Görümce kişisi

Bidaha gitmeyin ben bile bu kadar sık gelinse sıkılirdim hem kaynananda yokmus o zaman sen cagir yesinler icsinler gitsinler hep gitmek zorunda degilsiniz

Ramazan dolayisiyla genl olarak evime ben davet ettm hatta kayinvalidemin evine gectigi zamanlar yorgundur ugrasmasin diye onun oldugu zamanlarda cagirdim . Kayinpeder hanim olmmadan rahat edemiyorum kimsnn evinde dedi daha öz evli kizi bile adam evde tekken evine cagirmaz hep ben davet ederim . Kiymet bilinmez orasi ayri. 2 seferde ben aradim
Normal ginde asla aramam size yemege geliyoz diye sadece cay icin ariyorz oda haftada 2 gun anca gidiyoz onada soeun yapiyorlar hergun gelmiyorsnz yemeginizi burda yemiyorsnz diye bende evimde yemek istiyorum. Ramazan diye bu sekilde gelisti 2 sefer aradik ama pisman oldum zaten gittigime

annemle kaliyoruz istedigim yemegi yapiyorum...ama baskasi gelse onun icin ekstra yemek lazim ...bence kimsenin sozuyle gidip istenmediginiz yerde oturmayin .. kiz hergun sizi gormek zorundami zaten cani burnundadir

Ramazan boyunca 2 sefer gittik cogu zamanda ben cagirdim tabiki. Normal gunde kayinpedrm 1 ay evde tek kaldgi zamanlar 3 tane evli kizi var adami biri bile yemege gel baba demediler ben cagirdim temizlgni yaptim ama allah rixasi icin. Soz konusu haazir yemek cagirmamai degil adam hanim olmadan kimsnn evinde rahat edemiyorum ramazanda bol bol siz gelin ddgi icin 2 sefer aradik pisman olduk zaten. Normal zamandada boyle davrangm anlamina gelmiyor onlar hergun bizde yiyin desede ben gitmiyorum evimde yiyorum yemegimi
Bidaha gitmeyin ben bile bu kadar sık gelinse sıkılirdim hem kaynananda yokmus o zaman sen cagir yesinler icsinler gitsinler hep gitmek zorunda degilsiniz[/QUOTEa

Kayınvalide kayınpeder yemeğe çağırıyor ama görümceye bişey soran yok herhalde. Hasta olur, canı sıkkın olur, annesi evde yokken kafa dinlemek ister ama yok “ biz size geliyoruz”. Sonra da neden böyle yapıyor. Az yapmış

Bunuda ailesi dusunsun valla buzamana kadar ben dusundum siki fiki olmayalim arada gidek gelek diye onlarin istedigi hergun yemege gitmemizdi. Ramazan dada istedikleri olsun dedim iyi yapmisim bikarlar belki hic istemezler :)

Annesi babası istiyor diye beni çekmek zırunda diyorsun yani. O zaman eşin istiyor diye istemediğin şeyler yapmak zorunda kaldığında şikayet etmezsin herhalde?

Bunuda ailesi dusunsun valla buzamana kadar ben dusundum siki fiki olmayalim arada gidek gelek diye onlarin istedigi hergun yemege gitmemizdi. Ramazan dada istedikleri olsun dedim iyi yapmisim bikarlar belki hic istemezler :)

hala ramazan diyorsunuz ya. işte ramazan yani anladınız mı görümce oruç tutuyordur,yoruluyordur. belki babasıyla oturup iki kaşık yiyip kalkabilecekken size sofra hazırlamak zoruna gidiyordur. kolayını bulmuşsunuz siz bütün ramazan oraya yıkılın boşverin. bir de lütfetmiş gibi yazıyorsunuz.

tekler birlikte yiyelim diye yemeğe gidilmez çağırılır. belki yatacaktı belki bir tost yiyecekti ben seni hatalı buldum

tekler birlikte yiyelim diye yemeğe gidilmez çağırılır. belki yatacaktı belki bir tost yiyecekti ben seni hatalı buldum
Heralde ben hataliyim. Gelmiyorsunuz gitmiyorsnz mevzusunu yapsalar dahi kivamimi bilmem gerekiyordu. Görümceme yardim ediyorum diyede yorgunlugunu hic dusunemedim zwten 2 sefer gittik bir dahada o cagirmadan aramam

evin gelinide olsanız onların bi düzeni var siz gittiğinizde misafir gözüyle bakıyolar, belki kız dinlenmek istiyor, siz gittiğinizde yemeği ,çayı bulaşığı derken uzayacak oturmanız. Ben olsam gitmezdim, aynı binadayız kayınvalideme dahi arayıp müsaitse giderim, keza onlarda aynı şekilde. Böyle sık gidip gelmeler, gelin görümcecilik oynamalar bana göre değil.

Ayyy gitmeyin yani ne var. Bu kadar meraklı olmayın vıcık vıcık ilişkilere. Ayrıca ne var suyu az aç demekte. Bence biraz mesafe koyun araya. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Ve çok irlilte olmak istiyosan sen çağır. Bekar görğmceye misafirliğe gitmek ne biliyim biraz garip.

Neden sürekli gitme gereği duyuyorsun?!! Oruçsa oruç, iftarsa iftar. Karşılıklı bir kere davetleşirsiniz sonra herkes kendine göre pişirsin yesin EVİNDE.

Ay ramazanda evime 2 günde bir gelen insan yemeğini yapsın da gelsin vallahi. Bulaşığını ben yıkarım. Bu ne ya? Ne çağırırım ne çağırılan yere giderim böyle sık.

Ay ramazanda evime 2 günde bir gelen insan yemeğini yapsın da gelsin vallahi. Bulaşığını ben yıkarım. Bu ne ya? Ne çağırırım ne çağırılan yere giderim böyle sık.
2 gunde bir degil 2 sefer gittik geri kalan gunler genel olarak hep ben cagirdim

Tamam birlik dirlik de. Özellikle ramazanda çağrılmadan gidilmez ki. Normal günde aman ne olsa yenir diyoruz da ramazan da çorbası, salatası, çayı , tatlısı uğraşmak kolay değil ki. Görümceniz arayıp iftara bekliyorum demiş olsa amenna. Ama siz baya baya iftara sizdeyiz diye aramışsınız. Birlik dirlikse niyetiniz ya yemekleri yapıp götürün ya da siz davet edin.

İşime karışma de cevap verirse benimle emir kipiyle konuşma yoksa bende konuşurum de sende...

Ben ortada bir sorun göremedim sadece bir ses tonundan istemediğini nasıl çıkardınız ki? ayrıca birşey yaptığı da yok suyu az aç demiş sıçrıyor diye diyordur benim annemde söyler sürekli bana geldiğinde ben gittiğimde bunun yüz verip cesaret bulmasıyla ne alakası var saygısızlık değil ki bu hakaret mi etti ne yaptı yani artık aranızda bunu söyleyecek kadar da mı samimiyet yok annesi onu uyardığı için o da sizi uyarıyor işte hani herşeye karışır müdahale eder tamam ama bu müdahale değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…