Ay kardeşime sarilmama da gelin karışmasın . Vay be 1000 km için ayda bir geliyorlarsa gelin kötü niyetli biri değildir beni kimse götüremez
Bence de gelin aranıp davet edilmeli
Beni aramayıp eşimi arayıp davet edenlere gitmiyorum eşimi yalnız gönderiyorum.
Bence de gelin aranıp davet edilmeli
ben esimi aramalarini tercih ederim, esim de bana sorar, sonra ortaklasa karar verip karsi tarafa soyleriz. direk bana soyleyince evet demek zorundaymis gibi hissediyorum. ya da hayir deyince karsi taraf bozuluyor.Merhabalar kafama takılan bir konu hakkında özellikle gelin hanımlardan fikir almak istiyorum.
Ben taze görümce sayılırım. Adım görümce :) erkek kardesim bu sene evlendi farkli bir sehirde. Ortalama ayda bir oldugumuz sehre gelirler. Geçen arkadas gurubumuzla otururken kardesimle bir konu için konuştuk kapatırken telefonu yemeğe davet ettim esiyle. Arkadasim bana döndü yaptığın yanliş artık kardeşinle değil eşiyle bu konulari konuşmalisin senin muhatabın artık eşi kardeşin değil dedi. Bir başka arkadaşta onayladı. Hatta davet işini kocasına söyleyene bir bahane ile gitmiyormuş. Evin hanımı benim beni arayacak filan dedi :) kendi kayınailemle çok çok büyük Sorunlarımız oldugu için boyle seylere takılma trıp atma lüksüm hiç olmadi açikcasi. Artı ben böyle seylere takılan biri değilim ama gerçekten bu böyle midir? Bu arada kardesmde esi de çalişiyorlar aldiklari maas aynı, evde yaptıkları iş aynı. Öyle evin hanimi beyi durumlari yok. Ayda bir geldiklerinde davet ederim. Arada gelinimizi arada kardesimi arar konusurum hal hatır sorarım ama yapı olarak mesafeli bir insanım. Çok sık aramam. Sürekli aramaliymişim ama kardesimi degil gelin hanımı :) Esinin yanında kardesime yakın davranmamaliymişim sarılmak öpmek gibi. Kıskanılırmiş. Evlendikten sonra erkek kardesler kardes olmaktan çıkıyor mu anlamadim ben mi yanlişim. Gelin hanımlar beni aydınlatır mısınız görümceler hakkındaki düşünceleriniz nelerbu arada en ufak bir tartışmamız olmadi gelinimizle seviyorum kendisini ama inşallah karşiliklidir arkadaşlar kafamı bulandirdi biraz
sizin aileniz davet ederken sizi ayrı eşinizi ayrı mı arıyor?Bence de gelin aranıp davet edilmeli
Arkadaşlarıniz ya uçmuş yada kasıntı gelinlerden oluyorlar..Merhabalar kafama takılan bir konu hakkında özellikle gelin hanımlardan fikir almak istiyorum.
Ben taze görümce sayılırım. Adım görümce :) erkek kardesim bu sene evlendi farkli bir sehirde. Ortalama ayda bir oldugumuz sehre gelirler. Geçen arkadas gurubumuzla otururken kardesimle bir konu için konuştuk kapatırken telefonu yemeğe davet ettim esiyle. Arkadasim bana döndü yaptığın yanliş artık kardeşinle değil eşiyle bu konulari konuşmalisin senin muhatabın artık eşi kardeşin değil dedi. Bir başka arkadaşta onayladı. Hatta davet işini kocasına söyleyene bir bahane ile gitmiyormuş. Evin hanımı benim beni arayacak filan dedi :) kendi kayınailemle çok çok büyük Sorunlarımız oldugu için boyle seylere takılma trıp atma lüksüm hiç olmadi açikcasi. Artı ben böyle seylere takılan biri değilim ama gerçekten bu böyle midir? Bu arada kardesmde esi de çalişiyorlar aldiklari maas aynı, evde yaptıkları iş aynı. Öyle evin hanimi beyi durumlari yok. Ayda bir geldiklerinde davet ederim. Arada gelinimizi arada kardesimi arar konusurum hal hatır sorarım ama yapı olarak mesafeli bir insanım. Çok sık aramam. Sürekli aramaliymişim ama kardesimi degil gelin hanımı :) Esinin yanında kardesime yakın davranmamaliymişim sarılmak öpmek gibi. Kıskanılırmiş. Evlendikten sonra erkek kardesler kardes olmaktan çıkıyor mu anlamadim ben mi yanlişim. Gelin hanımlar beni aydınlatır mısınız görümceler hakkındaki düşünceleriniz nelerbu arada en ufak bir tartışmamız olmadi gelinimizle seviyorum kendisini ama inşallah karşiliklidir arkadaşlar kafamı bulandirdi biraz
Bence bunu söyleyenlerle yavaş yavaş ilisiginizi kesin. Ruh sağlığını bozarlar.İşte evin hanımına söylenmeliymiş böyle seyler. Yoksa onu takmadığım deger vermediğimi düşünürmüş ama ben hiç böyle bir izlenim almadim şimdiye kadar. İçten içe bilenmediyse gayet iyiyiz böyle şeylere takilan birine benzemiyor. Sadece davet mevzu değil sarılmak öpmek vs hepsi görümceye sakincali hareketlermiş daha çok sey söylendi de hepsi aklimda değil :)
Sacmalamislar boşverin. Zaten eşi ile ilgili bahsedilen tarzda bir diyalog gelişmiş olsa, kardeşiniz diyebilir pekala eşimle görüşeyim haber veririm diye. Sizin illaki eşini aramanıza gerek yok ki. Aynı şekilde size gelmek isteseler muhtemelen kardeşiniz arayıp sorar musaitmisiniz diye. İlk mesajımda da söyledim,her ilişkinin dinamiği farklı,bu konuda standart şöyle olur,böyle olmalı demek farazi kalıyor. Hiç kafanıza takmayın.Biz bikere gittik evlerine zaten onda da kendileri davet etti. Kendim gitmem davet edilmeden ama eve davet mevzuda bu kadar ince düşünülmesi sasrıttı. Artık senin muhatabın kardeşin değil eşi cümlesi biraz agır oldu bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?