- 1 Nisan 2022
- 2.857
- 1.669
- 83
- 38
Ya görümce kaynana söylediklerini çok ciddiye almayın bence . Ben orada direk şey derdim bu kaşar hevesliysen evlendirelim seni sende doğur derdim .. yada suratına bakar sahte gülümseme atardım ( genelde öyle yapıyorum ) yani ben görümceme demem 20 yıllık evli belli ki olmuyor yada yapmıyorlar ama çok sinirim bozulursa ruh halime diyebilirdim . Genelde kaynana nın yaptıklarından rahatsızsam söylerim bende kaldığında evinin düzenini bende yapmaya kalkması gibi direk söyledim şahsen herkesin düzeni kendine anne böyle kalsın lütfen dedim bi
Kaç defa söyledim yani .. genelde görümcemde şu aralar hamileyim bi sesi çıkmaya başladı napıyo bebiş iyi mi gittiniz mi doktora vs detay vermeden iyi diyorum geçiştiriyorum genelde .. çok samimi olmak istemiyorum mesafe iyidir . Bir de doğunca bakalım neler olacak ?
herşey mesafede sınırda bitiyor
Kaç defa söyledim yani .. genelde görümcemde şu aralar hamileyim bi sesi çıkmaya başladı napıyo bebiş iyi mi gittiniz mi doktora vs detay vermeden iyi diyorum geçiştiriyorum genelde .. çok samimi olmak istemiyorum mesafe iyidir . Bir de doğunca bakalım neler olacak ?