- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Yok gercekten normal bir sekilde aciyordum. Kendisinide severim saygili bir iliskimiz var. Bende sevdigim insanlara cok yuz verirrm simartirim alttan alirim. Banada bu sekilde davranmasi herlade cok yuz verdim dedirttiBence üzerinde durulacak bir durum değil. Belki işten yeni çıktığı için ve ev yaşamına alışkın olmadığı için böyle davranmış olabilir. Bu gidişinde de çemeyi iyice kıs o gelip açsın.İsrafı sevmem ama bulaşıkta şıkır şıkır suyla yıkanır ama canım.
Normal gunde olsa haftada bir giderdimm ramazan oldugu icin gidiyoruz hatta ben gidiyorumm. Gecen oglen gittim yenge yemegini yaptindami geldin diyince evime geri donmek zorunda kaldim. Bunlar bana hergun gelmem icin israr ediyorlar kendi kizlar yengesi eve sık gelince agirlamaktan aciz. Yarin bir gun esinin ailesi gelincede bana gosterdgi tepkiyimi gostericek merak ediyorum
neden gidiyorsunuz ki gitmeyin? hem kayinvalide evde yok . ben bize davet ederdim.
sanirim gidip yemek yapiyor gunduzden..sonrada oturup kaliyor :)) gorumce de istemiyor. yani ben kendime davet ederdim 2-3 gunde 1. oda gorumce istemiyor pek diye. 2 kisiler nasil olsa yemek pisiyor yer evlerine giderlerdi. her gun gidip insanlari darlamak sacma geldi.evde yoksa nasıl yardım et diyecek laf söyleyecek ki.
o kısmı ben pek anlamadım.
ha evdeyse zaten kp görümce yalnız iftar etmemiş olur.
Öylede sonra ailesi gitmiyorz diye laf ediyorlar gelmiyorsunuz diye. Tabiki herzaman onlarin lafina gore hareket etmiyorz ama ramazan diye birlik dirlik olalim ddm kendim de davet ettmhem geliyoruz deyip hem hizmet beklemeyin
insanlar oruç
müsait olduklarında çağırırlar
niye böyle vıcıklaştırmaya çalışıyorsunuz ilişkinizi
onlar davet etsin
abartmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?