittgmzde bulasik yikiyorduk suyu normal bir sekilde aciyorum bu konuda dikkatliyimdir cesmeyi kisti hic bir sey demedim geri actim bana cesmeyi cok aciyorsun biraz az ac ! Aynen ciddi ciddi boyle mudahale etti gecenlerde de ben cesmeyi cok aciyorum diye annem bana kiziyordu diyordu. Sorun cesme mevzusu degil arkadaslar ben insanlara cok mu yuz veriyorumda bana boyle birsey soyleme cesaretinde bulunuyorlar. Bazi seyleri, bazi laflari tabiki de buyutmuyorum alttan aldgm zamanlarda oluyor ama evine git5iginiz insan size boyle bir tepki verse. Kankaniz samimi arkadasnz degilki alinmayasiniz. Bugun yine yemege gidicez acikcasi ben yardima gitmeyi dusunmuyorum bulasigida yikamayi dusunmuyorum ama oturursam kayinvalidem. Gorumcene yardim etsene diyicek biliyorum bùyùtùcekler. Sorun yarfim edip etmemek degil elime yapismaz fakat hatasinida anlasin istiyorumm demekki cok yuz veriyorum

Normal gunde olsa haftada bir giderdimm ramazan oldugu icin gidiyoruz hatta ben gidiyorumm. Gecen oglen gittim yenge yemegini yaptindami geldin diyince evime geri donmek zorunda kaldim. Bunlar bana hergun gelmem icin israr ediyorlar kendi kizlar yengesi eve sık gelince agirlamaktan aciz. Yarin bir gun esinin ailesi gelincede bana gosterdgi tepkiyimi gostericek merak ediyorum

Bence üzerinde durulacak bir durum değil. Belki işten yeni çıktığı için ve ev yaşamına alışkın olmadığı için böyle davranmış olabilir. Bu gidişinde de çemeyi iyice kıs o gelip açsın.İsrafı sevmem ama bulaşıkta şıkır şıkır suyla yıkanır ama canım.

Yok gercekten normal bir sekilde aciyordum. Kendisinide severim saygili bir iliskimiz var. Bende sevdigim insanlara cok yuz verirrm simartirim alttan alirim. Banada bu sekilde davranmasi herlade cok yuz verdim dedirtti

Az insan. Az konuş. Az gül. Az mesafe. Çok huzur.
Der annem hakket de haklı bende çok yüz verdim kendilerini birşey zannediyorlar. Önceki hayatimda sen yoksun şimdi olmasan da pek birşey kaybetmem.

ve siz hala size gitmeye çalışıyorsunuz

nedir bu okuzun altinda buzagi aramalar. konunun ismi bila kinayeli, 'gorumce kisisi' ne yahu. yok yere sorun laf soz cikarmasaniza. onlara gidecegine sen davet et.

kayınvalide yok evde görümce ve kayınpeder tek diye gidiyorsunuz da 2 saat önce gitseniz ne olacak ki? zaten o 2 saat kalana kadar yemekleri yapmıştır yani.

çok yardım etmek istiyorsanız siz evinize davet edin veya yemeği yapın götürün birlikte yiyelim dedim diyin bir de öyle bakın tepkisine. belki de emrivaki sevmiyordur ki haklı da. ben de istemem arayıp birinin sürekli akşam sizde yemek yiyelim demesini.

Eşimin ailesi beni çok sık çağırıyor diye onyüzbinmilyon konu açmadınız mı? Belki onlar da anladı istemiyorlardır sizi. Çok iyi niyetli düşünüyorsanız evlerine gidip düzenlerine karışmak yerine yemek gönderin. Siz de çağırmayın zaten kavgalısınız.
Çok alemsiniz vallahi.

evde yoksa nasıl yardım et diyecek laf söyleyecek ki.
o kısmı ben pek anlamadım.
ha evdeyse zaten kp görümce yalnız iftar etmemiş olur.
sanirim gidip yemek yapiyor gunduzden..sonrada oturup kaliyor :)) gorumce de istemiyor. yani ben kendime davet ederdim 2-3 gunde 1. oda gorumce istemiyor pek diye. 2 kisiler nasil olsa yemek pisiyor yer evlerine giderlerdi. her gun gidip insanlari darlamak sacma geldi.

hem geliyoruz deyip hem hizmet beklemeyin
insanlar oruç
müsait olduklarında çağırırlar
niye böyle vıcıklaştırmaya çalışıyorsunuz ilişkinizi
onlar davet etsin
abartmayın
Öylede sonra ailesi gitmiyorz diye laf ediyorlar gelmiyorsunuz diye. Tabiki herzaman onlarin lafina gore hareket etmiyorz ama ramazan diye birlik dirlik olalim ddm kendim de davet ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…