- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Hahah evetnickinizden yola cikarak bir ankarali oldugunuzu var sayiyorum angara bebesi böyle golleri kaçırmaz diyorum :)))
Hahah ön yargıya bakar mısın bu kadar olur işte hayır eşim bekarken de bu evde kaliyodu biz düğün masraflarını filan hep esim yaptığı için bende anlayışlı oldum ve bütün eşyalarımızı buraya yerleştirdik geçenlerde 3+1 ev bulduk depozito ve kirayı peşin istediler bizim hala kredi borcu olduğundan eşim babasına yardım etmesini söyledi ama babası borcum var diyip yardım etmedi ha durumun düzelince borcunu verirse para geri ödeyeceğini de söyledi çünkü yaza kredimiz bitiyo. AMA tebrik ettim işte sizde aynı esımin ailesi gibi ön yargilisinizSen bilerek küçücük bir ev tercih etmiştin eşinin ailesi gelip kalmasın diye. Ama ısrarcı oldular ve elinde patladı. Önceki konunu bilmiyorum ama benim anladığım bu. Şahsen bu zihniyeti hoş bulmuyorum. Nohut oda bakla sofa evlere fazladan bir yorgan bir yastık koymadan yerleşiyor insanlar, sonra da “ama benim evim zaten küçük” diye karşı tarafı yadırgıyorlar.
Yani bende anlamadım işte değişik bişeyBen de bu insanların yediklerinden içtiklerinden istiyorum.Yani beynin bütün fonksiyonları nasıl devre dışı kalıyor ki bir insana sen evinden git biz kalalım diyebiliyorlar.Bu yaptıklarını tanımlamak için pek çok kelime düşündün .Hiçbirisi yeterli gelmedi.
Yok zaten 50 günde 3 kere geldiler ben gelip görmesinler de demedim sömestr de burdada geçirmeye çalışıyorlar işte bende şaşırdım yani bilmiyorumBebeginizi gormeye gelmiyorlar mi??
Cok sacma bir alternatif olmus gorumcenin fikri..
Evet malesef en başından beri de böyleydi ama yine saygimi bozmadim ama bu lafta denilince şaşırdım artikSizi takmiyolar kendi borularini otturmek istiyolar
Niye acaba ben bi hikaye filan mı uyduruyorum veya kötü gelinim de onun evden gitsinde yeter ki bizimkiler gelsin kalsın demesi haklı mıKeşke olayı görümceden de dinleyebilseydik...
Torunu özlüyoruz, torunu görmek için geliyoruz demiyor muydu bunlar? Siz bebekle evden gittikten sonra ne yapacaklarmış sizin evinizde?Evet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Bir önce ki konumda bahsetmistim kv gelecekler ama evin durumunu filan söylemiştim.
Evet bugün eşim gayet güzel bi dille anlatmış evimiz müsait değil esim hic uyumuyor ilerde ayarlarız gibisinden. Ama bi laflar bi laflar biz düşman miyiz da n kv kişisi gelin benim bi laf dememden mi korkuyorda(hayırdır yani ben bir tek Allah'tan korkarim), işte ben hiç davet etmiyormusum ki zaten sormadan devamlı gelen onlar.
Görümce de demişki sığılmazsa annesigilin evine gitsin 2 3 gün de bizimkiler orda kalsin
( yani demek istiyor ki benim ve bebegimin bi önemi yok sanki ben bu evin hanımı değilim yeter ki onların keyifleri bozulmasın)
esim de hiç olur mu böyle saçma şey beni dinlemiyosaniz esimi de arayin bunlari soyleyebiliyosan yuzune de soyle demis
(Cidden eşimi de hala çocuk gibi görüyorlar hic dinlemiyorlar bile esiminde çok morali bozuluyo o da çok dolmuş durumda eşimle dertlerstik bugün diyor ki ben sana kötü davransam seni dinlemesem sevinecekler biz aramızı bozmayalım ikimiz mutlu olalım diyor) oda beni arayacakmış ben çok sinirliyim 4 gözle aramasını bekliyorum yani resmen beni adam yerine koymadıklari çıktı ortaya (ben istesem giderim zaten annemlere, kovar gibi annesigilde kalsın bi kac gün ne demek ya hemde burası benim evim benim yaşadığım alan) yarin
bütün içindekileri görumce kişisine soyleyim mi kizlar???
Bende öyle sanıyodum ama değilmiş oğlumuzu görmek istiyoruz demişler bu seferde oysa geçen hafta ugradilar o yüzden tek burda kalsınlar da biz görsekte çok önemli degilTorunu özlüyoruz, torunu görmek için geliyoruz demiyor muydu bunlar? Siz bebekle evden gittikten sonra ne yapacaklarmış sizin evinizde?
Sizin bi sorununuz yokmuş pek yinede ama bizi bi görsen maşallah her şeyin altın da bi kötülük yatiyo:)Görümcenin ve kv en iyisi ölü olanı bencebiz Allah tan uzağız ufak tefek saçmalık dışında sorunumuz yok ama görümcem yanımda okuyor artık nefes alması bile bana fazla geliyor Haziran da mezun oluyor kurtuluş partisi düzenleyecem
Amin sağol. Bizimki kıskanç abisiyle iyi olalım gözüyle yer bizi. Şuan dış gebelikten hastanedeyim kendi bulaşıkları bırakıp memlekete gitti kalmasını ben istemedim ama insan evi toplar ne halde ne zaman eve döneceğimiz belli değil haksız mıyım? Ama bazısı insan değil altından saray yaptırsan boş hatta bence o eve sığabiliyorsan hiç geniş eve çıkma gelmesinler efendim seni bebeğini düşünen gelmez yada destek olur bunlar borç ödüyor bebek var derSizin bi sorununuz yokmuş pek yinede ama bizi bi görsen maşallah her şeyin altın da bi kötülük yatiyo:)
Hadi hayırlısı rahatlarsın sende:))
Aynen öyle kalmışsın o kadar en azından saygı ev sahiplerine. Ya biriside yazmış ki sen bilerek küçücük eve çıkmıştın esımin ailesi gelip kalmasın diye on yargıya bakar mısınız bu ev esımin de bekarken kaldığı ev. Iki tane kredi çekince bende kalalım tamam dedik inanın benim yerimde başkası olsa kalmaz 25 senelik apartman bi de küçük . Ha istiyorum da bebek gelince iyice eşyalar filan tıka basa dolmuş durumda ev balkonu bile bi apartmana bakıyo önü kapalı yani. Bi ev bulduk çok heveslenmiştim 3+1 1000lira kiraydı ama depozito kira peşin istedi eşimde babasından yardım istedi durumu düzeltince öderim diyerek ama vermedi. Kendisinin de 3 evi bi arabası var durumu çok çok iyiAmin sağol. Bizimki kıskanç abisiyle iyi olalım gözüyle yer bizi. Şuan dış gebelikten hastanedeyim kendi bulaşıkları bırakıp memlekete gitti kalmasını ben istemedim ama insan evi toplar ne halde ne zaman eve döneceğimiz belli değil haksız mıyım? Ama bazısı insan değil altından saray yaptırsan boş hatta bence o eve sığabiliyorsan hiç geniş eve çıkma gelmesinler efendim seni bebeğini düşünen gelmez yada destek olur bunlar borç ödüyor bebek var der
Ya insanlar kendi kötü iste karşındakini de öyle biliyor demekki kendisi kaynanası gelmesin diye küçük evde otururAynen öyle kalmışsın o kadar en azından saygı ev sahiplerine. Ya biriside yazmış ki sen bilerek küçücük eve çıkmıştın esımin ailesi gelip kalmasın diye on yargıya bakar mısınız bu ev esımin de bekarken kaldığı ev. Iki tane kredi çekince bende kalalım tamam dedik inanın benim yerimde başkası olsa kalmaz 25 senelik apartman bi de küçük . Ha istiyorum da bebek gelince iyice eşyalar filan tıka basa dolmuş durumda ev balkonu bile bi apartmana bakıyo önü kapalı yani. Bi ev bulduk çok heveslenmiştim 3+1 1000lira kiraydı ama depozito kira peşin istedi eşimde babasından yardım istedi durumu düzeltince öderim diyerek ama vermedi. Kendisinin de 3 evi bi arabası var durumu çok çok iyi
Valla öyle kişi kendinden bilir işi demişler. Aynen biz zaten herşeyimiz kendimiz yaptık geçen sene doğu görevimiz vardı o yüzden 3 5 ay daha kalalım bu evde dedik ama ben hamile kalınca biraz daha erteledik tabi babası da nasıl olsa çıkmayacaklar o evden diye yalandan ben sizi burda oturtmamda doğuya gidecekmissiniz zaten yoksa çıkarırdım bu evden demişti ama iptal olunca sesi kesildi bizde öyle dedi belki yardımcı olur diye düşündük ama herkes kendini lafla ıyi gösterme derdinde :))) ama bitecek krediler yaza o zaman kimseye muhtaç olmuycaz Allah'ın izniyleYa insanlar kendi kötü iste karşındakini de öyle biliyor demekki kendisi kaynanası gelmesin diye küçük evde otururkb ya bak mezara götürecek sanki ya evladın yani güllük gülistanlık yaşayıpta yardım istemiyor ki Tamam onlara güvenip evlenmedik Allah uzun ömürler versin ama ne bilim durumlar belliyken bu cimrilikleri beni benden ediyor kefenin cebi yok neyseki adamlar bilinçli de bizi ezdirmiyor
İnşallah canımValla öyle kişi kendinden bilir işi demişler. Aynen biz zaten herşeyimiz kendimiz yaptık geçen sene doğu görevimiz vardı o yüzden 3 5 ay daha kalalım bu evde dedik ama ben hamile kalınca biraz daha erteledik tabi babası da nasıl olsa çıkmayacaklar o evden diye yalandan ben sizi burda oturtmamda doğuya gidecekmissiniz zaten yoksa çıkarırdım bu evden demişti ama iptal olunca sesi kesildi bizde öyle dedi belki yardımcı olur diye düşündük ama herkes kendini lafla ıyi gösterme derdinde :))) ama bitecek krediler yaza o zaman kimseye muhtaç olmuycaz Allah'ın izniyle
Anlattığımı yapan çok kişi var. Siz istisnalardansınız benceHahah ön yargıya bakar mısın bu kadar olur işte hayır eşim bekarken de bu evde kaliyodu biz düğün masraflarını filan hep esim yaptığı için bende anlayışlı oldum ve bütün eşyalarımızı buraya yerleştirdik geçenlerde 3+1 ev bulduk depozito ve kirayı peşin istediler bizim hala kredi borcu olduğundan eşim babasına yardım etmesini söyledi ama babası borcum var diyip yardım etmedi ha durumun düzelince borcunu verirse para geri ödeyeceğini de söyledi çünkü yaza kredimiz bitiyo. AMA tebrik ettim işte sizde aynı esımin ailesi gibi ön yargilisiniz
Ama biliyomusunuz gibi siz bilerek küçük eve çıkmıştınız eşinin ailesi gelmesin diye diyince şaşırdım yani nasıl yaşadığımızi kimse bilmiyor o yüzden böyle on yargılara kızıyorum yapanda vardır elbet ama neyseAnlattığımı yapan çok kişi var. Siz istisnalardansınız bence
Aramadı henüz sözde arayacaktı ben bişey söylesem mi yoksa beklesem mi bilemiyorumSon durum ne,gorumce aradı mı, diğer sayfaları okuyamadım da bı güncelleseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?