- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi maydanozca04
3 görümce,1 elti hepsi birbirinden deli....
varmı arttırannnnnnnn
varmı arttırannnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isteme ve söze geldiler, dedi neden otel tutmadınız yada biz neden başka yerde kalmadıkta o küçük evde kaldık dedi. bunun için bana saldırdı sözlü olarak, ben de allah biliyor ya ah etim. aman aman bir şey yapmasın onlarBen sorun yasadigimda artik katlanamayacak durumda oldugum icin her seyi yuzune soyledim. Kurtuldum. Sizin agziniz diliniz var siz de soyleyin kurtulun. Otelde kim kalacakti da evde kaldilar o kismi anlamadim. Aileniz gelip nisanlinizin ailesinin evinde mi kaldi. Bizde de yoktur oyle evde kalinmaz maaile ama sizin ailenizin durumu yoksa nisanlinizin ailesi otel tutsaymis madem. Guzel bir jest olurdu
kıyamam ya3 görümce,1 elti hepsi birbirinden deli....
varmı arttırannnnnnnn
Kendileri sizin evde kalmislar,begenmiyorlarsa otele gitselermis. Madem cok zenginlermis.isteme ve söze geldiler, dedi neden otel tutmadınız yada biz neden başka yerde kalmadıkta o küçük evde kaldık dedi. bunun için bana saldırdı sözlü olarak, ben de allah biliyor ya ah etim. aman aman bir şey yapmasın onlardüğün salonu 5bin diye laf ediyorlar, neymiş efendim kuzeni diyor benim gelinliğimi bindallımı giy hey yarabbim. ses edemiyorum saygısızlık olacak diye
durumları kötü olsa neyse derim de, durumları iyi olunca oğullarına verdikleri değeri görüyorum diyebilirimKendileri sizin evde kalmislar,begenmiyorlarsa otele gitselermis. Madem cok zenginlermis.
Valla sartlarinizi begenmeyen evinize gelmez. Bu kadar net. Affedersiniz kimsenin pacasindan para akmiyor kusura bakmasinlar. Ogullarina zengin kizi bulsalarmis. Hade nas diyeydiniz.durumları kötü olsa neyse derim de, durumları iyi olunca oğullarına verdikleri değeri görüyorum diyebilirim
Nerdeyse ben de hemen hemen her gün konu açıyorum yeni evlilerde böyle oluyor aileme danışacağıma buraya yazayımda objektif yorumlar alayım diye ama arkadaş 1 günde 7 konu açmışSabah sabah ne cok derdiniz varmis yahu bu kacinci konu? Gorumcenizle mesafe koyarsiniz sizde yada siz alingan olabilirmsiiniz
1 görümce 4 kayın kayınlarımın hepsi adeta bir kayınvalide :)3 görümce,1 elti hepsi birbirinden deli....
varmı arttırannnnnnnn
Aranızda görümcesiyle sıkıntılar yaşayan var mı? Nasıl başa çıkıyorsunuz?
Hahahha en dobra cevapValla sartlarinizi begenmeyen evinize gelmez. Bu kadar net. Affedersiniz kimsenin pacasindan para akmiyor kusura bakmasinlar. Ogullarina zengin kizi bulsalarmis. Hade nas diyeydiniz.