"Görümce" olmak istemiyorum

semelmelse

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
168
112
18
merhabalar :)
Benden üç yaş büyük bi abim var,çok iyi anlaşırız,hem abim hem en yakın arkadaşımdır . İki yıldır bi ilişkisi var , birbirilerini seviyorlar ciddi düşünüyorlar,babam annem kız ile tanıştı ama henüz aileler tanışmadı bi resmiyet yok yani.
Bu haftasonu üni den memlekete döndüm , dün uyandığımda abim dışarıdaydı telefonla aradım "bu akşam ailecek yemeğe çıkalım mı ?" Dedim.tamam dedi.akşamüstü eve geldi morali bozuk.sevgilisi ben sizin aileden değil miyim neden beni çağırmadı demiş.ne diyeceğimi bilemedim o an aklıma da gelmedi doğrusu abime de öyle dedim.
Geçenlerde de kızkardeşim abim sevgilisi gezmeye çıkmışlar . Kızkardeşim arabanın ön koltuğuna oturmuş , gezmece dönüşü abimin yine morali bozukmuş,o ön koltuk benim neden kardeşin oturdu diye trio atmış sevgilisi . Hani kardeşim de üstünlük için filan yapmamıştır kesinlikle aklına yüreğine dahi gelmez öyle şeyler,tamamen alışkanlıktan binmiştir öne.bu hafta öğrendim ki anneme de yapmış aynısını :) şimdi beraber bi yere gidecek olsak ön koltuğu ona ayırıyoruz :) hayır koltuk muhabbetini de ilk defa onda duydum,ilginç geliyor sanki bi önemi varmış gibi .
Biraz uzattım,buraya kadar geldiyseniz teşekkür ederim :)

ufak tefek olaylar diyip geçiştirmeye çalışıyorum ama bu davranışlar,tripler sinirimi bozuyor doğrusu,hoşlanmıyorum . Görümcelik de yapmak istemiyorum bu alınganlıklar normal mi sizce ?

Aileden değil tabi ki deseydiniz. Sevgili ne ya, anne baba ve kardeşlerin olacağı bir masada yeri nedir? İstediği kadar ciddi olsun nedir bu kadınlardaki tripler anlamış değilim. 6 yıl sevgililikten sonra evlendim, nişanlanana kadar yüz yüze görüşmedim ve bayramda seyranda aramadım, hiç bir şeye dahil olmadım. Ondan önce de üniverdite boyunca uzun bir ilişkim vardı kardeşleriyle dahi tanışmamıştım, belki benimki abartı ama bunlar da abartı.

Isiniz zor.
Cok zor.
Abinede ayril abi denmez.
Mecburen yasayip gordukce abim akillanir belki diye umit ediceksinz maalesef.

davranışları çok ayıp gerçekten çok saçma
ben aileden değil miyim diye hayıflanacağına samimi olup sizinle iletişimini yükseltebilir.
ayrıca evet aileden değil henüz.

Hadsiz ya.. Sen kimsin ki daha.. Herkes yerini bilmeli.. Siz şimdiden sacma sapan isteklerine göz yumarsanız ıkı gün sonra gelir tepenize oturur.. Yuz vermeyin, nerede durması gerektiğini öğrensin..

Böylelerine köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin sonra ver elini görümcecilik :)) abin de bunun her yaptığına moralini bozarsa isi var yani

Ben burada "Tabii ki ön koltuğa sen otur, anasını ön koltuğa oturtacak adam evlenmesin" minvalinde şeyler yazıldığını gördüm; belki abinizin kız arkadaşı da burayı okuyup gaza geliyordur

Yaptığı terbiyesizlik tabii ki, belki konuşacak özel şeyleriniz var? Gündem maddelerini gönderin bari de rahatlasın. Ayrıca abiniz bu kızdan ayrılmayacaksa onun bu über saçma fikirlerini sizinle paylaşmayı bırakırsa iyi eder; yoksa kinleneceksiniz normal olarak.

Evet aileden değil deseydiniz abinize arada resmiyet bile yokken bu kadar içli dişli olunmasini doğru bulmuyorum.

Böylesine görümcelik yapacaksin iyilikten anlayistan anlamaz zira

Yorumları okurken hem güldüm hem üzüldüm ya :) ben de henüz aileden olduğunu düşünmüyorum,öyle hissetmiyorum ama abimin üzüldüğünü görünce bi şey demek istemiyorum.aynı şekilde kardeşim veya annem de incitmemek için laf dokundurmaz aksine ikisi Mutlu olsun diye suyuna gidiyoruz hep.
Geçenlerde işe başladı,annem neden "hayırlı olsun"a aramadı diye trip attı hayır biz bi şekilde hoş karşılarız da olan abime oluyo,üzülen,sinirlenen hep o benim endişem o yönde zaten.dediğiniz gibi abime bu konuda ayrıl vs asla diyemeyiz,ima dahi edemeyiz.ama ısınamadıgımızın o da farkında
. Acaba diyorum ben mi çok düşüncesizim,biz mi kırıcı davranıyoruz?
Evlenirlerse bu hep böyle giderse,abim üzülürse diye çok endişeleniyorum

Aileden degil tabiki neden cagiracaksinki

Bu kizdan ilerde cok cekersiniz.

Yol yakinken abin kendini kurtarsin
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…