- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Yok gercekten normal bir sekilde aciyordum. Kendisinide severim saygili bir iliskimiz var. Bende sevdigim insanlara cok yuz verirrm simartirim alttan alirim. Banada bu sekilde davranmasi herlade cok yuz verdim dedirtti
Ben kendime 2 sefer davet ettim 2 seferde biz gittik normal zamanlarda zaten daraltmiyorum. Ayrica kayinpederim hanim olmadan hic bir yerde rahat edemiyom siz gelin dedigi icin gittik bizde hergun gitme söz konusu yok zatensanirim gidip yemek yapiyor gunduzden..sonrada oturup kaliyor :)) gorumce de istemiyor. yani ben kendime davet ederdim 2-3 gunde 1. oda gorumce istemiyor pek diye. 2 kisiler nasil olsa yemek pisiyor yer evlerine giderlerdi. her gun gidip insanlari darlamak sacma geldi.
Hepsini degil ama yardim ediyorumher gittiginizde yemekleri siz mi yapiyorsunuz?
eee gitme belliki kız seni istemiyo sende yaranamazsın millete bunu bil bosver hazırlasın babasına yesinler beraberrHanimlar ben esimin ailesine giderken yemege gidiceksem mutlaka 1 2 saat oncesinden gider yardim ederim hazir yemege oturmak istemem. Neyse bekar görümcem isten cikti suan evde kayinvalidemde hasta olan doger gorumcemin yaninda kaliyor. Kayinbabam gorumcem evde tekler bende ramazan dolayisiyla iftari birlikte gecirelim diye gorumcemi arayip size geliyoz ddm tm dedi ikinciye aradigimda hıı tmm gibisinden isteksiz cevap verdi. Konularimdan da okursaniz ailesi hep bana 2 gunde gitsemde baski yapardi hergun gelmem icin ramazan diye yalniz yemesinler diye hem bizde hem orda yeriz ddm gorumcemin isteksiz gel demesinden dolayi cekiniyorum gitmeye. Kendisini de cok severdim iyi anlasirdik isten ciktigindan beri sık bi araya geliyoruz ve kendiside gelip gitme isini pek sevmez saygi duyuyorum. Fakat ben oranin geliniyim ama asla ona sormadan bi is yapmam saygi duyarim yemege gidiceksem 2 saat oncesinden yardima giderim bulasik yikanicaksa yikarimm. Gecenleree gittgmzde bulasik yikiyorduk suyu normal bir sekilde aciyorum bu konuda dikkatliyimdir cesmeyi kisti hic bir sey demedim geri actim bana cesmeyi cok aciyorsun biraz az ac ! Aynen ciddi ciddi boyle mudahale etti gecenlerde de ben cesmeyi cok aciyorum diye annem bana kiziyordu diyordu. Sorun cesme mevzusu degil arkadaslar ben insanlara cok mu yuz veriyorumda bana boyle birsey soyleme cesaretinde bulunuyorlar. Bazi seyleri, bazi laflari tabiki de buyutmuyorum alttan aldgm zamanlarda oluyor ama evine git5iginiz insan size boyle bir tepki verse. Kankaniz samimi arkadasnz degilki alinmayasiniz. Bugun yine yemege gidicez acikcasi ben yardima gitmeyi dusunmuyorum bulasigida yikamayi dusunmuyorum ama oturursam kayinvalidem. Gorumcene yardim etsene diyicek biliyorum bùyùtùcekler. Sorun yarfim edip etmemek degil elime yapismaz fakat hatasinida anlasin istiyorumm demekki cok yuz veriyorum
valla cok sacma.Hepsini degil ama yardim ediyorum
Kesinlikle duzenlerine karismiyorum cesmeyi cok acmam duzenlerine karismak mi oluyor. Normal zamanda hergun gelmiyorsunuz yemege gelmiyorsnz diye baski yapiyorlardi ramazanda istedikleri olsunda rahatlasinlar dedim bu seferde gidiyorum diyemi suclu oluyorum anlamadimEşimin ailesi beni çok sık çağırıyor diye onyüzbinmilyon konu açmadınız mı? Belki onlar da anladı istemiyorlardır sizi. Çok iyi niyetli düşünüyorsanız evlerine gidip düzenlerine karışmak yerine yemek gönderin. Siz de çağırmayın zaten kavgalısınız.
Çok alemsiniz vallahi.
Konuyu yanlis anlattim heralde bu konu hakkinda bende aynisini dusundgm icin 1 senedir kavgayla gecti gelip gitme konusundan. Gelmiyorsunuz gitmiyorsunz 2 gun cokta yemege gelinde biktirdilar artik bizi bende mesafe koydum onlar yemge cagirmadan gitmedim hic. Ramazan evde baba kiz diye kendime davet ettim hirkac kez 2 seferde biz aradik maksat ramazan birlik gecirelim hemde istedikleri gibi olsun diye. Yine ben suclu oldum anlamadimvalla cok sacma.
bugun yine gidecekmissiniz. birde trip atip yardim etmicekmissiniz.
kadin mecbur mu size surekli yemek hazirlamaya. istemiyordur kalabalik.. yiyip kaldiriyorlardir kendileri.
yiyin evinizde yahu..ne gereksiz surtusmeler.
ya onu kayinvalide diyordur..gorumce simdi evde yanliz istemiyor olabilir.Kesinlikle duzenlerine karismiyorum cesmeyi cok acmam duzenlerine karismak mi oluyor. Normal zamanda hergun gelmiyorsunuz yemege gelmiyorsnz diye baski yapiyorlardi ramazanda istedikleri olsunda rahatlasinlar dedim bu seferde gidiyorum diyemi suclu oluyorum anlamadim
Bugun evde onun icin dedimevde yoksa nasıl yardım et diyecek laf söyleyecek ki.
o kısmı ben pek anlamadım.
ha evdeyse zaten kp görümce yalnız iftar etmemiş olur.
ee tamam yeter daha israrla gitmek neden. ustunuze duseni yapip cagirmissiniz sizde gitmissiniz. artik bayramda gorusursunuz daha bu aksam gitme israri niye?Konuyu yanlis anlattim heralde bu konu hakkinda bende aynisini dusundgm icin 1 senedir kavgayla gecti gelip gitme konusundan. Gelmiyorsunuz gitmiyorsunz 2 gun cokta yemege gelinde biktirdilar artik bizi bende mesafe koydum onlar yemge cagirmadan gitmedim hic. Ramazan evde baba kiz diye kendime davet ettim hirkac kez 2 seferde biz aradik maksat ramazan birlik gecirelim hemde istedikleri gibi olsun diye. Yine ben suclu oldum anlamadim
Öylede sonra ailesi gitmiyorz diye laf ediyorlar gelmiyorsunuz diye. Tabiki herzaman onlarin lafina gore hareket etmiyorz ama ramazan diye birlik dirlik olalim ddm kendim de davet ettm
Asla boyle bisey soz konusu bile olamaz . Biz evlendigmz gunden beri esimin ailesi burda yiyip icin oyle gidin evinze hergun bize gelin diye kavgalar cikti ben yemegimi evimde yemek istedim haftada 2 gunde gitmek yeterli olarak dusundum onlar sorun cikardi. Ramazan dolayisiyla baba kiz tek birde kusluk olmaz diye birkac kez once kendime davet ettim 2 seferde onlara gittik.ya onu kayinvalide diyordur..gorumce simdi evde yanliz istemiyor olabilir.
siz bana bu durumu kullaniyor gibi geldiniz yiyip icip az biraz bulasik yikayip donuyorsunuz evinize. istenmedigim yerde hayatta bulunmadim sizede tavsiye ederim. gitmeyin.
Kayinvalidem evde hasta gorumcemde gelmis onun icin aradik esim istedi daha dogrusuiyide şartlar değişmiş.
görümce evde artık.
siz işgüzarlık ediyorsunuz şu durumda.
üstelik görümce resmen kovmuş sizi. hala arayıp bu akşam gelicez demenin alemi ne..
Sıkı fıkı olmak istemediğiniz insanlar size yarım ağız gel dikince mi kötü oldular?Kesinlikle duzenlerine karismiyorum cesmeyi cok acmam duzenlerine karismak mi oluyor. Normal zamanda hergun gelmiyorsunuz yemege gelmiyorsnz diye baski yapiyorlardi ramazanda istedikleri olsunda rahatlasinlar dedim bu seferde gidiyorum diyemi suclu oluyorum anlamadim
Hakli konusuyorsunuz fakat gorumcem istemese dahi ailesi istiyor bize samimiyetsiz cagirmiyorumki birkac sefer davet ettim kizim hanim olmadan kimsenn evinde rahat eedemiyorum siz gelin dedi 2 seferde biz gittik. Bugunde kayinvalidem ve hasta gorumcem evde esim onlari gormek istoyor onun icin gidiyoruzSıkı fıkı olmak istemediğiniz insanlar size yarım ağız gel dikince mi kötü oldular?
Siz de zamanında onlar sizi çağırdığında ya da size gelmek istediklerinde yarım ağız konuşuyor olmalısınız. Sonuçta çok dert ettiniz bu konuyu. Onların yerine koyun biraz kendinizi.
Çeşme olayı için demedim düzenlerine katılıyorsunuz diye. Oruçlu insan yemek yedikten sonra uzanıp dinlenmek ister. Evde kimseyi istemiyorlardır. İyi niyetli yaklaşımınızı devam ettirmek istiyorsanız yemek gönderin. Eve çağırın derdim ama siz samimiyet istemiyorsunuz bu da samimiyete yol açar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?