- 19 Ocak 2017
- 7.358
- 21.571
- 348
- 38
- Konu Sahibi Minamini3232
Degisik sormussunuz. Kultur dogru bu arada
İyi mi davranıyor kötü mü demeliydim haklısınız biraz alengirli bir cümle kurmuşum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degisik sormussunuz. Kultur dogru bu arada
Ataerkil toplumların en büyük sorunu bu erkek sevgisi. Mide bulandırıcı bir şey![]()
Bende de böyle maalesef. Ne yaparsam yapayım yaranamam ona Allahtan eşim biliyor neyin ne olduğunu. Sana da tavsiyem takma bırak kendi haline. Eşin için cunku erkekler daha cok üzülür bu tur durumlaraKardeşini asla paylasamayan bir gorumcem var. Beni ilk gunden beri de kabullenmeyen. Her seyime laf eden kusur bulan uzak duran iletisimsiz dusuncesiz. Her neyse. Kardesi de onun ruhsal bunalimindan bikti ki ilgilenmiyor. Mesaj atmis esime senin gibi kardesim yok artik diye ve engellemis. Ve beni de engellemis. Bende numarasini sildim. Sizce bundan sonra nasil bi yol izlemeliyim. Kayinvalidem de ondan mi tavirli artik gelip gitmiyo ki ogluna asiri duskun. Beni de cok hazetmez. Agzimi acip tek bi kelime kotu soz soylemedim bu zamana kadar. Gorumcem de evliliğinde mutsuz ve hamile. Hos gormeye calisiyorum ama fazla fesat ve kiskanc. Annem babam ayda yilda bi evime geliyor (uzakta) laf ediyor esime onlarla ilgilenmekten bizi ihmal ettin diye. Ne yapacagim bilemiyorum. Esim takma bosver diyor ama psikolojisini dusunuyorum onun da.
Esim baska olaylarda hamile falan dedi bende bana mi dogurcak cocugu dedim. Herkes hamile. Ne konustugunu bilmiyorki.Benim de görümce bana ne hakaretler yazdı.
Benim öyle işime geldi ki görüşmüyorum.
Evime sonra özür dilemeyede geldi, hiç oralı olmadım.
Şey yazmıştı hakaretlerin en sonuna seninle değil ama abimle hep görüşücem valla o hakaretleri yazdığından beri bı kere evimize özür dilemeye geldiğinde birde bir yakınlarının cenazesinde abisini gördü.
Öyle herkes kadınına laf söyletmez kardeşide olsa.
Ne güzel eşinizde sizi ezdirmiyor ve onun oyunlarına gelmiyor. Daha ne istiyorsunuz.
Görüşmeyin kafanız rahat olsun.
Kimse mutsuz diye bir başkası mutsuz edemez. Stresden hastalıklar kapıda bekliyor. Değmeyen biri için beynini ve vücudunu yormaya değmez.
Not, benim görümce de hamileyken bana hakaretleri yazmıştı. Sonra da hamileliğin arkasına sığındı. İşte hamileydim felan filan diye. Hiç kusura bakma milyarlarca kadın hamile, dünyada bı tek hamile sen değilsin ve senin bu yazdıklarının hamilelikle alakası yok dedim.
Size tavsiyem böyle bı fırsat geçmiş elinize iyi değerlendirin.
Hastalaniyor esimi ariyor. Esini asla aramiyor.Görümce ile aradaki yaş farkı az olduğu için kıskançlık yapıyordur. Kendi eşinden görmediklerinin abisinin sana karşı yapmasını hazmedemiyordur. Kocasının tamamlayamadığını abisinden bekliyordur.
Bu tip insanlar en aciz en basit seviyedeki insan tipidir. Boşver iletişimi kestiyse kessin gidin sadaka verin.
Daha cok uzulecegini bildigim icin cirpiniyorum aslinda. Biliyorum tekrar konusmaya baslayacaklar ama bu defa tavrım net esime de soyledim. Oturmaya gidersek giderim ben cagurmam eve de esim isterse cagirsin. Beni gormeyeni bende gormem.Bende de böyle maalesef. Ne yaparsam yapayım yaranamam ona Allahtan eşim biliyor neyin ne olduğunu. Sana da tavsiyem takma bırak kendi haline. Eşin için cunku erkekler daha cok üzülür bu tur durumlara
Keske herkes sizin gibi düşünseBen hiç görümcelik yapmadım yapmam da o kardeşimle mutlu olsunda varsın hiç aramasın beni.cokta seyyyyy etmem ☺
Alemsinizkeşke benim görümcem de birgün ansızın böyle bir mesajla bizlere kutsal bir süpriz yapsa. bende öyle bir masajı almaktan ötürü eşimin yanında üzülmüş gibi yapıp yan odada hımhızlı şemmamme çeksem.
nasip olur mu Allah'ım![]()
Ama bu sorunlar benle evlendikten sonra ortaya cikti onlara gore. Haliyle ustume aliniyorum. Ki esime hep ablanla annenle ilgilen derim. Cunku ben ne kadar ilgielnsemde onunki gibi olmuyorBenimde böyle hicbirsey yapmadığımız halde iletişimi kesen bir görümcem var. Onun kırgınlığı aslında eşime değil kayinpederime ama işte bizi de kattı. Yapacak birsey yok. Ne ben arıyorum nede eşim. Ama kendisine istese kapım her zaman açık. Bazi insanların kendinde çözemediği sorunlar ve kırgınlıklar var. Üstüme alınmıyorum.
Eltilerle araniz nasilBende de var ondan bir tane 3 erkek kardeşi var her ay birini siler engeller gelinlerle hiç konuşmaz sevmez ayda bir sırayla gelinlerle de kavga eder biz artık onu kendi haline bıraktık siz de bırakın salıngitsin![]()
aha gorumce konusu en sevdıgımKardeşini asla paylasamayan bir gorumcem var. Beni ilk gunden beri de kabullenmeyen. Her seyime laf eden kusur bulan uzak duran iletisimsiz dusuncesiz. Her neyse. Kardesi de onun ruhsal bunalimindan bikti ki ilgilenmiyor. Mesaj atmis esime senin gibi kardesim yok artik diye ve engellemis. Ve beni de engellemis. Bende numarasini sildim. Sizce bundan sonra nasil bi yol izlemeliyim. Kayinvalidem de ondan mi tavirli artik gelip gitmiyo ki ogluna asiri duskun. Beni de cok hazetmez. Agzimi acip tek bi kelime kotu soz soylemedim bu zamana kadar. Gorumcem de evliliğinde mutsuz ve hamile. Hos gormeye calisiyorum ama fazla fesat ve kiskanc. Annem babam ayda yilda bi evime geliyor (uzakta) laf ediyor esime onlarla ilgilenmekten bizi ihmal ettin diye. Ne yapacagim bilemiyorum. Esim takma bosver diyor ama psikolojisini dusunuyorum onun da.