- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
- 158
- Konu Sahibi Sevdayolum
-
Ben fikrimi soyledim.İnsan yaşadığını bilir hepimizin çocuğu var pedagogaa ne hacet ? Öyle şeyler söylüyorlar ki ağzımız açık kalıyor nerden öğrendin diyorum çocuklarıma gerçekten. O yüzden okadar kesin konuşmayın hiç kimse hakkında.
Neden şüpheli ? Biz birşey alacağımız zaman para biriktiririz 2-3 yaşından beri .biriktirdiğimiz parayla o anki ihtiyaçları, istekleri neyse onu alırlar.top alacaz , paten alacaz vs. Hedef koyuyorlar kendilerine.Anneanneyi dedeyi gördüklerinde anlatıyorlar onlar da 3 lira 5 lira neyse destek olurlar. Bu ayıp değil suç değil. Sonuçta komşuya anlatmıyorlar.Sizinki normal amakuzu ogrenmis renkleri soyluyor tabi. Anneanne bana mavi para ver annemle falanca alacagim deseydi supheli olurdu
Demez ,yapmaz . O kadar kati kelimeler ki.. Bu kadar kesin konuşmamalı diyorum sadece. Herkes her şeyi yapabilir.Bu da benim fikrim:))Ben fikrimi soyledim.
Supheliyi o cumlede ne anlamda kullandigimi anladiginizdan emin misiniz? Bu aciklamaniz gereksiz oldu cunku de.Neden şüpheli ? Biz birşey alacağımız zaman para biriktiririz 2-3 yaşından beri .biriktirdiğimiz parayla o anki ihtiyaçları, istekleri neyse onu alırlar.top alacaz , paten alacaz vs. Hedef koyuyorlar kendilerine.Anneanneyi dedeyi gördüklerinde anlatıyorlar onlar da 3 lira 5 lira neyse destek olurlar. Bu ayıp değil suç değil. Sonuçta komşuya anlatmıyorlar.
2 yasindaki bir cocuktan bahsettigimiz icin herkes her seyi yapar diye dusunmuyorum ben. Siz farkli fikirde olabilirsiniz elbette.Demez ,yapmaz . O kadar kati kelimeler ki.. Bu kadar kesin konuşmamalı diyorum sadece. Herkes her şeyi yapabilir.
Ne anlamda kullandığınızı gayet iyi anladım ama siz okuduğunuzu anlamamışsınız.Supheliyi o cumlede ne anlamda kullandigimi anladiginizdan emin misiniz? Bu aciklamaniz gereksiz oldu cunku de.
O konusma baska bir uye arkadasla aramizda. Annenin cocuga ogretip anneannesinden para istemeye gonderilmesiyle ilgiliydi. Ben de anneye siz supheli degilsiniz diyerek espri yapmistim? Sizin icin sakincasi yoktur umarim.Ne anlamda kullandığınızı gayet iyi anladım ama siz okuduğunuzu anlamamışsınız.
2 yaş diye belirtmedik,çocuktan bahsediyoruz şuanda kısıtlama yapıyorsunuz kendinizi haklı çıkarmaya çalışmak için.neyse uzatmaya gerek yok iyi akşamlar2 yasindaki bir cocuktan bahsettigimiz icin herkes her seyi yapar diye dusunmuyorum ben. Siz farkli fikirde olabilirsiniz elbette.
Para en pis şeylerden biri, el kadar bebeğe hiç yaklaştırılmamalı . El kadar bebe üzerinden tatsızlık çıkarmayın , besbelli ki kıskanmışsınız . Bu dünyada benim evlatlarımı kimsenin sevmesine ihtiyaç duymadan yetiştirmeye çalışıyorum hatta öyle ki babaları bile sevmek zorunda değil derim her zaman kendime . Kimseden bir beklentim olmaz böylece .Görümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım
Siz şüpheli değilsiniz ama anneanne para verirsen annemle şunu alacaz derse şüpheli olabilir dediniz. Bunu dese bile şüpheli sayılmayız çünkü çocuklar konuşur, neyse,OKUduğunu anlayan bir sizmisiniz acaba ? Nedir yani bukadar kendinizi üstün gösterme çabası? Herkes herkese yorum yapma alıntılama hakkına sahip burada. Galiba siz kimseyi alıntılayıp yorum yapmıyorsunuz?O konusma baska bir uye arkadasla aramizda. Annenin cocuga ogretip anneannesinden para istemeye gonderilmesiyle ilgiliydi. Ben de anneye siz supheli degilsiniz diyerek espri yapmistim? Sizin icin sakincasi yoktur umarim.
Görümcenıze daha bişey soylemezsınız olur biterGörümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım
Gorumcenin çocukları kaç yaşında? Onunkilerde 2 3 falansa seninkini ayırması iyi olmamış ama daha büyükse boşuna alınganlık yapan sensin 2 yaşındaki çocuk paradan anlamazGörümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım
Ben sizi anlıyorum fakat hata burda sizde, görümceye böyle bi şey söylenir mi? Hakkaniyetli biri olmadığını biliyorsunuz bir de. Benim oğlanları da ayırıyor eşimin ailesi, eşim bile bozuluyor.. ben de bazen uyuz oluyorum ama dile dökmedim ne lüzum var ki?? Ayıp onların ayıbı..Onun ki de 3 yaşında ayrım yapılması üzdü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?