Görümce sorunu

Bi şi dicem azıcık saf falan mısınız? Yani bozulduysanız kendi içinizde bozulun kadının babasına laf söyleyip ne olmasını bekliyorsunuz anlamadım. İstediğini söyleyen istemediğini işitir.
Haklısınız görümceye söylemekle çok büyük hata etmiş
Konu sahibi dibine kadar haklı ama haklıyken haksız duruma düşmüş

Keşke söylemeseydiniz de büyüklük sizde kalsaydı. Belki bilinçli de yapmamıştır unutmuş olabilir günahını almayayım adamın ama sürekli böyle ayrım yaptığını seziyorsaniz gitmeyiverirsiniz. Seninkilere verdi benimkilere vermedi derseniz kıskançlık yaptınız derler tabi

gerçek duşuncenizin bu olduğuna inanmak istemiyorum,şaka değil mi

gerçek duşuncenizin bu olduğuna inanmak istemiyorum,şaka değil mi
Yoo saka degil, 5 yas alti herhangi bir cocugun kendi fikri olsa bana para ver annem goturecek demez. Ya beni goturun der ya da ben gitmek istiyorum arabalara der. İstediginiz pedagoga sorabilirsiniz

Siz böyle basit bir durumu konu ederek gereksiz bir gerginlik yaratmışsınız, görümcenizde üstüne tüy dikmiş maalesef ... Allah başka dert vermesin ama işiniz yok bunlarla uğraşıyorsunuz

Parayı veren kayınpeder sorunu ona söyleyin bir daha. İletişimde ki en büyük sıkıntımız muhatapımız kim çözemiyoruz. Mesela kayınvalide bir şey yapıyor eşe patlıyor insanlar. Sizde yanlış kişiye serzeniş etmişsiniz.

Sizinkide sütçüye sinirlenip, terziye sitem etmek gibi olmuş.
Parayı kayınpeder veriyor görümceye niye diyorsunuz?
Görümceden önce siz alınganlık etmişsiniz.
Para verse ne vermese ne çok mu önemli

Yoo saka degil, 5 yas alti herhangi bir cocugun kendi fikri olsa bana para ver annem goturecek demez. Ya beni goturun der ya da ben gitmek istiyorum arabalara der. İstediginiz pedagoga sorabilirsiniz
Annem götürecek kısmını bilmiyorum ama geçenlerde 3 yaşına bir ay kalan kızım "anneanne ben mavi para istiyorum" dedi. Ben şok. Yeminler ettim anneme ben öğretmedim diye Evde para işleri bende ,tüm hesap kitap kontrol falan. Mutfakta da para var ,oradan alıyorum hep dışarı çıkarken. Kendisine 5 lira 10 lira veriyorum ama hiç mavi para vermiyorum, ondan herhalde

Sizinki normal ama kuzu ogrenmis renkleri soyluyor tabi. Anneanne bana mavi para ver annemle falanca alacagim deseydi supheli olurdu

gerçekten böyle duşunmeniz ilginç hatta bence uzucu.
nasıl insanlar vardı çevrenizde, kimlerle samimi oldunuz kimbilir ki 2 yaşındaki bir çocuğun bile davranışında yetişkin manipulasyonu arıyorsunuz.
2 yaşındaki bir çocuk bunu kime söylerse söylesin o kişi para verir, acaba kim bunu ona söyletiyor diye sanmıyorum çok bir kimsenin duşuneceğini

Benim cevremdeki insanlarla alakali bir durum degil. Uzman gorusu bu. Duzenli araliklarla egitim aliyorum,okul oncesi cagi cocuklarin davranis ve sebepleriyle ilgili. Amacimiz da siginma evlerindeki cocuklarin davranislarini anlamlandirip,neler yasadiklarini,nasil tepkiler verdiklerini anlamak, onlara ve ailelerine cozumler sunabilmek.

pedagog ya da uzman göruşune başvurulacak bir durum göremedim o yorumda ama neyse.
dediğiniz gibi olsun.

Mesele para değil. Ben sizi okadar iyi anlıyorum ki. Görümcemin çocuğuyla benim çocuğuma yapılan ayrımları bir bilseniz . Ama ben onlara artık torun götürmüyorum.Bu sefer götürmeyince biz hayırsız gelin oluyoruz. Başta yaptıklarında söyleyecektik ki hatalarını bileceklerdi.o yüzden iyi ki söylemişsiniz . Bir daha yaparlarsa seyreltirsin gitmeyi.Bugün harçlık vermeyi unutur, yarın öbür gün öpmeyi unutur, sevmeyi unutur . Ayrımın sonu yok.

pedagog ya da uzman göruşune başvurulacak bir durum göremedim o yorumda ama neyse.
dediğiniz gibi olsun.
Uzmanlar cocuklarin bir sey soylerken altinda ne yasanmisliklar olabilecegini arastirmak zorunda kalabiliyorlar. Eger soz konusu 2 yasinda bir cocuksa ,ne dedigi degil ne sartlarda dedigi onemli hale geliyor o sebeple paylastim fikrimi.

Belki unuttu,belki yanında bozuk yoktu.Belki belki belki.Hatta belki de istemdi kayınpederiniz.Sorununuzun para olmadığını da anlayabiliyorum da bunu neden görümcenize söylüyorsunuz?Nasıl bir çözüm sunabilir?Kusura bakmayın ama sizin bu davranışınız çok itici geldi.

İnsan yaşadığını bilir hepimizin çocuğu var pedagogaa ne hacet ? Öyle şeyler söylüyorlar ki ağzımız açık kalıyor nerden öğrendin diyorum çocuklarıma gerçekten. O yüzden okadar kesin konuşmayın hiç kimse hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…