Görümce sorunsalı

Ben sorun yasadigimda artik katlanamayacak durumda oldugum icin her seyi yuzune soyledim. Kurtuldum. Sizin agziniz diliniz var siz de soyleyin kurtulun. Otelde kim kalacakti da evde kaldilar o kismi anlamadim. Aileniz gelip nisanlinizin ailesinin evinde mi kaldi. Bizde de yoktur oyle evde kalinmaz maaile ama sizin ailenizin durumu yoksa nisanlinizin ailesi otel tutsaymis madem. Guzel bir jest olurdu

Ben sorun yasadigimda artik katlanamayacak durumda oldugum icin her seyi yuzune soyledim. Kurtuldum. Sizin agziniz diliniz var siz de soyleyin kurtulun. Otelde kim kalacakti da evde kaldilar o kismi anlamadim. Aileniz gelip nisanlinizin ailesinin evinde mi kaldi. Bizde de yoktur oyle evde kalinmaz maaile ama sizin ailenizin durumu yoksa nisanlinizin ailesi otel tutsaymis madem. Guzel bir jest olurdu
isteme ve söze geldiler, dedi neden otel tutmadınız yada biz neden başka yerde kalmadıkta o küçük evde kaldık dedi. bunun için bana saldırdı sözlü olarak, ben de allah biliyor ya ah etim. aman aman bir şey yapmasın onlar :D düğün salonu 5bin diye laf ediyorlar, neymiş efendim kuzeni diyor benim gelinliğimi bindallımı giy hey yarabbim. ses edemiyorum saygısızlık olacak diye

isteme ve söze geldiler, dedi neden otel tutmadınız yada biz neden başka yerde kalmadıkta o küçük evde kaldık dedi. bunun için bana saldırdı sözlü olarak, ben de allah biliyor ya ah etim. aman aman bir şey yapmasın onlar :KK70: düğün salonu 5bin diye laf ediyorlar, neymiş efendim kuzeni diyor benim gelinliğimi bindallımı giy hey yarabbim. ses edemiyorum saygısızlık olacak diye
Kendileri sizin evde kalmislar,begenmiyorlarsa otele gitselermis. Madem cok zenginlermis.

durumları kötü olsa neyse derim de, durumları iyi olunca oğullarına verdikleri değeri görüyorum diyebilirim
Valla sartlarinizi begenmeyen evinize gelmez. Bu kadar net. Affedersiniz kimsenin pacasindan para akmiyor kusura bakmasinlar. Ogullarina zengin kizi bulsalarmis. Hade nas diyeydiniz.

Sabah sabah ne cok derdiniz varmis yahu bu kacinci konu? Gorumcenizle mesafe koyarsiniz sizde yada siz alingan olabilirmsiiniz
Nerdeyse ben de hemen hemen her gün konu açıyorum yeni evlilerde böyle oluyor aileme danışacağıma buraya yazayımda objektif yorumlar alayım diye ama arkadaş 1 günde 7 konu açmış

Back
X