- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
-
Maddi açıdan küçümsenmekYaşadığınız sıkıntıları yazsanız
Maddi açıdan küçümsenmek nişanlı nikahlıyım bir kaç ay sonra düğünümiki tane görümcem var sorun yaşamadım ama yaşasam mesafe koyarım muhatap olmam ve umursamam herhalde. Tabi sizin durumunuz ne onu bilemiyoruz kısa yazmışsınız tam olarak sorunun ne olduğunu açarsanız daha çok fikir gelecektir.
O ne demek onlar kraliyet ailesinden bir bireyler mi ?Maddi açıdan küçümsenmek
Öyle olsaydılar yine bir nebze derdim memur bir aileO ne demek onlar kraliyet ailesinden bir bireyler mi ?
Maddi açıdan küçümsenmek nişanlı nikahlıyım bir kaç ay sonra düğünüm
Ozaman daha ne kulak arkası edin,mesela umursamamakla işe başlayın.Öyle olsaydılar yine bir nebze derdim memur bir aile
Yok beni ve büyütenleri küçümsüyor. Veya işte şehirler farklı buraya geldiler neden otel tutulmamış neden o küçük evde kalınmışMaddi olarak küçümsemek derken erkek kardeşinin yada abisinin kazandığını mi küçümsüyor ?
Ne münasebetYok beni ve büyütenleri küçümsüyor. Veya işte şehirler farklı buraya geldiler neden otel tutulmamış neden o küçük evde kalınmış
Kendileri tutsalarmışYok beni ve büyütenleri küçümsüyor. Veya işte şehirler farklı buraya geldiler neden otel tutulmamış neden o küçük evde kalınmış
Yok beni ve büyütenleri küçümsüyor. Veya işte şehirler farklı buraya geldiler neden otel tutulmamış neden o küçük evde kalınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?