Görümce Meselesi

İş başka dostluk başka. Durumları yoksa bi kolaylık sağlarsınız da resmen sizi sömürüyolar. Kredi ödememiz var kira şu kadar şu tarihte bankaya yatırın, sıkışığız de. Diğer evleri bahane ederlerse de evin değeri bu kadar zaten diyebilirsin. Kardeşlik adı altında beleşçilik.

Eşinizle tekrar konuşun derim eğer baştan böyle bir şey söyledi ve şimdi de geri adım atamıyorsa siz de hiçbir şey söylemeyin. Sonra gelin art niyetli diye konuşurlar.

Ben şahsen yerinizde olsam durumu açıkça kayınvalideye anlatırım kimse bu hayatta keriz değil hadi durumunuz iyi olsa zorlanmasanız kredi için göz yumun derdim ama ben zorlanacağım çocuğum için biriktirdiğim parayı kullacağım belki niye onlara söz gelmesin kayınvalideye açıkça söyleyin eşim çekiniyor konuşmaya ama durum bu şekilde ya adam akıllı her ay kirayı dairenin değeri kadar versinler yada çıksınlar zor durumlarıda yok ben onlar için sıkıntı çekmek istemiyorum.

Son olarak şunu da belirteyim biz insan oğluna iyilik yaramaz iyilik den maraz doğan diye de boşuna dememişler.

Akrabayla ye ic alisveris yapma demişler.
Bence gorumcenle konusabilirsin zaten esinde demis ama ona şöyle soyleyebilirsin;
Esim boyle boyle dusunuyo ama sen konuşur musun diye benden rica etti biz evden gelen kirayla odeme yapmayi dusunuyorduk faturalar da eklenince ve kiranin getirisi de olmayinca zorlaniyoruz baska ev baksak size diyebilirsin yada satmayi dusunuyoruz size baska ev bakalim gibisinden bir sey

Siz değil eşiniz konuşmalı
Ayrıca herkez kendi hakkını kendisi savunmalı.
2500 lıra getırısı olan eve 1000 tl odese kardes dersın ev bakımlı kalır dersın ınsanın ıcıne sıner ama bazen 500 tl cok kucuk bı rakam

gorumcenın suanda oturdugu ev siz evlenmeden once eşinizin tek basına alınmış bir evi mi?
yoksa siz beraber mı aldınız

ben de olsam bırsey dıyemezdım

onlar zahmet edıp abonelık almamıs da
siz evden cıkınca zahmet edip abonelıklerınızı neden kapatmadınız

gorumcenın suanda oturdugu ev siz evlenmeden once eşinizin tek basına alınmış bir evi mi?
yoksa siz beraber mı aldınız

ben de olsam bırsey dıyemezdım
Eşim evlenmeden önce aldı evleri. Ama şuan oturduğumuz ev benim üstüme, krediyi de ben çektim.

Yardım edilecek durumdadır maddi anlamda ihtiyacı vardır anlarım.

Ama Evli ikisi de çalışıyor,
Miras kalan evleri var.
Ve bu evde kirada ise yani artı bir gelirleri var ise,

2-3 ay benim ödediğim fatura abonmanlıklarımı iptal ettiririm. Ansızın kesilsin elektiriği,suyu dank etsin isterim.

aaa iptal ettirmişsiniz derse kalkıp öyle bi hatada bulunursa da söylerim kaç ay oldu ödemiyorsunuz.
Bizde kullanmadığımız faturayı ödemek istemiyoruz.(Kullandığı elk. suyun Faturasını ödemekten acizler )

Ayrıca karşı blok 2700 tl kira getirisi varmış. Maalesef 500 tl verip kira ödemiş olmuyorsunuz. "Derdim".

İster vadeliye koyarım, İster o parayı yerim gezerim harcarım. Kime ne ?
Benim paramın hesabını mı tutuyor?
Neden paranızın vadelide olduğunu söylüyorsunuz ? Nereden biliyor bunları? Gelirinizin ortalıkta konuşulması hoş değil.

Asalak canlı tarzında sizin sırtınızdan geçinip para biriktirip 2. evlerini alacaklardır.
Sizde lütfen sizi kullanmasına izin vermeyin, bu pişkin davranışlarına bence cevap verip susmamanız lazım.

Eşim evlenmeden önce aldı evleri. Ama şuan oturduğumuz ev benim üstüme, krediyi de ben çektim.
anladım
evlenmeden once almıs ise
kardesı dıye ses etmıyor olabılır
ama onların da bir evi varmış
ben durumları yok sandım
bu durumda eşiniz saflık yapıyor biraz
önce kendını düşünmelı
zorda olsalar neyse

Ama biz evden çıkar çıkmaz girdiler eve. Ve bunlarla kiracı uğraşır bence ev sahibi değil?
siz evden cıkar cıkmaz girdiler de
kiracı ugrasır okey ama sizin üzerinize olan aboneliklerin sonlandırılması ile kiracı uğrasamaz
sizin kimlik bilgileriniz üzerine kayıtlı abonelıkler
bir baskası ugrassa bile nasıl sonlandırabilecek ?

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum, faturalar bizim üzerimize ve onu da biz ödüyoruz.
Başka evınız varmı gorumcenız olabılırmıyım
Şaka bır yana esımınde evı var bır tane be ona hooop erkek kardesı taşındı ses etmedım aman boşver bekar Ada'm fılan ama bedavaya oturuyo evlendı hala orda oturuyor evın tadılat vs paralarını bıze zorla ödettı ev bızım ya hani eşim hıç ses etmez öder evın vergıdını ödeyın bari dedım yıllık 100 tl onu bıle ödemediler bedava ev işte şinir oluyorum çıkarsan olmaz çık desen olmaz bedava oturuyordun bari vergısını öde

Ben daraldım şu an :) Bana ne oluyorsa.:)
Ay bi zahmet çıksında kiraya vereyim. Gelirim olsun . Çoluk çocuğumla eşimle harcarım.
Boşuna dememişler iyilikten maraz doğarmış. diye
İstanbulu baz alarak konuşuyorum, en ücra en kötü semtlerde bile kira getirileri şu an en en az 800-900 tl. Her ay o kadar parayı sokağa atmış gibi hissederim kendimi :)
Yani bedavadan oturup evin vergisini bile vermemek ayıp. Ya ben mahçup olurum o istemeden demeden ben teklif ederim. Böyle bi durumda olsam.

Neyse Allah yardımcınız olsun..

Kız birşeyde söylesen ben suçlu oluyorum kirada dehılsın nıye açgözlülük yapıyormuşum ama o evı esım aldı bız evlenırken düşes oldu aldık ne var otursunlar dıyorlar gorumcelerım hatta evı satıp başka yerden ıstıyolar ufak gelıyormuş saka gıbı dımı benım çocuklarım var ve evı yenı aldım kredı bırcumuz var zar zor öduyoz böyle saka gıbı bir durum bedava olunca atlıyolar hemen sonrada gelın kotuu

Bence maddi seyleri herkesin bilmesi cok yanlis.
Geliriniz vs.
Bence ne yap ne et bu isi hallet piskinler daha fazla rahat etmesin ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…