- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Gitmeyin o zaman, söylemişsiniz zaten gelip gitme işlerini sevmez diye belki dizi izleyecek? Ya da arkadaşını kahveye davet edecek? Kv gelince gidersiniz.
Bugun kayinvalidem ve hasta olan gorumcem geldi esimde gidelim ddgi icin tamam dedim. Diger gunler genel olarak ben cagirdim fakat kayinpedim isten geldigi icinrahat edemedi laf arasinda hanim olmadan kimsenin evinde rahat edemiyorum dedi bol bol siz gelin dedi. Bende ramazan oldugu icin esim gidelimmi dedigi icin tamam ddm 2 sefer aradim zaten baskada rahatsiz etmedim. Bugunde kayinvalidem geldi onun icin gidiyoruz . Tepki verdgnz kadar asla kimseyi rahatsiz etmem veya aman evimde hazirlamayim orda yiyip iciyim yapmam. Sanirim kendimi yanlis ifade ediyorum
Çok severdim,samimiydik dediğiniz görümcenizden “görümce kişisi” diye bahsetmeniz hoş olmamış bir görümce olarak nacizane fikrim :)
Bidaha gitmeyin ben bile bu kadar sık gelinse sıkılirdim hem kaynananda yokmus o zaman sen cagir yesinler icsinler gitsinler hep gitmek zorunda degilsiniz[/QUOTEa
Bunuda ailesi dusunsun valla buzamana kadar ben dusundum siki fiki olmayalim arada gidek gelek diye onlarin istedigi hergun yemege gitmemizdi. Ramazan dada istedikleri olsun dedim iyi yapmisim bikarlar belki hic istemezler :)Kayınvalide kayınpeder yemeğe çağırıyor ama görümceye bişey soran yok herhalde. Hasta olur, canı sıkkın olur, annesi evde yokken kafa dinlemek ister ama yok “ biz size geliyoruz”. Sonra da neden böyle yapıyor. Az yapmış
Bunuda ailesi dusunsun valla buzamana kadar ben dusundum siki fiki olmayalim arada gidek gelek diye onlarin istedigi hergun yemege gitmemizdi. Ramazan dada istedikleri olsun dedim iyi yapmisim bikarlar belki hic istemezler :)
Heralde ben hataliyim. Gelmiyorsunuz gitmiyorsnz mevzusunu yapsalar dahi kivamimi bilmem gerekiyordu. Görümceme yardim ediyorum diyede yorgunlugunu hic dusunemedim zwten 2 sefer gittik bir dahada o cagirmadan aramamtekler birlikte yiyelim diye yemeğe gidilmez çağırılır. belki yatacaktı belki bir tost yiyecekti ben seni hatalı buldum
2 gunde bir degil 2 sefer gittik geri kalan gunler genel olarak hep ben cagirdimAy ramazanda evime 2 günde bir gelen insan yemeğini yapsın da gelsin vallahi. Bulaşığını ben yıkarım. Bu ne ya? Ne çağırırım ne çağırılan yere giderim böyle sık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?