Gelin değil gorumceyim , hayatta böyle şeylere dikkat etmem , gelinimizin de umurunda olduğunu sanmıyorum, bu dedikleriniz sorunlu , kompleksli insanlar için geçerli seyler bana göre, normal insanlar böyle şeylere takilmaz
Daha neler! 20 yıllık evliyim. Ne böyle kapris çektim, ne de böyle kapris yaptım. Hayat zaten yeterince zor, gereksiz tavırlarla hayatı daha da zorlaştırmaktan başka birşey değil buMerhabalar kafama takılan bir konu hakkında özellikle gelin hanımlardan fikir almak istiyorum.
Ben taze görümce sayılırım. Adım görümce :) erkek kardesim bu sene evlendi farkli bir sehirde. Ortalama ayda bir oldugumuz sehre gelirler. Geçen arkadas gurubumuzla otururken kardesimle bir konu için konuştuk kapatırken telefonu yemeğe davet ettim esiyle. Arkadasim bana döndü yaptığın yanliş artık kardeşinle değil eşiyle bu konulari konuşmalisin senin muhatabın artık eşi kardeşin değil dedi. Bir başka arkadaşta onayladı. Hatta davet işini kocasına söyleyene bir bahane ile gitmiyormuş. Evin hanımı benim beni arayacak filan dedi :) kendi kayınailemle çok çok büyük Sorunlarımız oldugu için boyle seylere takılma trıp atma lüksüm hiç olmadi açikcasi. Artı ben böyle seylere takılan biri değilim ama gerçekten bu böyle midir? Bu arada kardesmde esi de çalişiyorlar aldiklari maas aynı, evde yaptıkları iş aynı. Öyle evin hanimi beyi durumlari yok. Ayda bir geldiklerinde davet ederim. Arada gelinimizi arada kardesimi arar konusurum hal hatır sorarım ama yapı olarak mesafeli bir insanım. Çok sık aramam. Sürekli aramaliymişim ama kardesimi degil gelin hanımı :) Esinin yanında kardesime yakın davranmamaliymişim sarılmak öpmek gibi. Kıskanılırmiş. Evlendikten sonra erkek kardesler kardes olmaktan çıkıyor mu anlamadim ben mi yanlişim. Gelin hanımlar beni aydınlatır mısınız görümceler hakkındaki düşünceleriniz nelerbu arada en ufak bir tartışmamız olmadi gelinimizle seviyorum kendisini ama inşallah karşiliklidir arkadaşlar kafamı bulandirdi biraz
İyi de davet eden sizsiniz sonuçta hani kardeşiniz sizi eşine sormadan davet etse ve o davetin yemegi temizliği sadece kadinda olsa evet kardeşinizle plan yapmamaniz gerekir ama davet eden siz olunca ne fark eder kime soylendigi?
Bana saçma geliyor boyle şeyler.
Musait degillerse degiliz diyebilirler zaten o ayri. Arkadaşlarin degişik kafalarda.
Çocuklarin çikişini beklerken kahve içtiğimiz arkadas grubu okul bitene kadar değiştirme durumum yok :)Bence görümceliğinizi değil, arkadaş çevrenizi sorgulayın, hatta değiştirin bence. :)
Anlattığınız hikayede anormal bir durum yok çünkü.
Kocası aracılığıyla davet edildikleri yere gitmeyen kadınları ciddiye alamazdım.Biz bikere gittik evlerine zaten onda da kendileri davet etti. Kendim gitmem davet edilmeden ama eve davet mevzuda bu kadar ince düşünülmesi sasrıttı. Artık senin muhatabın kardeşin değil eşi cümlesi biraz agır oldu bana :
O zaman o fikirleri çok da kafanıza takmayın. Kahve içimlik arkadaş olsunlar sadece.Çocuklarin çikişini beklerken kahve içtiğimiz arkadas grubu okul bitene kadar değiştirme durumum yok :)
Yapı meselesi benim görümcem sağolsun beni arardı hepMerhabalar kafama takılan bir konu hakkında özellikle gelin hanımlardan fikir almak istiyorum.
Ben taze görümce sayılırım. Adım görümce :) erkek kardesim bu sene evlendi farkli bir sehirde. Ortalama ayda bir oldugumuz sehre gelirler. Geçen arkadas gurubumuzla otururken kardesimle bir konu için konuştuk kapatırken telefonu yemeğe davet ettim esiyle. Arkadasim bana döndü yaptığın yanliş artık kardeşinle değil eşiyle bu konulari konuşmalisin senin muhatabın artık eşi kardeşin değil dedi. Bir başka arkadaşta onayladı. Hatta davet işini kocasına söyleyene bir bahane ile gitmiyormuş. Evin hanımı benim beni arayacak filan dedi :) kendi kayınailemle çok çok büyük Sorunlarımız oldugu için boyle seylere takılma trıp atma lüksüm hiç olmadi açikcasi. Artı ben böyle seylere takılan biri değilim ama gerçekten bu böyle midir? Bu arada kardesmde esi de çalişiyorlar aldiklari maas aynı, evde yaptıkları iş aynı. Öyle evin hanimi beyi durumlari yok. Ayda bir geldiklerinde davet ederim. Arada gelinimizi arada kardesimi arar konusurum hal hatır sorarım ama yapı olarak mesafeli bir insanım. Çok sık aramam. Sürekli aramaliymişim ama kardesimi degil gelin hanımı :) Esinin yanında kardesime yakın davranmamaliymişim sarılmak öpmek gibi. Kıskanılırmiş. Evlendikten sonra erkek kardesler kardes olmaktan çıkıyor mu anlamadim ben mi yanlişim. Gelin hanımlar beni aydınlatır mısınız görümceler hakkındaki düşünceleriniz nelerbu arada en ufak bir tartışmamız olmadi gelinimizle seviyorum kendisini ama inşallah karşiliklidir arkadaşlar kafamı bulandirdi biraz
Şu sarılma öpme olayına da benim eşimin ailesiyle böyle bir iliskisi yoktu evlenmeden önce . Nerden biliyorsun derseniz bir konu geçmişti o sırada söylemişti . Neyse evlendik bir baktım annesi ablası sarılıyor kendinden geçiyorlar ama sanki uzak diyarlardan gelmiş hiç görmemişler gibiböyle abartı abartı yapıyorsanız komik oluyor sadece kıskanmak bence saçmalık ya kardeşi kıskanmak nedir
Ay kardeşime sarilmama da gelin karışmasın . Vay be 1000 km için ayda bir geliyorlarsa gelin kötü niyetli biri değildir beni kimse götüremezGercekten çok uzak diyarda ama 1000 km var arada küçük bir ildeler. Ayda bir geliyorlar öyle şap şup öpme durumum yokta görünce de sarılıyorum yani. Sadece benim durumum için değil genel konuştular orada görümce nefreti kusuldu birazben nasiplendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?