Görümce olmak zor zanaatmiş :)

Ay kardeşime sarilmama da gelin karışmasın . Vay be 1000 km için ayda bir geliyorlarsa gelin kötü niyetli biri değildir beni kimse götüremez

Küçük yerde şark görevindeler. Ayda bir gelip gezip nefes alip gidiyorlar onlarin oldugu yerde olsaniz eminim hafta da bir bile gelirsiniz :)

Görümce olma ihtimalim yok ama benim görümcem var. Başka şehirde yaşıyor evli çocuklu ve benden büyük. Pek aramayız birbirimizi konuşmayız telefonda. Eşimi arar genelde, bize gelme planları varsa söyler. Eşim de bana söyler, telde ona hemen tamam demez. Takılmaya değer şeyler değil bunlar

Bence de gelin aranıp davet edilmeli
Beni aramayıp eşimi arayıp davet edenlere gitmiyorum eşimi yalnız gönderiyorum.

Bence de gelin aranıp davet edilmeli
Beni aramayıp eşimi arayıp davet edenlere gitmiyorum eşimi yalnız gönderiyorum.

Sizi ayrı esinizi ayrı mı davet ediyorlar peki. Sizi arasalar esiniz demiyor mu beni de arasınlar banane gitmem diye :)

Benim eşimin ailesi farklı şehirde yaşıyor. Gelince bir hafta kadar kalırlar. Hep eşimi ararlar. Oğulları varken beni aramaları bana saçma geliyor.

Babam da eşimi arar genelde bizi çağıracaksa. Bana saçma geliyor " evin hanımı' muhabbeti. Ev ikimizin evi davet eden yada gelmek istiyen olursa" ben bir eşime sorayım " dersin olur biter.

ben esimi aramalarini tercih ederim, esim de bana sorar, sonra ortaklasa karar verip karsi tarafa soyleriz. direk bana soyleyince evet demek zorundaymis gibi hissediyorum. ya da hayir deyince karsi taraf bozuluyor.

Benim ailem beni arar eşimin ailesi onu arar. Böyle triplere girmedim hiç. Bence saçma bir yaklaşım. Eğer gelininiz bunu düşünecek kadar detaycı ise zaten hiç memnun edemezsiniz. O yüzden içinizden geldiği gibi davranın.
Ancak evin beyliği hanımlığı yapılan işle alakalı kazanılan para ile alakalı değildir. İçte yatan düşünceleriniz başka şekliyle burada cümlelere dökülmüş. Başkalarının söylediklerinden önce neden böyle düşündüğünüzü sorgulayın derim.

Çok saçma bence ,o zaman benim kardeşlerim de eşimi mi aramalı bize gelin diye ? Ha siz kardeşinizi aradığınız da program var mı doye eşine sorup size dönüş yapabilir ama böyle şeylere takılmak bana saçma geliyor.

Arkdasalariniz cok yorucu insanlar ayrica da sacmalamislar. Sik sik yengemi aramak istemem sevsem bile arkadasim degil kardesim degil niye arim? Ayrica siz kardesinize soylersiniz o da esine danisir oyle gelip gitme olayini yaparsiniz ya da yengenizle konusursunuz ne fark edermis. Hem gorumceyim hem gorumcem var boyle basit seylere takilan insanlarin fazla derdi yok belli ki.

Amaaan ne salak salak insanlar. Gelin olmak hayatında en büyük olay olan boş beleş insanlarla neden arkadaşlık yapıyorsun,bence kendini sorgula.
Eşini arayıp davet edene gitmiyormus. Egoya bak egoya yok artık.
Zaten koca insansa eşine sormadan misafir gelmesine / misafirliğe gitmesine cevap vermez. Kardeşi bir ara davet etmis, emrivaki yapmamis ya...

Bana ya da eşime söylemeleri davet etmeleri benim için fark etmez açıkçası.
Sonuçta eşimde bana sorar gidelim mi bir planın ya da planımız var mıydı diye o yüzden böyle şeylere takılmak hiç aklıma gelmez.

Bende saçma bulanlardanim artık bir aile olmuşlar neyin kafasını yani yok evin hanımını aramak lazım falan bana saçma geldi....

Arkadaşlarıniz ya uçmuş yada kasıntı gelinlerden oluyorlar..

Çoluk çocuğun fikirleriyle hareket etmeyin olduğunuz gibi olun yeter.

Zorlama ile samimiyet olmuyor ben hem gelinim hem görümce. Ben kardeşimi ararım. Zamanla samimiyet oldukça gelini aramaya başladım.

Bence bunu söyleyenlerle yavaş yavaş ilisiginizi kesin. Ruh sağlığını bozarlar.

Hem gelin hem görümceyim. Bazen abimi ararım, bazen gelini. Normalde de hal hatır sorar konuşuruz, aramız iyidir. Hatta kardeş zannediyorlar bizi. Ne canım gelinimizin böyle abuk subuk kompleksleri var ne de benim. Görümcelerimle aynı ilde yaşamıyoruz. Eşime ulaşamadıklarında beni ararlar. Davet edecekleri zaman eşimi ararlar. Hatta evlerine gittiğimizde nasılsınız diye sormaz, benimle pek konuşmazlar. Sanki ben orda yokmuşum gibi :) herşeye rağmen eşim ne zaman gidelim dese giderim. Çirkefleşmedikleri sürece nasıl davrandıkları da umrumda olmaz. Önemli olan eşimle aramızdaki iletişimin iyi olması. Eşler birbirlerine sormadan karar veriyorlarsa bu onların problemi

Sacmalamislar boşverin. Zaten eşi ile ilgili bahsedilen tarzda bir diyalog gelişmiş olsa, kardeşiniz diyebilir pekala eşimle görüşeyim haber veririm diye. Sizin illaki eşini aramanıza gerek yok ki. Aynı şekilde size gelmek isteseler muhtemelen kardeşiniz arayıp sorar musaitmisiniz diye. İlk mesajımda da söyledim,her ilişkinin dinamiği farklı,bu konuda standart şöyle olur,böyle olmalı demek farazi kalıyor. Hiç kafanıza takmayın.
Ha eş vardır sürekli peşine birilerini takıyordur,herkesi kafasına göre ısrar ederek davet ediyordur eşine sormadan burada eşi hoop ne oluyor,keşke bana da sorsaydın diyebilir ,hakkıdır sonuçta belki o gün misafir ağırlamak istemiyordur ,baska programi vardır vs vs. Ama sizin durumunuz gayet mesafeli,yüzgöz olunmadan görüşme şeklinde gelismiş her zaman,kimse kimseyi sıkboğaz etmiyor,uygun zamanlarda görüşülüyor.

Eşimin tarafı eşimi benm tarafım beni arar. Ben zaten takılmam böyle şeylere ama takılanları da duydum evet karakter meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…