Görümce kişisinin o lafı !

Hahah ön yargıya bakar mısın bu kadar olur işte hayır eşim bekarken de bu evde kaliyodu biz düğün masraflarını filan hep esim yaptığı için bende anlayışlı oldum ve bütün eşyalarımızı buraya yerleştirdik geçenlerde 3+1 ev bulduk depozito ve kirayı peşin istediler bizim hala kredi borcu olduğundan eşim babasına yardım etmesini söyledi ama babası borcum var diyip yardım etmedi ha durumun düzelince borcunu verirse para geri ödeyeceğini de söyledi çünkü yaza kredimiz bitiyo. AMA tebrik ettim işte sizde aynı esımin ailesi gibi ön yargilisiniz

Son düzenleme:
Yani bende anlamadım işte değişik bişey

Torunu özlüyoruz, torunu görmek için geliyoruz demiyor muydu bunlar? Siz bebekle evden gittikten sonra ne yapacaklarmış sizin evinizde?

Torunu özlüyoruz, torunu görmek için geliyoruz demiyor muydu bunlar? Siz bebekle evden gittikten sonra ne yapacaklarmış sizin evinizde?
Bende öyle sanıyodum ama değilmiş oğlumuzu görmek istiyoruz demişler bu seferde oysa geçen hafta ugradilar o yüzden tek burda kalsınlar da biz görsekte çok önemli degil

Görümcenin ve kv en iyisi ölü olanı bence biz Allah tan uzağız ufak tefek saçmalık dışında sorunumuz yok ama görümcem yanımda okuyor artık nefes alması bile bana fazla geliyor Haziran da mezun oluyor kurtuluş partisi düzenleyecem

Sizin bi sorununuz yokmuş pek yinede ama bizi bi görsen maşallah her şeyin altın da bi kötülük yatiyo:)
Hadi hayırlısı rahatlarsın sende:))

Sizin bi sorununuz yokmuş pek yinede ama bizi bi görsen maşallah her şeyin altın da bi kötülük yatiyo:)
Hadi hayırlısı rahatlarsın sende:))
Amin sağol. Bizimki kıskanç abisiyle iyi olalım gözüyle yer bizi. Şuan dış gebelikten hastanedeyim kendi bulaşıkları bırakıp memlekete gitti kalmasını ben istemedim ama insan evi toplar ne halde ne zaman eve döneceğimiz belli değil haksız mıyım? Ama bazısı insan değil altından saray yaptırsan boş hatta bence o eve sığabiliyorsan hiç geniş eve çıkma gelmesinler efendim seni bebeğini düşünen gelmez yada destek olur bunlar borç ödüyor bebek var der

Aynen öyle kalmışsın o kadar en azından saygı ev sahiplerine. Ya biriside yazmış ki sen bilerek küçücük eve çıkmıştın esımin ailesi gelip kalmasın diye on yargıya bakar mısınız bu ev esımin de bekarken kaldığı ev. Iki tane kredi çekince bende kalalım tamam dedik inanın benim yerimde başkası olsa kalmaz 25 senelik apartman bi de küçük . Ha istiyorum da bebek gelince iyice eşyalar filan tıka basa dolmuş durumda ev balkonu bile bi apartmana bakıyo önü kapalı yani. Bi ev bulduk çok heveslenmiştim 3+1 1000lira kiraydı ama depozito kira peşin istedi eşimde babasından yardım istedi durumu düzeltince öderim diyerek ama vermedi. Kendisinin de 3 evi bi arabası var durumu çok çok iyi

Ya insanlar kendi kötü iste karşındakini de öyle biliyor demekki kendisi kaynanası gelmesin diye küçük evde oturur kb ya bak mezara götürecek sanki ya evladın yani güllük gülistanlık yaşayıpta yardım istemiyor ki Tamam onlara güvenip evlenmedik Allah uzun ömürler versin ama ne bilim durumlar belliyken bu cimrilikleri beni benden ediyor kefenin cebi yok neyseki adamlar bilinçli de bizi ezdirmiyor

Valla öyle kişi kendinden bilir işi demişler. Aynen biz zaten herşeyimiz kendimiz yaptık geçen sene doğu görevimiz vardı o yüzden 3 5 ay daha kalalım bu evde dedik ama ben hamile kalınca biraz daha erteledik tabi babası da nasıl olsa çıkmayacaklar o evden diye yalandan ben sizi burda oturtmamda doğuya gidecekmissiniz zaten yoksa çıkarırdım bu evden demişti ama iptal olunca sesi kesildi bizde öyle dedi belki yardımcı olur diye düşündük ama herkes kendini lafla ıyi gösterme derdinde :))) ama bitecek krediler yaza o zaman kimseye muhtaç olmuycaz Allah'ın izniyle

İnşallah canım

Anlattığımı yapan çok kişi var. Siz istisnalardansınız bence

Anlattığımı yapan çok kişi var. Siz istisnalardansınız bence
Ama biliyomusunuz gibi siz bilerek küçük eve çıkmıştınız eşinin ailesi gelmesin diye diyince şaşırdım yani nasıl yaşadığımızi kimse bilmiyor o yüzden böyle on yargılara kızıyorum yapanda vardır elbet ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…