• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce Meselesi

başta izin vererek yapmışnz hatayı.. borcumuzu ödeyemiyoruz mecbur bsşkasına kiralamak zorndayz deyin. yüzsüz hazırcı insanlar ya :KK14:

Merhaba kızlar. Benim sorunum eşimin kız kardeşi yani görümcem. Biz evleneli 2 yıl oldu, ama daha öncesinde uzun bir sevgililik dönemimiz var. Birbirimizi de çok seviyoruz açıkcası. Ama sorunumuz maddi.
Şimdi eşimin şuan oturduğumuz evden ayrı 3 tane evi var. Biz normalde bu evlerden birinde oturuyorduk ama 3+1 bir eve çıkmak istediğimiz için yeni ev aldık. Bu evlerden ikisi kirada, diğerinde görümcemler oturuyor. Olay da şöyle oldu, görümcem ne zamandır bu taraflarda bir eve çıkmak istiyordu. Biz de eski evi boşaltıp yeni eve çıkınca, hemen gelip yerleşmek istedi. Eşim de malesef bir şey diyemedi...

Biz kredi çektik şuan önü ödüyoruz. Normalde evin kira getirisi 2500 lira, ama görümcem ödüyor 500 lira, ki o da bazen. Bu durumda biz kira getirisi olmadan kredi ödemek zorunda kalıyoruz ve bizi epey zorlamaya başladı gibi.. Planlarımız var geleceğe dair ama gerçekleşemeyecek böyle giderse.. Eşim de ben bir şey diyemem, sen illa konuşmak istersen konuş, beni karıştırma dedi.. Sizce uygun bir yolla evden çıkın demeli miyim? Yoksa siz olsanız ne yapardınız?

Bu cevabı veren çok olmuştur yine de yazmak istedim. Bence karışmayın. Netice de onlar kardeş. Yarın öbür gün siz kötü olursunuz..

Oh vallahi nerde beleş oraya yerleş olmuş. Kesinlikle eşin konuşmalı işin içine maddiyat girince zor oluyor işte.

Durumunuz iyiyse kardesine yardim olabilir de sizin o paraya ihtiyaciniz varmis o zaman en azindan tam olmasa da ederinin biraz azini verebilir

Faturayı ödemesen bir gün elektriği öbür gün doğal gazı suyu keserler,gör bakalım ödüyorlar mı ondan sonra..

Okurken bile sinirim bozuldu bence esin muhattap olsun krediyi odeyemedigini acik acik soylesin

Simdi demesen sen maddi zordasin desen kavga gurultu bi tarafa bide ben bedduasindan korkarim mazallah iki ucu b@klu degnek ...

Hadi evi geçtim de faturaları bile ödemek ne ya, bir insan kendi faturasını nasıl başkasına yıkar aklım almıyor.Ya biz ödeyemiyoruz, eve geri taşınacağız ya da kiraya vermemiz gerek falan deyin ama alın evinizi.Nasıl bir anlayışları varmış görümce ve eniştenin anlamadım.

Bende böyle Beleş bir hayat bulsam fena olmaz, o değilde maddi durumum olmasada kardeşimin 2500 yapan evine 500 vermem yazık günah 500 başka eve Çıkın 500 biz verelim deyin:))

Kayinbabanizin olsaydı ev haksızsınız derdim.ama eşiniz kendi emeğiyle hakkıyla çalışıp aldiysa ki oyle anladim.gorumceniz cok haksız.BENCE siz karışmayın eşiniz konuşsun..

Bilemiyorum belki davulun sesi uzaktan hoş geliyordur ama Ben olsam söylerdim üç günlük ömrümde neden sıkıntı çekeyim? Görümcemle aram bozulduğunda eşim idare etmeyi bilecekse eğer söylerdim ben ama sizin eşiniz de beni karıştırmayın diyorsa eyvahlar olsun arkanızda durmaz. Bu konuyla şunu tekrar anladım ki akrabayla para işine girmicen arkadaş.
Hakkınızda hayırlısı.

Bence evden cikin demenin kibar bi yolu yok oyle demek yerine durumu anlat 500 tl den daha fazla odemesi gerektigini anlat kabul etmezse evden cikma isini soyle

Asla konuşma. Kardeş kardeşe gücense de affeder ama senin adın gelin

Yardım edilecek durumdadır maddi anlamda ihtiyacı vardır anlarım.

Ama Evli ikisi de çalışıyor,
Miras kalan evleri var.
Ve bu evde kirada ise yani artı bir gelirleri var ise,

2-3 ay benim ödediğim fatura abonmanlıklarımı iptal ettiririm. Ansızın kesilsin elektiriği,suyu dank etsin isterim.

aaa iptal ettirmişsiniz derse kalkıp öyle bi hatada bulunursa da söylerim kaç ay oldu ödemiyorsunuz.
Bizde kullanmadığımız faturayı ödemek istemiyoruz.(Kullandığı elk. suyun Faturasını ödemekten acizler )

Ayrıca karşı blok 2700 tl kira getirisi varmış. Maalesef 500 tl verip kira ödemiş olmuyorsunuz. "Derdim".

İster vadeliye koyarım, İster o parayı yerim gezerim harcarım. Kime ne ?
Benim paramın hesabını mı tutuyor?
Neden paranızın vadelide olduğunu söylüyorsunuz ? Nereden biliyor bunları? Gelirinizin ortalıkta konuşulması hoş değil.

Asalak canlı tarzında sizin sırtınızdan geçinip para biriktirip 2. evlerini alacaklardır.
Sizde lütfen sizi kullanmasına izin vermeyin, bu pişkin davranışlarına bence cevap verip susmamanız lazım.

Katılıyorum valla gorumceye taktim biyerde görsem fena bozarim

Bence bu konusmayi yapmak size dusmez canm esinizin konusmasi lazim kardes onun sonucta sen soylersen olay daha da buyur bizim oglanida sen ayartiyosun demelere kadar varr bu isin sonu iyi olmaz sen esinle konus bir daha diyemem dersede siz birst dmeeyin bence
Merhaba kızlar. Benim sorunum eşimin kız kardeşi yani görümcem. Biz evleneli 2 yıl oldu, ama daha öncesinde uzun bir sevgililik dönemimiz var. Birbirimizi de çok seviyoruz açıkcası. Ama sorunumuz maddi.
Şimdi eşimin şuan oturduğumuz evden ayrı 3 tane evi var. Biz normalde bu evlerden birinde oturuyorduk ama 3+1 bir eve çıkmak istediğimiz için yeni ev aldık. Bu evlerden ikisi kirada, diğerinde görümcemler oturuyor. Olay da şöyle oldu, görümcem ne zamandır bu taraflarda bir eve çıkmak istiyordu. Biz de eski evi boşaltıp yeni eve çıkınca, hemen gelip yerleşmek istedi. Eşim de malesef bir şey diyemedi...

Biz kredi çektik şuan önü ödüyoruz. Normalde evin kira getirisi 2500 lira, ama görümcem ödüyor 500 lira, ki o da bazen. Bu durumda biz kira getirisi olmadan kredi ödemek zorunda kalıyoruz ve bizi epey zorlamaya başladı gibi.. Planlarımız var geleceğe dair ama gerçekleşemeyecek böyle giderse.. Eşim de ben bir şey diyemem, sen illa konuşmak istersen konuş, beni karıştırma dedi.. Sizce uygun bir yolla evden çıkın demeli miyim? Yoksa siz olsanız ne yapardınız?

Back
X