sıkma canını belkide ablası kabul etmez boşuna canını sıkmış olursun . Eşiniz ablasına karşı bu kadar soğuk ve evlerine gitmek istemezken bu kadar soğukluk varken pek dolduruşa getirceğini zannetmiyorum. Eşinizin arkasında durun bence...
inşallah görümcen kabul etmezde görüşemezler...
inşallah eşin yanlış anlamazsa seni "eski mevzuları açıp canını sıkacaksa hiç buluşma sadece yiğenini sevmek istiyosan buluş" desen belki eşinde konu açılmaması için uğraşır. hepsi değişik model bunların benim 6 tane görümcem var biliyomusun :))
eşiniz niye dolduruşa gelsin ki artık ablanızın ne yaptığını anlamış ki onunla konuşmuyormuş. Hiç kokrmayın bence inş her şey istediğiniz gibi olur.
bu görümceler neden dert oluyor hep annemde halamı hiç sevmez bu genel birşey sanırım arada çekemezlik yine bir arkadaşım görümce yüzünden nişanlısından ayrıldı görümce vakası bitmiyor anlaşılan siz mesafeli tutup arayı size karşı koz vermeyin eline görümcenizin onlar küser barışır ama kardeşler sonuçta bence görümcenizden hoşlanmadığınızı eşinizebelli etmeyin rahat olun böyle olunca sorunun onda olduğunu eşiniz anlayacaktır .
bu görümceler neden dert oluyor hep annemde halamı hiç sevmez bu genel birşey sanırım arada çekemezlik yine bir arkadaşım görümce yüzünden nişanlısından ayrıldı görümce vakası bitmiyor anlaşılan siz mesafeli tutup arayı size karşı koz vermeyin eline görümcenizin onlar küser barışır ama kardeşler sonuçta bence görümcenizden hoşlanmadığınızı eşinizebelli etmeyin rahat olun böyle olunca sorunun onda olduğunu eşiniz anlayacaktır .
benim 6 tane var aynı zaman da bende görümceyim ama ben görümcelik değil kardeşlik yapıyorum asla hiçbir şeye karışmam abimin eşide söyler çok şanslıyım diye ben aynısı söyleyemiyorum çünkü bende görümce çok :)Herkes bi olmuyor işte
inşallah bende senin gibi görümce olucam ilerde....
valla çok şanslı kardeşinde eşide
inşallah dediğin gibi olur...
çok teşekkür ederim...
dilerim kabul etmez görüşmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?