P
pira
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pira
-
20 yada 40 bın sonucda abınıze yapılmıs bu masraflar..abim gecen yıl evlendı .aılem 5 yıldır evlenecek dıye ona para bırıktırdı 20 mılyar harcamayı dusunurken kız ve aılesı bıze 40 mılyar harcattılar aılem cok zor durumda kaldı kalorıfer paramızı bıle odeyemedık cok zorlandık .şimdı borclar odendı cok sukur ama gelınımızden ve aılesınden cok sogudum görüşmüyorum kızın babasına bıze cok harcattınız aılem zorda kaldı dedım adam bana sövdu mıthış bır hayal kırıklıgına ugradık allah kımseyı kendını bılmezlerın elıne düşürmesınklava:
görümce olmak zor demıssınız?..
gelın olmak kolaymı sizce?..
abim gecen yıl evlendı .aılem 5 yıldır evlenecek dıye ona para bırıktırdı 20 mılyar harcamayı dusunurken kız ve aılesı bıze 40 mılyar harcattılar aılem cok zor durumda kaldı kalorıfer paramızı bıle odeyemedık cok zorlandık .şimdı borclar odendı cok sukur ama gelınımızden ve aılesınden cok sogudum görüşmüyorum kızın babasına bıze cok harcattınız aılem zorda kaldı dedım adam bana sövdu mıthış bır hayal kırıklıgına ugradık allah kımseyı kendını bılmezlerın elıne düşürmesınklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?