- 15 Mayıs 2021
- 12
- 4
- 1
- Konu Sahibi Nezaket Dogan
-
Görümceniz büyük mü?Herkese selamlar güzel bayanlar, bu kulübün yeni üyesiyim.
bana yardım edin görümcemden bıktım usandım artık, kaynanamın vefatından sonra daha bir beklentiler içerisine girdi bu görümceneymiş efendim anneler gününde görümcemi aramamışım 2 günde bir arayıp sormamışım. Bu beklentiler normalmi ben anlamıyorum,
Benim annem bu durumdan çok çekti çok fazla aramıyor diye hep anneme tavır aldı halalarım hep bir küs bir barış şeklinde ilerlediler bence de normal değil ama görümceniz evli mi çocuğu var mı yoksa yalnız bir kadın mı
Aslında yalnız da değilmiş sizden bu kadar beklemesi gereksiz bence görümcemi hep eşim arar bizde ben de arada sırada konuşurum o kadar sizi kendine yakın buluyor anlaşılan araya yavaş yavaş mesafe koyabilirsiniz biraz soğuk davranabilirsiniz siz aramayın eşiniz arasın veya sizi aradığınızda eşiniz açsın o konuşsunEvli bir oğlu var
Evli bir oğlu var
Kaynanamın vefatından sonra hani bana danışın, bana sorun, annesinin yerini doldurmaya çalışıyor ve ben bunu hazmedemiyorumAslında yalnız da değilmiş sizden bu kadar beklemesi gereksiz bence görümcemi hep eşim arar bizde ben de arada sırada konuşurum o kadar sizi kendine yakın buluyor anlaşılan araya yavaş yavaş mesafe koyabilirsiniz biraz soğuk davranabilirsiniz siz aramayın eşiniz arasın veya sizi aradığınızda eşiniz açsın o konuşsun
Aynen dediğiniz gibiAnne gidince ailenin büyüğü görevini üstlenmiş sanırım bayramda el de öptürürdü Allah'tan korona vardıadı üstünde anneler günü niye beklemiş ki aranmayı
Annemi aradım kayınvalideme de dua ettim diye geçiştirebilirsiniz ya da gerilmek istemiyosanız peki bi dahakine unutmam dersinizAynen dediğiniz gibine yapsam bilemedim
Anneme gittim dedim zaten sonrada seni aramayıda düsünemedim dedim zatenAnnemi aradım kayınvalideme de dua ettim diye geçiştirebilirsiniz ya da gerilmek istemiyosanız peki bi dahakine unutmam dersiniz
Ya kusura bakmayın da biiptirsin gitsin .Kaynanamın vefatından sonra hani bana danışın, bana sorun, annesinin yerini doldurmaya çalışıyor ve ben bunu hazmedemiyorum
alıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?