İstediğini giy. Ne giyersen giy, insanlar konuşacak bir şey bulurlar illaki. O yüzden canın ne istiyorsa onu giy.
Gelininizde sizin gibi kıpkırmızı giyinmecek ise bir sorun görmüyorum
Bir görümcem olsaydı nişan günü takılacağım en son şey onun elbisesinin rengi olurdu herhalde
Sırf kıyafetinizden dolayı hakkınızda yanlış düşünecekse, o gelin tatlı falan değildir zatenÖncelikle verdiğiniz ciddi cevaplar icin teşekkür ederim..normalde ben de takılmam gelin olduğumda takılmamıştım...ama bu görümce önyargıları falan....gelinimiz çok tatlı hakkımda yanlış düşünmesini istemem.
Orasıda öyle teşekkür ederim cevabınız icinSırf kıyafetinizden dolayı hakkınızda yanlış düşünecekse, o gelin tatlı falan değildir zaten
Neden? "gelin tatlı değildir" lafı, bu kadar hoşuna gitti, teşekkür ediyorsun güzel cevap için, kendini ele verdin görümceeeeee!Orasıda öyle teşekkür ederim cevabınız icin
ben gelinimize elbisemin resmini çekmiştim sonuçta senin düğünün sence güzel mi baska bakim mi yoksa vs gibi sevmediysen söyle lütfen diye bişeydi...Öncelikle verdiğiniz ciddi cevaplar icin teşekkür ederim..normalde ben de takılmam gelin olduğumda takılmamıştım...ama bu görümce önyargıları falan....gelinimiz çok tatlı hakkımda yanlış düşünmesini istemem.
Neden? "gelin tatlı değildir" lafı, bu kadar hoşuna gitti, teşekkür ediyorsun güzel cevap için, kendini ele verdin görümceeeeee!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?