Görümce oluyorum:)

ahmtmne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
167
123
103
İstanbul
Merhaba kızlar dert değil ama birşey sormak istiyorum..benim abim evleniyor ev nişanı olucak..düğünde beyaz falan giyilmez gelinden başka vs....nişandada benim elbisem kıpkırmızı ve dizüstü bi elbise...şimdi sonuçta adimiz görümce ya hani bu abes kaçar mi ...aklıma takıldı ya :))

İstediğini giy. Ne giyersen giy, insanlar konuşacak bir şey bulurlar illaki. O yüzden canın ne istiyorsa onu giy.

ben diğerleri kadar umutsuz değilim görümcelik müessesine karşı.
Ara kızı sor.
Ne renk giyeceksin diye.
Kırmızı değilse giy :)
Ama sen söyleme ne renk giyeceğini, haddini aşar negatif yorum yaparsa elbise bakmak zorunda kalırsın :)

İstediğini giy. Ne giyersen giy, insanlar konuşacak bir şey bulurlar illaki. O yüzden canın ne istiyorsa onu giy.

Gelininizde sizin gibi kıpkırmızı giyinmecek ise bir sorun görmüyorum

Bir görümcem olsaydı nişan günü takılacağım en son şey onun elbisesinin rengi olurdu herhalde

Öncelikle verdiğiniz ciddi cevaplar icin teşekkür ederim..normalde ben de takılmam gelin olduğumda takılmamıştım...ama bu görümce önyargıları falan....gelinimiz çok tatlı hakkımda yanlış düşünmesini istemem.

Sırf kıyafetinizden dolayı hakkınızda yanlış düşünecekse, o gelin tatlı falan değildir zaten

Geli hakkında ne de güzel düşüncelerin var :)
İnşallah o da aynı duygularla yaklaşır.

Kırmızı elbiseli görümce

Ay benim gorumcem de kipkirmizi giymisti nisanimda. Ama epey buyuk bir salondu ve benim nisanligim kuyruklu ve gosterisliydi. Yani kim gelin belli olmayacak bir durum degilse, hic sorun yok bence

ben gelinimize elbisemin resmini çekmiştim sonuçta senin düğünün sence güzel mi baska bakim mi yoksa vs gibi sevmediysen söyle lütfen diye bişeydi...
sen de öyle yapabilirsin.

Daha dur bunlar iyi günlerin
Görümcesin artık
Kırmızı veya mor farketmez
Görümcesin
Gelin tatlıdır
Acı olan görümcedir

Neden? "gelin tatlı değildir" lafı, bu kadar hoşuna gitti, teşekkür ediyorsun güzel cevap için, kendini ele verdin görümceeeeee!

Nelere takıyorsunuz..arkadaş diyorki eğer kıyafetinizin rengine takılıp sorun çıkarıyorsa gelin tatlı değildir..bende evet dedim aslında öyle..ama yine de öylede olsa onu kirmam kiramam aileye Yen'i alışan biri..kıyamam daha doğrusu..çünkü bende gelin olduğumda çok zor alışmıştım..demek istiyorum
Ki kaprisli de olsa ona zaman veririm understand me ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…