Görümce sorunsalı

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
ben 4 buçuk aylık evliyim 2 buçuk aylık hamileyim .eşimle sıkıntılarımız vardı şükür onları aştık eşimin ailesinden uzak şehirde yaşıyoruz. Düğünüm olduğunda görümcem annem ablam aynı kuaföre gitti o gün. Görümcem kına surat asmaya başladı bana eşimi çağırıp yanına fotoğraf çekilmeler beni çağırmadı düğün de aynı şekilde benden fersah fersah kaçtı fotoğraf çekileceğini zaman kardeşi ile çekildi eşimle yAni her neyse düğünden sonra eşime sordum ablanın derdi ne kuaförde annen ablan surat atmış vs deDi ben ayrı kuaföre gittim o gün kuaförde noldu bilmiyorum dedim benim suçum ne dedim bana niye surat astı dedim ablamın yapısı bu deDi zaten düğün de eşimin halası baklava baklava diye yakama yapıştı .onun da ağzının payını aldı .şimdi benim ailemden nefret ediyor görümcem ailemle foto paylaşsam WhatsApp durumunda hiç bakmamalar kardeşi ile paylaşınca bakmalar ben bunları kafaya takıyorum hamilelikten mi bilmiyorum daha duygularım hassaslaştı Bi de hiç birşey olmamış gibi ben memlekete gittiğimizde yüzüne bakıyorum eşimin hatrı için

Aileni sevmiyorsa sevmesin.
Neden dert ettin ki?
Çok sık mı görüşüyor ailenle?
Görüşmüyorsa sıkıntıya gerek yok.

Gittiğinde insani olarak sohbet muhabbet etmek germesin seni.
Eşinin hatırına onu öyle kabul edersen
Hareketleri fazla batmaz artık sana :)

amaaan sal gitsin kafasına göre yaşasın ya. düğünden önce cok sevip anlaştığın biri olsa kafana takarsın, ama sanırım öyle değil. boşver zaten sık da görüşmüyormuşsun.
wp durumuna bakmamalar, sana trip atmalar onu yorar seni değil :) hamileliğinin keyfini cıkar, sağlıklı doğumlar :)

Hiç te takmam Benim dügünüm burnumdan gelmişti mesafemi koyar geçerim bide hamilesin bunlarımı düşünüyosun boşver bu günlerin tadını çıkar

Boşverin ya uzak durması daha iyi. Yanında dolaşıp habire sorun çıkaracağına uzaktan trip atsın böyle. Siz de hiççççç umursamayın. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış modunda takılın. Keyfinize bakın

Görümcenizin yaptığı ayıp ama o zaman siz de bol bol ailenizle fotoğraf çekinip atın kudursun

4.5 yıl geçmiş araya km girmiş ama şu nalet pis teknoloji ile birbirimize öfkelenecek birşeyler buluyoruz.
Durum msj ayarlarından kimlerin göremeyecegi ayarını görümcenize uygulayın
Sorun çözülmüş olur.

Ben kin tutmuyorum ama o tutuyor aileme karşı Ben de kayınvalidemi arayıp niye böyle yapıyor diyecektim şimdi desem kayınvalidem üzülecek kayınvalidem iyi bi kadın bi dediğimi iki etmez annem kdr sevdiğim biri

Artık öyle yaptım madem benim ailemden nefret ediyor hiçbirşeyimi görmesin istiyorum artık

Bana bi tuhaflık var gibi gelmedi. Bence siz fazlaca hasassınız.
Görümcem beni hiiç aramaz abisini arar. Sosyal medya hesaplarının hiç birinde ekli değil.
Düğününde en çooook koşturan bendim bunu kendisine kabul eder ama hiç foto çekinmedik.
İki Doğum yaptım hayırlı oldun gözün aydın vs diye hiç aramadı.
Hastalık özel durumlardada aramaz. Abisiyle konuşurken " hıııı takmakirpikli ablaya da selamlarımı ilet" der.
Yan yana gelince takmakşrpikli ablacım diye peşimde dolanır.
Ailemin başından çok büyük hastalıklar olaylar geçmiştir. Kırk kat yabancılar aradı sordu yine ilgilenmedi.
Galiba bazı şeyler fıtratla ilgili. Görüyorum başkalarına daha ilgili belkide enerjimiz tutmadı onla.

Not: 9 senelik evliyim hiiiç takmam. Eşimle aramda bunun mevzusunu bile yapmam. Yokmuş gibi davranırım

Dediğiniz gibi fıtrat meselesi Ben de keşke siizn kadar rahat olabilsem...

Keşke nokta, virgül kullansanız derdinizi anlatırken biz de rahatça okuyabilsek

Ayrıca sizinki hamilelik değil "işsizlik" sadece. Kimse sizi ya da ailenizi sevmek zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…