• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce magdurları

dogruyolubulmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
183
15
98
Ağrı
Görümcem çok fena sinir birinin tekiydi benle kardeşinin arasını hep bozardi hep bana derdiki bir gün göndericem srni velhasil gönderdi bosandim.Nefret ediyorum ondan ahim kalmasin onda iki tane kızım vardi gunahlarina girdi.Vijdan azabı ceksin istiyorum. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Görümcem çok fena sinir birinin tekiydi benle kardeşinin arasını hep bozardi hep bana derdiki bir gün göndericem srni velhasil gönderdi bosandim.Nefret ediyorum ondan ahim kalmasin onda iki tane kızım vardi gunahlarina girdi.Vijdan azabı ceksin istiyorum. ..

Kimsenin ahı kimse de kalmaz merak etmeyin eden bulur bu dünyada olmazsa öteki tarafta

görümce yüzünden mi boşandınız yani? ne yaptı ki bu kadar?

Kimsenin ahı kimse de kalmaz merak etmeyin eden bulur bu dünyada olmazsa öteki tarafta

kızlar ilk evlendigimde 18 yaşındaydım bir yemek yapadim diye bana yapmadigini birakmadi onun yüzünden dogum yaptığım gun dayak yedim daha bunun gibi bir sürü şey rabbim onada o kadar cektirsin...

kızlar ilk evlendigimde 18 yaşındaydım bir yemek yapadim diye bana yapmadigini birakmadi onun yüzünden dogum yaptığım gun dayak yedim daha bunun gibi bir sürü şey rabbim onada o kadar cektirsin...

boşver beddua etme Allah biliyor herşeyi...insan biri insanı üzdüğünün aynısı kadar üzülmeyince ölmezmiş...

senin beddua etmene gerek yok ki Allah görüyo herkes kırdığı yerden kırılır ....

Ah canım ah beddua döner sahipini bulur seninde kızların var sus bırak cezasını rabbin versin şükürünü getir ben herzmn kötü bir olaydada iyi bir niyet ararım vardır bundada bir hayır Üzüldüm allah sabır versin

pişmanmısın peki boşandığına sanki öyle hissettim :26: görümcelirin iiy olduğu nerde görülmüş kaynanaya aynı ağız birliği yapar onlar ama senin eşin ağzına bakmıştır bakmasaymış aileni etkileyemezdi benmde 2 görümcem var eşim tek laf etmelerine müsaade etmez evimize ne ailesi ne bi başkası asla müdahele edemez

Ah canım ah beddua döner sahipini bulur seninde kızların var sus bırak cezasını rabbin versin şükürünü getir ben herzmn kötü bir olaydada iyi bir niyet ararım vardır bundada bir hayır Üzüldüm allah sabır versin

Allah razı olsun canim insallah twk umudum rabbim ama benim iki çocuğum ayri ayrı büyüyor bunu suclusu o.

pişmanmısın peki boşandığına sanki öyle hissettim :26: görümcelirin iiy olduğu nerde görülmüş kaynanaya aynı ağız birliği yapar onlar ama senin eşin ağzına bakmıştır bakmasaymış aileni etkileyemezdi benmde 2 görümcem var eşim tek laf etmelerine müsaade etmez evimize ne ailesi ne bi başkası asla müdahele edemez

Pisman degilim çünkü eski eşimde o ne derse o diyordu.birsey ilsa git hemen ablamdam Özür dile derdi cok ezdi beni çok.

Bak canım belli bir yaşa gelince insanlar kendi kararlarını verecekdir ben inaniyorum çocugunla aranızda giç bir eksiklik olmayacak saglıklı olki çocuklarnda olsun yani sen ii ol onlarda olsun önce kendin ol

inşallah bulacaklar bigün...yine uyuyamıyorum okadın yüzünden kaç gündür hayatımdan sonsuza kadar çıkmasını istediğim tek kişi....Allah ıslah etsin onu ve onun gibi kötü insanları...

Ikiniz de aynı kişi misiniz? Çift üyelik mi seziyorum acaba?????

Benimde vardi basimda psikopat bir gorumce on taneye bedeldi kurtulduguma sukrediyorum su an bosanma asamasindayim A'dan Z'ye herseyimi burnunu sokardi kiskanc fesat kompleksi biriydi kendisini dunyalar guzeli zannederdi ki yuzune baksan tukurmessin bile annesiyle bir olup planli projeli huzurumu bozardi sonunda yuvami dagittilar ki kendiside evli ama evliligi gercekten bitmis hala oyle yada boyle devam eden evliliginede bir tane daha cocuk yapmis psikopat ustune ustluk cok komik :33: ki o benim annelik duygularimi bile caldi iste sen anne olsan ne olcak olmassan ne olcak cocuga bile bakamassin vs vs surekli sozlu saldirilarda bulunurdu kardesinide alsin basina calsin disardan mutlu gozukurler ama hayatlari bes para etmez simdi bakiyorumda sanki boylelerine hic bisi olmuyor yada disardan oyle yansitiyorlar bilemiyorum ama eminim yuce Rabbim zamanini ve vaktini beklio kimsenin ahi kimsede kalmaz sen hic merak etme bu dunyada olmasada ahirette elbet hesap verecekler !

Yazıklar olsun! Allahından bulacak merak etme canım. Insanlar nasıl da Allah'tan korkmadan yuva yıkıyorlar? Ölmeyecek mi acaba kendisi ? Of çok üzüldüm kardeşim Allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X