Görümce kişisi

Yok gercekten normal bir sekilde aciyordum. Kendisinide severim saygili bir iliskimiz var. Bende sevdigim insanlara cok yuz verirrm simartirim alttan alirim. Banada bu sekilde davranmasi herlade cok yuz verdim dedirtti

Ben senin yerinde olsam hiç takılmam şükür ki bu insanlarla aynı evde yaşamıyorsun yav he he de geç.

Ben kendime 2 sefer davet ettim 2 seferde biz gittik normal zamanlarda zaten daraltmiyorum. Ayrica kayinpederim hanim olmadan hic bir yerde rahat edemiyom siz gelin dedigi icin gittik bizde hergun gitme söz konusu yok zaten

eee gitme belliki kız seni istemiyo sende yaranamazsın millete bunu bil bosver hazırlasın babasına yesinler beraberr

Kesinlikle duzenlerine karismiyorum cesmeyi cok acmam duzenlerine karismak mi oluyor. Normal zamanda hergun gelmiyorsunuz yemege gelmiyorsnz diye baski yapiyorlardi ramazanda istedikleri olsunda rahatlasinlar dedim bu seferde gidiyorum diyemi suclu oluyorum anlamadim

valla cok sacma.

bugun yine gidecekmissiniz. birde trip atip yardim etmicekmissiniz.

kadin mecbur mu size surekli yemek hazirlamaya. istemiyordur kalabalik.. yiyip kaldiriyorlardir kendileri.

yiyin evinizde yahu..ne gereksiz surtusmeler.
Konuyu yanlis anlattim heralde bu konu hakkinda bende aynisini dusundgm icin 1 senedir kavgayla gecti gelip gitme konusundan. Gelmiyorsunuz gitmiyorsunz 2 gun cokta yemege gelinde biktirdilar artik bizi bende mesafe koydum onlar yemge cagirmadan gitmedim hic. Ramazan evde baba kiz diye kendime davet ettim hirkac kez 2 seferde biz aradik maksat ramazan birlik gecirelim hemde istedikleri gibi olsun diye. Yine ben suclu oldum anlamadim

ya onu kayinvalide diyordur..gorumce simdi evde yanliz istemiyor olabilir.
siz bana bu durumu kullaniyor gibi geldiniz yiyip icip az biraz bulasik yikayip donuyorsunuz evinize. istenmedigim yerde hayatta bulunmadim sizede tavsiye ederim. gitmeyin.

ee tamam yeter daha israrla gitmek neden. ustunuze duseni yapip cagirmissiniz sizde gitmissiniz. artik bayramda gorusursunuz daha bu aksam gitme israri niye?

Öylede sonra ailesi gitmiyorz diye laf ediyorlar gelmiyorsunuz diye. Tabiki herzaman onlarin lafina gore hareket etmiyorz ama ramazan diye birlik dirlik olalim ddm kendim de davet ettm

iyide şartlar değişmiş.
görümce evde artık.
siz işgüzarlık ediyorsunuz şu durumda.
üstelik görümce resmen kovmuş sizi. hala arayıp bu akşam gelicez demenin alemi ne..

ya onu kayinvalide diyordur..gorumce simdi evde yanliz istemiyor olabilir.
siz bana bu durumu kullaniyor gibi geldiniz yiyip icip az biraz bulasik yikayip donuyorsunuz evinize. istenmedigim yerde hayatta bulunmadim sizede tavsiye ederim. gitmeyin.
Asla boyle bisey soz konusu bile olamaz . Biz evlendigmz gunden beri esimin ailesi burda yiyip icin oyle gidin evinze hergun bize gelin diye kavgalar cikti ben yemegimi evimde yemek istedim haftada 2 gunde gitmek yeterli olarak dusundum onlar sorun cikardi. Ramazan dolayisiyla baba kiz tek birde kusluk olmaz diye birkac kez once kendime davet ettim 2 seferde onlara gittik.

iyide şartlar değişmiş.
görümce evde artık.
siz işgüzarlık ediyorsunuz şu durumda.
üstelik görümce resmen kovmuş sizi. hala arayıp bu akşam gelicez demenin alemi ne..
Kayinvalidem evde hasta gorumcemde gelmis onun icin aradik esim istedi daha dogrusu

Sıkı fıkı olmak istemediğiniz insanlar size yarım ağız gel dikince mi kötü oldular?
Siz de zamanında onlar sizi çağırdığında ya da size gelmek istediklerinde yarım ağız konuşuyor olmalısınız. Sonuçta çok dert ettiniz bu konuyu. Onların yerine koyun biraz kendinizi.
Çeşme olayı için demedim düzenlerine katılıyorsunuz diye. Oruçlu insan yemek yedikten sonra uzanıp dinlenmek ister. Evde kimseyi istemiyorlardır. İyi niyetli yaklaşımınızı devam ettirmek istiyorsanız yemek gönderin. Eve çağırın derdim ama siz samimiyet istemiyorsunuz bu da samimiyete yol açar.

Ben görümceyi hakli buldum...
Istemiyor net söylemis belki ugrasmak istemiyordur..
Sizi anlayamadim..sonuçta gel diyen kayınvalide ile kayinpederdir..Gorumce ile ne ilgisi var..Kayinvalide de simdi yok..
Bence gitmeyin...Birlik dirlik de sizin evinizde olsun çoğunlukla

Hakli konusuyorsunuz fakat gorumcem istemese dahi ailesi istiyor bize samimiyetsiz cagirmiyorumki birkac sefer davet ettim kizim hanim olmadan kimsenn evinde rahat eedemiyorum siz gelin dedi 2 seferde biz gittik. Bugunde kayinvalidem ve hasta gorumcem evde esim onlari gormek istoyor onun icin gidiyoruz

Bende siz yemeğe cagiracksiniz sandım okurken benim kp evde tekse yada kiziylaysa farketmez tek yemesin diye arayıp size gelecm demem gelin berber yiyelim derim bu böyledir yani bizim gelince sürekli arayıp size gelecem iftara dese bende sinir olurum hergün hergün gorumcem ide arayıp size gelecem demem cagirirsa giderim oda herzaman değil bide siz arayıp gideceğinizi haber edip bide gidip oturacam hiç bişey yapmicam diyosunuz sizcede saçma değilmi belki kiz hemen yemegini yiyip yatmak istiyordur telefonla filan takılmak istiyordur siz gidince otrmak zorunda kalacak çok sık gitmeyin bence siz çağırın bide yiyip içip gitsinler evlerine

Gitmeyin o zaman, söylemişsiniz zaten gelip gitme işlerini sevmez diye belki dizi izleyecek? Ya da arkadaşını kahveye davet edecek? Kv gelince gidersiniz.

Çok severdim,samimiydik dediğiniz görümcenizden “görümce kişisi” diye bahsetmeniz hoş olmamış bir görümce olarak nacizane fikrim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…