Görümce saygısızlıgı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar kaynanamlar köyde hayvancılık çiftcilik falan yaparak geciniyorlar. Sıkıldıklarında ya eşim ya kardeşi ya ablası gönderir gücü yettigince para.Evde de bekar kpss çalısan 25 yasinda görümcem de var. Geçen kaynanam para istedi bizim de elimiz çok dardı yok dedi eşim. Ben de hamileyim borcada girmek istemedik. Kaynanamın istedgi parayla sanirım görümcem cep telefonunu da tamir ettirecekti. Akşam eşim aradı kız kardeşi telefonu yaptırdımı diye sordu kardeşi de arkadan onu ilgilendiren bi konu yok mu bisey demiş.ama eşim tam anlamamış , eşim kaynanama sormuş ne diyo o diye.kaynanam yok bişey yok deyip geciştirmiş ama eşim de para varken mi iyiyiz para yokken kötümüyüz dedi ,duydum diger odadan. Geldim sordum noldu diye tam anlamadım bisey diyo ama dedi zerre önemsemedi.ama ben o kadar kızdım ki.bizde para yokken yeri geldi onlara para gönderdik.eşime ara sor bi tekrar ne demiş diyorum banane yaa diyo. Ben bunu nasıl netleştirebilirim.sinirim gecmiyo. Ben de calısıyorum benimde o kadar param gtti köye de hayrım olsun dedim şimdiye kadar.

peşine duş lafın,iki kardeşin de arasını boz rahatla.
çunku diğer turlusu olmaz.
iyice peşine duş, kvni ara görumce ne dedi diye, yuzyuze bakacak yuzu kalmasın abiyle kardeşin.

Eşiniz zaten cevap vermiş, sizi ilgilendiren bi durum yok ki

Bebeğinizi düşünün ve sakin olun. Değmeyecek biri için gerçekten kendinizi sinirlendirip zarar mı vereceksiniz? Sinek vızıltısı işte. Siz de bunları unutmazsınız ve bir daha elinizde para olsa da yardımcı olmazsınız bu kadar basit

Esiniz karşı tarafın ne dediğini anlamış ve söylenilen laftan rahatsızlık duymuş ki "para varken iyiyiz ..yokken mi kotuyuz" şeklinde cevabını da vermiş.Sizin "ne dedin seeen" demesi için eşinizin ailesini tekrar aramasini istemeniz gereksiz olmuş.Hamile halinizle de canınızı sıkmayın eşiniz söylenmesi gerekeni söylemiş ne yapsın adam daha

peşine duş lafın,iki kardeşin de arasını boz rahatla.
çunku diğer turlusu olmaz.
iyice peşine duş, kvni ara görumce ne dedi diye, yuzyuze bakacak yuzu kalmasın abiyle kardeşin.
O da maasımdan yesin üstüne para göndermiyoruz diye laf soksun. Düşerim ben lafın peşine.

Niye üzerine düşüp huzurunuzu bozuyorsunuz ki. Eşiniz göndermiş mi hayır. Konu kapanmıştır.

Siz dardaysaniz göndermeyin kimseye para hamileymissiniz para asıl size lazım olacak çocuk doğunca ,gerekeni de eşiniz söylemiş ustelemeyin siz kötü olursunuz sonra

Bencede üstelemeyin. Eşiniz zatn gereken cevabı vermiş. Gerektiğinde bence yine verecektir. Siz bu konularda araya girmeyin. Kötü siz olursunuz. Onlar kendi aralarında hallederler.

O da maasımdan yesin üstüne para göndermiyoruz diye laf soksun. Düşerim ben lafın peşine.

işte başka turlu olmaz, kavga etsin birbirlerine girsinler ki için rahatlasın.
aynı bir akrabamızın gelini vardı böyle, kimse kimseyle konuşmuyor ailede en sonunda rahata erdi.
başı beladan kurtulmuyor ama, herşey niyete göre çunku,karma var.kimse de uzulmuyor öyle olmasına.

Giden para benden gidiyo ve ben hamileyim masrafımız var. Esimde üzülüyo. Didiklrim tabi
Elbette para sizden gidiyor ki hamilesiniz masrafiniz cok olur lakin ; ara sor ne dedi diye didiklemekte hoş değil sanki.
Onlar bugün kızışır , yarın barışır .
Eşlerin karışmasını doğru bulmuyorum.

Giden para benden gidiyo ve ben hamileyim masrafımız var. Esimde üzülüyo. Didiklrim tabi
Amacım asla sizi kırmak değil ama eşinizin üzülmesini düşünseniz uzatmazsınız. Zaten kızgın eşiniz kız kardeşinin söylediği şeye, daha da üzüleceği bir pozisyona neden sokuyorsunuz ki? Para yollamamışsınız zaten. Lafın üstüne giderek olay çıkmasını sağlayınca elinize bir şey geçmez ki

Verip.verip simartmislar gercekten terbiyesizlik ama sen huzurunu bozma bak esin hemen onemsemedi sen goze batacaksin

hamilesin kendini uzme bosuna onca zamandir yapiyorsunuz da sanki tesekkur ediyorlar ..
zamani gelircede ne yaptin deyip dururlar..
neyse siz artik bir ailesiniz ve yakinda bebeginiz dogacak onceliginiz aileniz ve geciminiz olmali,gerci esinizde geregini soylemis zaten..
gorumce akli sira tavir yapmis aldirmayin..gereksiz diyaloga girip,caninizi sıkmaya degmez..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…