- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.404
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya anladım da 20 yaşında bir kızBen de görümceyim 22 yıllık bir gelinimiz var ve gelinimize bir kez haddimi aşmış değilim. Mesafemi korurum yardım isterse yanında olurum. Gereksiz şekilde asla rahatsızlık vermem ne giderek ne de dilimle…
Biraz mesafe koysaniz iyi olur. Musait degilim vs deseniz mesela.Aslına bakarsanız çok daha fazlası var, benim son noktam bu oldu. İyice ölçüp tartıp konuşan bir tipim, laçka birisidir hep kalmak ister geçenlerde misafirim gelecekti ben de kalacAcagım deyip o gece bizde kaldı ve ben baş başa misafirlerimle vakit geçirmek istiyordum. Her konu da böyle hemen atlıyor…
Keşke tek bir laf etmiş olsa, cahillik der geçerim… bu tarz da şeyler çok olduğu için son noktam da bu olduAbartılacak bir şey yok bence ya. En fazla densizlik etmiş diyebilirsiniz. Eşiniz de ne desin kardeşi bir laf etti diye yerden yere mi vursun?
Belki sizin gorumceniz de aynısını düşünüyor, gerekirse onlar yorulmasın diye çocuklarına bile bakarım diyorum yine yaranamıyorum diye anlatıyordur. Yengenize sormak lazım.Ben de görümceyim 22 yıllık bir gelinimiz var ve gelinimize bir kez haddimi aşmış değilim. Mesafemi korurum yardım isterse yanında olurum. Gereksiz şekilde asla rahatsızlık vermem ne giderek ne de dilimle…
Densiz,kendini gösterme ve ilgi çabası olan biri orda okeyiz. Ama bu kadar da abartılacak bir şey görmedim ben. Koyun mesafeyi geçin gidin. Zaten mesafeliyim diyorsanız mesafeli olduğunuz halde bu şekilde davranıyorsa mesafeden haz etmiyor her şeyde her an bulunmak ben de burdayım demek istiyordur ki bence öyle.Arkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
Cevap verin o zaman sizde şakayla karışık.Keşke tek bir laf etmiş olsa, cahillik der geçerim… bu tarz da şeyler çok olduğu için son noktam da bu oldu
Bu arada yasiniz 32 gorunuyor. 22 yillik gelininiz varsa siz 10 yasindayken abiniz evlendi demektir. Eminim o yaslarda sizin de gicik hareketleriniz olmustur yengenize.Ben de görümceyim 22 yıllık bir gelinimiz var ve gelinimize bir kez haddimi aşmış değilim. Mesafemi korurum yardım isterse yanında olurum. Gereksiz şekilde asla rahatsızlık vermem ne giderek ne de dilimle…
Bunu mu dert ettiniz? İnanın çocuğu eline verseniz iki güne ağlar.Arkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
Benim bir yardım talebim yok ki. HeleBelki sizin gorumceniz de aynısını düşünüyor, gerekirse onlar yorulmasın diye çocuklarına bile bakarım diyorum yine yaranamıyorum diye anlatıyordur. Yengenize sormak lazım.
Evet, eşiniz haklı.Abartiyorsunuz.Arkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
10 yaş nerede 20 yaş neredeBu arada yasiniz 32 gorunuyor. 22 yillik gelininiz varsa siz 10 yasindayken abiniz evlendi demektir. Eminim o yaslarda sizin de gicik hareketleriniz olmustur yengenize.
ilk gebeliginiz mi ?Benim bir yardım talebim yok ki. Hele
Ki cocuk konusunda asla olamaz. Ben kendim yetiştirmek isterim müdahale asla istemem. Sevsinler ilgileneler haklarıdır ama bu kadar büyük bir laf da hala anlamlandıramıyorum
Ağlamaz eminim. Kuzenlerinin de çocuğuna gitmiş bakmış aylarca kalmış ve gelinleri de konuşuyor… çocuğumu kendim büyütemedim diye.Bunu mu dert ettiniz? İnanın çocuğu eline verseniz iki güne ağlar.
Hayır, bir çocuğum daha var erken doğum yaptığım halde kimseden bir yardım talebim olmadan kendim baktım çocuğuma.ilk gebeliginiz mi ?
bebek sağlıkla doğsun umarım , doğunca şu alintinizi bir guncelleyin lütfen, son fikirlerinizi de duymak isterim
Bende bunu söylemeye çalışıyorum, cocuk benim cocugumken aylarca kalma isteği bakma isteği ve ben hiçbir yardım talep etmezken benim misafirlerime müdahale etme isteği şaşıp kalıyormOrtada hakaret yok da patavatsızlık var.
İnsanlar ne kadar meraklı başkasının çocuğuna karışmaya, şaşıyorum.
Hemen sahiplenmeler,eleştirmeler,onu bunu öğretmeye çalışmalar…
Boş ver arkadaşım. Zaten bebeğin doğunca emmesi,banyosu,uyuması derken düzenimiz bozuluyor diye hiç kimseyi evine kabul etmezsin.
Sağlıklı mutlu gebelik ve doğum diliyorum.
güzel ikisine de bakarsiniz o halde tek başınıza yardım almadan ,Hayır, bir çocuğum daha var erken doğum yaptığım halde kimseden bir yardım talebim olmadan kendim baktım çocuğuma.