Görümce sorunsalı🫤

Ya görümce kaynana söylediklerini çok ciddiye almayın bence . Ben orada direk şey derdim bu kaşar hevesliysen evlendirelim seni sende doğur derdim .. yada suratına bakar sahte gülümseme atardım ( genelde öyle yapıyorum ) yani ben görümceme demem 20 yıllık evli belli ki olmuyor yada yapmıyorlar ama çok sinirim bozulursa ruh halime diyebilirdim . Genelde kaynana nın yaptıklarından rahatsızsam söylerim bende kaldığında evinin düzenini bende yapmaya kalkması gibi direk söyledim şahsen herkesin düzeni kendine anne böyle kalsın lütfen dedim bi
Kaç defa söyledim yani .. genelde görümcemde şu aralar hamileyim bi sesi çıkmaya başladı napıyo bebiş iyi mi gittiniz mi doktora vs detay vermeden iyi diyorum geçiştiriyorum genelde .. çok samimi olmak istemiyorum mesafe iyidir . Bir de doğunca bakalım neler olacak ? 🤣 herşey mesafede sınırda bitiyor

Arkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
Benim gorumcenin dediklerini duysan buna mı.alindim der gülersin birsey yok öğretmen olma hevesinde bir çocuk işte niye takıldın ki bunkadar ?

Kendi davranışınız dışında hiçbir şey üstünde söz hakkınız da değiştirme gücünüz de yok. Kızın öyle bir şey demesini istemiyorsanız o samimiyeti vermeyeceksiniz. Hadi söyledi diyelim, sizi beğenmediği için dediğini söylüyorsunuz, siz de ona göre bir cevap verin. İleride kendi çocuğuna bakarsın, şu an senin yeterli olgunlukta olduğunu düşünmüyorum dersiniz. Kendim yetiştirmek, huyunu suyunu ben vermek istiyorum dersiniz. Anlayan anlar nedir yani. Hem cevap vermeyip hem de anlamasını nasıl bekliyorsunuz ki?
Ayrıca ev müsait değilse bu sefer müsait değiliz bir dahakine bekleriz demek kadar kolay bir şey yok tavsiye ederim.
Sorunlarınızı da kendiniz çözün derim eşinize neden taşıdınız ne gerek varmış. Hem çözüm olmamış Hem boşa tadınız kaçmış.

Ya görümce kaynana söylediklerini çok ciddiye almayın bence . Ben orada direk şey derdim bu kaşar hevesliysen evlendirelim seni sende doğur derdim .. yada suratına bakar sahte gülümseme atardım ( genelde öyle yapıyorum ) yani ben görümceme demem 20 yıllık evli belli ki olmuyor yada yapmıyorlar ama çok sinirim bozulursa ruh halime diyebilirdim . Genelde kaynana nın yaptıklarından rahatsızsam söylerim bende kaldığında evinin düzenini bende yapmaya kalkması gibi direk söyledim şahsen herkesin düzeni kendine anne böyle kalsın lütfen dedim bi
Kaç defa söyledim yani .. genelde görümcemde şu aralar hamileyim bi sesi çıkmaya başladı napıyo bebiş iyi mi gittiniz mi doktora vs detay vermeden iyi diyorum geçiştiriyorum genelde .. çok samimi olmak istemiyorum mesafe iyidir . Bir de doğunca bakalım neler olacak ? 🤣 herşey mesafede sınırda bitiyor
Öncesi kendi çocuğuma kendim bakacağım diye defalarca söyledim zaten. İnanın bazen sınırdan da mesafeden de anlamıyorlar. Herkes için geçerli değil bu olmuyor yani

Keşke şunu deseydiniz; neden bende ve abinde çocuk yetiştiremeyecek zihinsel ve bedensel engel mi var, çocuğumuzu yetiştiremecekmiyiz de sen çocuğumuzu yetiştireceksin... Annelik duyguların ağır basıyor galiba bir an evlen kendi çocuğunu büyüt bu durum bizi çok mutlu eder.

Eşime bize bir hakaret bu cümle dedim. Abartıyorsun dedi ben yetiştireceğim demek ne demek farklı bir açılımı var mı bilemiyorum… bizi küçük görüp kendini çok akıllı sanmak degil mi. İnanın uyuyamıyorum kaç gündür sinirimden
Abartmayın o kadar da. Kendine yaparsın bir tane onu yetiştirirsin dersin bir daha lafı geçerse. Kendini sergilemeye çalışmış o kadar. Sinirden uyuyamamalık bir durum yok

Öncesi kendi çocuğuma kendim bakacağım diye defalarca söyledim zaten. İnanın bazen sınırdan da mesafeden de anlamıyorlar. Herkes için geçerli değil bu olmuyor yani
Ya dediğim gibi ben çok tınlamadığım için görümcemi söylediklerini pek umursamıyorum . Bi daha derse annesi babası var sen hala olarak takıl tatlım de , konu uzarsa ona göre şekillenirdim aslında .. he bir de şöyle bir durum var görümcem henüz bebek ile ilgili bir şey demedi uzağız çünkü hee dese belki kendim için ses etmem ama bebeğim için durum değişebilir tabi ama sessiz kalmam asla ..

Arkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
Bencede kendini ön plana atmaya çalışmış sevgili gorumceniz. :KK53:Keşke o ortamda anında, biz kendi çocuğumuzu bakarız canım inşallah sen de kendi çocuğunu bakarsın vakti gelince deseydiniz. Bir daha bu tarz bir şey söylerse açık açık ona ihtiyacınızın olmadığını sizin kendi bebeğinize bakabileceginizi söyleyin. Ayrıca yorumlardan siz de kalma planları olduğunu okudum bunu da şimdiden kesin. Siz bebeğiniz ile mi ilgileneceksiniz yoksa çok bilmiş gorumcenizle mi :110:

Son düzenleme:
Ağlamaz eminim. Kuzenlerinin de çocuğuna gitmiş bakmış aylarca kalmış ve gelinleri de konuşuyor… çocuğumu kendim büyütemedim diye.
Şuan 20 yaşında, üniversite öğrencisi kız hangi ara aylarca bebek bakmış? Kimse bir şey diyememiş mi? Kızı yardım için çağırıp lafini ettiler muhtemelen sonrasında. Öyle değilse bile gencecik kıza rağmen çocuğumu kendim büyütemedim demek çok komik. Cidden komik.

Son düzenleme:
Ağlamaz eminim. Kuzenlerinin de çocuğuna gitmiş bakmış aylarca kalmış ve gelinleri de konuşuyor… çocuğumu kendim büyütemedim diye.
Bu kızın anası babası yok mu ya, orda burda yaşıyor, ne alaka ki?

Bu kadar gezerek eğitim fakültesinde son seneye gelmesi de başarı bence😂
Elin evinde bu kadar rahat ediyorsa berbat bir ailesi olması lazım ya. Doğruysa kız resmen evden kaçıyor, hadi o kaçıyor da anası babası sen nereye gidiyon da demiyor o da ilginç.

Ne kadar ufak şeylere takıyorsunuz ya.
Ay desin yani ne olacak.
O diyince çocuk onun zimmetine mi geçiyor.
Halası elbette görecek sevecek bakacak vakit geçirecek. Bunu teyzesi dese gözünüzden kalpler çıkardı. Hala olunca mesele oluyor.
Merak etmeyin çok değil iki sene sonra halası baksa da kocamla gezsek de diyeceksiniz.
Çocuk sizin çocuğunuz ama onun da yeğeni elbette heyecanlanabilir böyle boşboğazlık edebilir. Bunu böyle büyük devasa bir meseleye çevirmeniz de hata

yorumları okuyunca kendimi aptal gibi hissettim ama nedense bana öğretmen adayı olduğu için öyle demiş gibi geldi. Ne bileyim yorumlara şaşırdım biraz. Hatta neyi sorun ettiğinizi bile anlamamıştım. Ben o şekilde düşünmemiştim yani.

Ne düşünürseniz düşünün bence hamileyken boşverin yani boş konuşmuş işte, kimse sizin çocuğunuzu siz istemedikçe sahiplenemez zaten. Böyle şeylerden kendinizi üzmeyin.
Bende öğretmen olduğu için o sekilde konuştuğunu düşündüm ki bence ondan dolayidir. Asagilarda konu sahibi tipik gelinler gibi aslında dahası da var'a bürünmüş:D

Hala olacağı için heyecanlıdır belki de.
Heyecanına ve gençliğine verdim ben sizi niye hiçe saysın ki.
Ama evinize de gelip kalmasına aylarca izin vermeyin tabii ki.

Elin evinde bu kadar rahat ediyorsa berbat bir ailesi olması lazım ya. Doğruysa kız resmen evden kaçıyor, hadi o kaçıyor da anası babası sen nereye gidiyon da demiyor o da ilginç.
Aylarca nasıl çocuk baksin üniversite öğrencisi katip?
Annesi istemese kuzen çocuğuna neden baksın?
Burada da vardı öyle bir konu, ablasının çocuğu için kaç kişi pervane olmuş bakıyordu da abla yine memnun değildi. Ona benzer bir şeydir.
32 yaşındaki kadın 20 yaşındaki görumcenin kendi çocuğunu ele geçireceğini düşünmesi komik değil mi? :KK70:

Back
X