"Görümce" olmak istemiyorum

vardi burda bi konu,kiz kardes one oturdu diye bozulan bi uye acaba o sizin gelin adayi miydi ki

Bir süre bence görüşmeyin.Ama ihmalde etmeyin arayıp sorun.Size neden gelmiyorsunuz artık bizimle derse ozaman oturup konuşursuznuz.Ama bunu aslaa ile büyüklerinin yanında yapmayın.Bu onu köşeye sıkıştırılmış bir kedi gibi hırçın yapar.İki arkadaş gibi konuşun kendinizi düzgün ifade etmeye ve aynı anda onunda size söylediklerini anlamaya çalışın.Belki hiç aklınıza gelmeyen bir sebep olabilir bu negatif davranışları.Birde gittiğiniz yerde sürekli söyleniyorsa abinle ondan ayrı zamanlarda takılın onu heryereçağırmanıza yada onlarlla heryere gitmenize gerek yok.Memnuniyetsiz biriyse zaten gittiğiniz yerde çok eğlenmeyeceğiniz kesin:)tanışma aşamasındada birden samimi olmayı sık sık oraya buraya gitmeyi gereksiz buluyorum ben .20 yaşındaydım ozaman ayy ne sıkılırdım biryere beraber gitmek zulüm gelirdi görümce adayımla birbirimize çok kızgınlıklarımızda oldu tabii.Şimdi beraberken kakara kikiri gayet güzel eğleniyoruz.Zamana bırakın

yok annem abime anlatmadı,tatsızlık olmasın diye

Abin bilmiyorsa bile sen biliyorsun. Bu olaylar sıcağı sıcağına hallolur.
sonradan bu da oldu ama söylemedik demek işi düzeltmez.
Resmen saygısızlık başka şey değil. Sizin abinize olan zaafınızı çok net görmüş karşı taraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…