Gorumce sorunsali

Bugün tokat atan yarın tekme atar.Hemşirelik mezunuymuşsun.Boşa gitsin şu magandayı.Ablasına gitsin yaşamaya bakalım kaç gün kabul edecekler onu o eve.

Konunun ana fikrini anlamayip sadece kendi gocunduklari yere takilan arkadaslar uzgunum lisede yuzuk takip sozleneceginize okuyabilirdiniz. Ben o c umleyi yazmasam yine bu arkadaslar cahil misin niye katlaniyosun diye yazacaklardi. Cunki kendi hayatlari mukemmel. Turkiye gercekleri masal kitaplarinda yaziyor zaten. Yazim imla kurallarina takilan arkadalsr ise uzgunum disardan edebiyat bitirmedim. Onun disinda konu ile ilgili elestirenler basimin uzerinde yeriniz var. Evet bencede o eve gitmemeliydim ama hepimiz hatalar yapip pismanlik duyuyoruz. Benimki de bu oldu. Yazini basinda demistim 6 aylik kizim var postpartum depresyonun etkilerinden yeni kurtuluyorum. Yani pek saglikli dusunemedim ben bu konuda. O yuzden burada belki anlayan birisi olur diye yazdim. Cogunluk anlamis zaten durumu. Esim temize cikarmk gibi bir niyetim yok yaptigi affedilir degil ama o kocayla 3 yili ben gecirdim affetmem demeyelim de bosanmamamin sebebi budur. Audica ben 3 yasinda iken ailem bosanmis zorligunu dede hala elinde buyumenin ne demek oldunu da biliyorum. O gun esim yegeni icin gitti eve ablasi ile de bana ettigi hakaretler icin konusmasini yapti. Tokattan dolayi hala kendinden nefret esiyor bunu gorebiliyorum. Yani neden gorumce sorunsali yazdim yukariya anlatabildim umarim. Cunki ben sizden esimle aramdaki sorun icin akil istemedim..
Keske esinle ilgili konu için isteseydin bacım.Cünkü görümce dıs kapının mandalı sonuçta.Kaparsın kapını olur biter.Ama aynı evde sana toıkat atan adamla yasamak zor.Pisman olması yeniden yapmayacağı anlamına gelmior maalesef.Hakkında hayırlısı olsun..

Allah şahidim olsun konuyu okumaya başladığımda çok güldüm. Demek okudunuz ve cahil değilsiniz :KK70:
Okulun size katamadığı birşey sizde eksik olduğundan hata yapmışsınız.

Onca laftan sonra o eve gitmeyecektiniz. Esinize o tokatın hesabını ödetecektiniz. Eşiniz bundan sonra size istediklerini tokat atarak yaptirmaz inşallah.
Rabbimden size akıl ve huzur diliyorum.

Keske esinle ilgili konu için isteseydin bacım.Cünkü görümce dıs kapının mandalı sonuçta.Kaparsın kapını olur biter.Ama aynı evde sana toıkat atan adamla yasamak zor.Pisman olması yeniden yapmayacağı anlamına gelmior maalesef.Hakkında hayırlısı olsun..
Bir kere olmuşsa mutlaka tekrar olur

Iyi gunler kizlar basliktan anlasilacagi uzere sorun gorumcem. Az sonra anlatacaklarim icin beni cahil sanmayin lisans hemsirelik mezunuyum. Ben 3 yillik evliyim. 1 kizim var 6 aylik. Evlendigimde gorumcemle kaynanam altinlari baski yaparak bozdurttular. Para bizde kaldi ama ben ispartaliym bizim orada altin onemlidir ve kesinlikle gelinden alinmaz karisilmaz. Ama benim ailem paraclanmis oldugu icin pek arkamda duran olmadi. Bende nereye kadar direneyim ilk kez gittigim bir evde. 1 hafta sonra bozduruldu. Ben bunu unutmaya calistm unuttum da. Esim cok iyi bir insandir beni de kesinlikle cok sever ama gecen gun cok kotu bisi oldu. 3 gunlune kurban bayramina benim dedemlere gittik. Gorumcem tutturdu 1 gecede bende kalacaksiniz diye. Bende ugrayalim bi kac saat etlerin buzu cozmesin giderken dedim. Sonra firtina koptu. Esimi baya bi doldurusa getirmis. Yok o essek basi miymis ugramak da neymis. Onu oglu epilepsi hastasiymis cocuk uzuluyomus ben ne bicim bir insanmisim vijdanim yok muymus. Esim israr etti ben israr ettim en son esim ilk kez bana tokat atti gitti sonra saatlerce agladi. Yani nasil bu hale geldi kocam cok sasirdim asla yapmaz dedigim biriydi. Sonra gorumcemden bana bi du nya hakaret mesaji saygisiz terbiyesiz ahlaksiz. Senden biktik. Annem senin yuzunden seker hastasi. Haddini bil. Vijdan azabi cek. Daha bi suru sey yazdi. Babannem araya girdi esimle aram duzeldi. Gerci hala kirginim ama sirf yegenleri o cocuklar uzulmesin diye yine bi kac saat ugradik. Ama ben kendimi aptal gibi hissedigorum. Neden ugradim ki evliligimze yaptiklari bana hakaretleri yanina kar kaldi diye ken dimi yiyorum. Resmen kendi kendime bir sinir harbi ici ndeyim. Yaa beddua etmek istemiyorum ama oda bi sekilde agzinin payini alsin istiyorum. Napabilirm. Yada kendimi bu sinir harbinden nasl kurtarabilirm. Karisk ve uzun oldu k. Bakmayin. Sevgiler

Afedersiniz ama lisans mezunu olup hala nasıl ısrarla vijdan yazabiliyorsunuz? Cok rahatsız edici

Bu kadar olaydan sonra,gitmemeliydin.cok kızdim.konusmamaliydin.agzinin payını almazsa,bu tür insanlar daha çok şey yaparlar.

Konunun ana fikrini anlamayip sadece kendi gocunduklari yere takilan arkadaslar uzgunum lisede yuzuk takip sozleneceginize okuyabilirdiniz. Ben o c umleyi yazmasam yine bu arkadaslar cahil misin niye katlaniyosun diye yazacaklardi. Cunki kendi hayatlari mukemmel. Turkiye gercekleri masal kitaplarinda yaziyor zaten. Yazim imla kurallarina takilan arkadalsr ise uzgunum disardan edebiyat bitirmedim. Onun disinda konu ile ilgili elestirenler basimin uzerinde yeriniz var. Evet bencede o eve gitmemeliydim ama hepimiz hatalar yapip pismanlik duyuyoruz. Benimki de bu oldu. Yazini basinda demistim 6 aylik kizim var postpartum depresyonun etkilerinden yeni kurtuluyorum. Yani pek saglikli dusunemedim ben bu konuda. O yuzden burada belki anlayan birisi olur diye yazdim. Cogunluk anlamis zaten durumu. Esim temize cikarmk gibi bir niyetim yok yaptigi affedilir degil ama o kocayla 3 yili ben gecirdim affetmem demeyelim de bosanmamamin sebebi budur. Audica ben 3 yasinda iken ailem bosanmis zorligunu dede hala elinde buyumenin ne demek oldunu da biliyorum. O gun esim yegeni icin gitti eve ablasi ile de bana ettigi hakaretler icin konusmasini yapti. Tokattan dolayi hala kendinden nefret esiyor bunu gorebiliyorum. Yani neden gorumce sorunsali yazdim yukariya anlatabildim umarim. Cunki ben sizden esimle aramdaki sorun icin akil istemedim..
Bu yazinizdan sonra sahsen ben ne konuda yardim istediğinizi anlayamadım .Siz konuyu yazdınız biz yorum yaptık .
Buraya forum açıp fikir isteyen insanlara herkes düşüncesini yazıyor .Ama şimdi bak ben misal yazdığım cevaba pişman oldum değiştiriyorum.
Yeni cevabım
Bacım kocisin sana aşık belli.Bir defaya mahsus olmak üzere ufak bir temas olmuş üstünde durma.Bunun karşılığında görümcene gitmişsin zaten sorun çözülmüş .Çok üstünde durma her evlilikte bu tür sorunlar olur.Banada arada kocisim ucan tekme atıyor ama ben bana ne kadar aşık olduğunu bildiğimden umursamıyorum .
Sen burda yazanlara bakma.Onlarin tuzu kuru.Hepsi okumuş,meslekli aşk nasıl olur bilmiyorlar.
Sen mutluluğuna sıkıca sarıl bacım

Back
X