- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi ankarali_94
-
soyle bacim kotu olana hakkindan gelEvet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Bir önce ki konumda bahsetmistim kv gelecekler ama evin durumunu filan söylemiştim.
Evet bugün eşim gayet güzel bi dille anlatmış evimiz müsait değil esim hic uyumuyor ilerde ayarlarız gibisinden. Ama bi laflar bi laflar biz düşman miyiz da n kv kişisi gelin benim bi laf dememden mi korkuyorda(hayırdır yani ben bir tek Allah'tan korkarim), işte ben hiç davet etmiyormusum ki zaten sormadan devamlı gelen onlar.
Görümce de demişki sığılmazsa annesigilin evine gitsin 2 3 gün de bizimkiler orda kalsin
( yani demek istiyor ki benim ve bebegimin bi önemi yok sanki ben bu evin hanımı değilim yeter ki onların keyifleri bozulmasın)
esim de hiç olur mu böyle saçma şey beni dinlemiyosaniz esimi de arayin bunlari soyleyebiliyosan yuzune de soyle demis
(Cidden eşimi de hala çocuk gibi görüyorlar hic dinlemiyorlar bile esiminde çok morali bozuluyo o da çok dolmuş durumda eşimle dertlerstik bugün diyor ki ben sana kötü davransam seni dinlemesem sevinecekler biz aramızı bozmayalım ikimiz mutlu olalım diyor) oda beni arayacakmış ben çok sinirliyim 4 gözle aramasını bekliyorum yani resmen beni adam yerine koymadıklari çıktı ortaya (ben istesem giderim zaten annemlere, kovar gibi annesigilde kalsın bi kac gün ne demek ya hemde burası benim evim benim yaşadığım alan) yarin
bütün içindekileri görumce kişisine soyleyim mi kizlar???
Aynılarından bende de var canim maalesef. Eşim iyi olsa da ailenin kötü olması ömrümü yedi resmen. Bizimkiler de öyle, beni hiç adam yerine koymazlar hep muhatapları oğulları, sanki ben bu evin kadını değilim gibi davranırlar. Ben ilişkimi kestim, kesmeseydim zaten bizde çoktan boşanmıştık. Allah ıslah etsin böylelerini , maalesef hiçbir zaman akıllanmıyorlar.Ah beni adam yerine koyuyolarmi ya sanki ben yokmuşum gibi eşim zaten onlara uysaydı bi yuvayı yıkmış olacaklardi
Evet iyi olunca hep üste çıkıyorlarmış bakalım bundan sonra nasıl olacak böyle insanlara iyilik yaramaz vallasoyle bacim kotu olana hakkindan gel
Acaba bizim sonumuz da mi böyle olacak gerçekten bizim mutlu olmamizi istemiyorlar her zaman bi kötülükleri cikiyo ortaya ayrılsak göbek atarlar herhalde.amin kimsenin hakkı kimsede kalmaz umarımAynılarından bende de var canim maalesef. Eşim iyi olsa da ailenin kötü olması ömrümü yedi resmen. Bizimkiler de öyle, beni hiç dam yerine koymazlar hep muhatapları oğulları, sanki ben bu evin kadını değilim gibi davranırlar. Ben ilişkimi kestim, kesmeseydim zaten bizde çoktan boşanmıştık. Allah ıslah etsin böylelerini , maalesef hiçbir zaman akıllanmıyorlar.
Bir gün sen de cinnet geçirip köprüleri yakmak zorunda kalmazsın insallah . Benim kv de oğluna sürekli boşa karını boşa karını der. Hamile olduğumu öğrenince dünya başına yıkıldı, ben boşansınlar diye beklerken bi de çocuk doğuracak diyordu. Ama hayalleri suya düştü teker tekerAcaba bizim sonumuz da mi böyle olacak gerçekten bizim mutlu olmamizi istemiyorlar her zaman bi kötülükleri cikiyo ortaya ayrılsak göbek atarlar herhalde.amin kimsenin hakkı kimsede kalmaz umarım
Ah ne kötü insanlar var yuva yıkıyorlar nasıl vebalini ödeyecekler bilmem. Evet şuan öyle ama eşimi de pek takmıyorlar sorun orda daha çocuk gibi görüyorlar onun fikirlerini çok önemsemiyorlar bugün o kadar anlatmasına rağmen daha bir sürü laf etmişler bide bilirsinz kv lerin huyudur hemen fenalasir filan o hep bunu kullaniyo. en sonunda annesigile gitsin diyince esim de sinirlenmiş bayağ. Diyorum hep nasıl geçecek böyle insanlarla bi ömür bilmiyorumBir gün sen de cinnet geçirip köprüleri yakmak zorunda kalmazsın insallah . Benim kv de oğluna sürekli boşa karını boşa karını der. Hamile olduğumu öğrenince dünya başına yıkıldı, ben boşansınlar diye beklerken bi de çocuk doğuracak diyordu. Ama hayalleri suya düştü teker tekerBenim eşim seninki gibi net bir şekilde arkamda durmadığı için ben bu durumları yaşadım, bence senin eşin bu kadar rezilliğe müsade edecek birine benzemiyor şanslısın.
Ama işte öyle laf kıvırmaya kalkarsa direk bu söylediğinin aynısini söyleyeceğim çünkü hep sustum bu zamana kadar arkamdan konuştular yine bize geldiklerinde güler yüzlü oldum hiç konusunu bile açmadım ah salak kafam diyorum şimdi keşke herseyı pat pat anında söyleseydim mesafeyi koysaydım.Bence sizi arayınca aynı cümleleri kullanmayıp duygu sömürüsüyle laf kıvırır.siz de gel abla valla salonda yer yatağında sen kayınvalide ben bebek dördümüz yatarız gündüz ben gece siz bakarsınız Allah razı olsun diyebilirsiniz.
Ama direk sen ananın evine git biz kalıcaz diye arayana “yakında x otel var gecelik fiyatını öğrenir rezervasyon için numarayı atarım canım” derim.
İnsanların yüzsüzlüğü bende karşıdakinin saçını başını yolma isteği uyandırıyor
Benimki de hemen düşer bayılır tansiyonum düştü tansiyonum yükseldi diye, hastaneye götürür eşim hiç bişeyi çıkmaz falan , ama benim eşim ailesine Allah gibi tapar, istese de hayır demez diyemez kırmaz onları. Beni de kırmaz ama karısını savunmadığı için ne kadar iyi bii eş de olsa anlamsız kalıyor. Kv ve büyük görümceler hep öyle zaten çocuk yerine koyuyorlar koskoca adamları, hala sütten kesememişler oğullarını . İnsanların değişeceğine asla inanmıyorum, sadece sen artik zamanla umursamıyorsun onları öyle hayat geçiyor işte.Ah ne kötü insanlar var yuva yıkıyorlar nasıl vebalini ödeyecekler bilmem. Evet şuan öyle ama eşimi de pek takmıyorlar sorun orda daha çocuk gibi görüyorlar onun fikirlerini çok önemsemiyorlar bugün o kadar anlatmasına rağmen daha bir sürü laf etmişler bide bilirsinz kv lerin huyudur hemen fenalasir filan o hep bunu kullaniyo. en sonunda annesigile gitsin diyince esim de sinirlenmiş bayağ. Diyorum hep nasıl geçecek böyle insanlarla bi ömür bilmiyorum
Umarim ben esimi boyle gormem cunku tepemize cikarlar zindan ederler evliligi evet bunlarda değişmez yüzüme iyiler ama arkamdan neler neler derler zaman ne gösterecek bakalımBenimki de hemen düşer bayılır tansiyonum düştü tansiyonum yükseldi diye, hastaneye götürür eşim hiç bişeyi çıkmaz falan , ama benim eşim ailesine Allah gibi tapar, istese de hayır demez diyemez kırmaz onları. Beni de kırmaz ama karısını savunmadığı için ne kadar iyi bii eş de olsa anlamsız kalıyor. Kv ve büyük görümceler hep öyle zaten çocuk yerine koyuyorlar koskoca adamları, hala sütten kesememişler oğullarını . İnsanların değişeceğine asla inanmıyorum, sadece sen artik zamanla umursamıyorsun onları öyle hayat geçiyor işte.
Aman 50 gün geçmiş lohusalikmi kaldı derler bunlar valla yarınki görümce kişisi arar da bana söylerse büyük patlama olacak gibi aman onlar otele para mı verir sıkış pıkış kalırlar ama yinede gitmezlerCinnet geçirin. Bahaneniz de var mis gibi lohusalık.
Evi müsait olan yeni doğum yapmış birine dahi öyle tatil için kalmaya gidilmez yahu. Az yesinler de bir otel tutsunlar.
Allah yardımcın olsun canım .Umarim ben esimi boyle gormem cunku tepemize cikarlar zindan ederler evliligi evet bunlarda değişmez yüzüme iyiler ama arkamdan neler neler derler zaman ne gösterecek bakalım
Aminnn çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Allah yardımcın olsun canım .
Yani bebeğin 53 günlük olmasaydı gidermiydin . Orası senin evin ve sen o evin hanımısın. sen yokken o eve misafir giremez. Bunu söyle görüncene.Evet ya şoka girdim keyifleri için 53 günlük bebeğimle 1 saatlik yola gideceğim sırf onlar kalsın diye saçmalık valla ya
Gitmezdim küçük bahaneler söylüyorum kendine işte sanırım benim bu evin hanımı olma durumumu idrak edemediler değişik insanlarYani bebeğin 53 günlük olmasaydı gidermiydin . Orası senin evin ve sen o evin hanımısın. sen yokken o eve misafir giremez. Bunu söyle görüncene.
Çok doğru valla zaten çok lafları var da bu gerçekten ağır ve saçma yani kalma tatil yapma uğruna benim gitmemi bile istiyorlar kendi keyifleri için beni harcarlar yanı o yüzden artık boyun eğmeyeceğim onların laflarınaEşiniz durumun farkında ve sizinle aynı fikirde. Bunun değerini bilin ve eşinizle aranızı iyi tutun. Sürekli bu konuyu konuşup veya düşünüp kendinizi de onu da germeyin. Onun davranışı sayesinde kafanıza takmadığınızı gösterin.
Üzgünüm ama karşı taraf art niyetli görünüyor. Bu yüzden alttan almayın çünkü bunun ileride hiç önüne geçemezsiniz. Bugün el kadar bebeğinizle sizi kendi evinizden kovmaya cesaret gösteren yarın nelere kalkışmaz . Ararsa tüm düşüncelerinizi söyleyin. Onun dışında da kafaya takmamaya çalışın.
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah.
Açmayın hiç söyleyecekleri onun icinde kalsinNe biliyim içimd e kaldı valla o lafını iade etmezsem olmaz gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?