- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi semelmelse
k
eee simdi ne oldu
bırakın allah askına ya sacmalamayın
tabıkı kız ister sevgilisinin yanına oturmayı herkez sevgiliyken mesafeli olcak diye bise yok yani
koltuk mezvusunda kız cok haklı burda kac kisi böyle konu actı esimin yanına oturamıyorum kaynanam görümcem oturuyo diye herkezde dedi o ön koltuga sen layıksızn gec esinin yanına senden baska kim oturcak diyemerhabalar :)
Benden üç yaş büyük bi abim var,çok iyi anlaşırız,hem abim hem en yakın arkadaşımdır . İki yıldır bi ilişkisi var , birbirilerini seviyorlar ciddi düşünüyorlar,babam annem kız ile tanıştı ama henüz aileler tanışmadı bi resmiyet yok yani.
Bu haftasonu üni den memlekete döndüm , dün uyandığımda abim dışarıdaydı telefonla aradım "bu akşam ailecek yemeğe çıkalım mı ?" Dedim.tamam dedi.akşamüstü eve geldi morali bozuk.sevgilisi ben sizin aileden değil miyim neden beni çağırmadı demiş.ne diyeceğimi bilemedim o an aklıma da gelmedi doğrusu abime de öyle dedim.
Geçenlerde de kızkardeşim abim sevgilisi gezmeye çıkmışlar . Kızkardeşim arabanın ön koltuğuna oturmuş , gezmece dönüşü abimin yine morali bozukmuş,o ön koltuk benim neden kardeşin oturdu diye trio atmış sevgilisi . Hani kardeşim de üstünlük için filan yapmamıştır kesinlikle aklına yüreğine dahi gelmez öyle şeyler,tamamen alışkanlıktan binmiştir öne.bu hafta öğrendim ki anneme de yapmış aynısını :) şimdi beraber bi yere gidecek olsak ön koltuğu ona ayırıyoruz :) hayır koltuk muhabbetini de ilk defa onda duydum,ilginç geliyor sanki bi önemi varmış gibi .
Biraz uzattım,buraya kadar geldiyseniz teşekkür ederim :)
ufak tefek olaylar diyip geçiştirmeye çalışıyorum ama bu davranışlar,tripler sinirimi bozuyor doğrusu,hoşlanmıyorum . Görümcelik de yapmak istemiyorumbu alınganlıklar normal mi sizce ?
eee simdi ne oldu
bırakın allah askına ya sacmalamayın
tabıkı kız ister sevgilisinin yanına oturmayı herkez sevgiliyken mesafeli olcak diye bise yok yani