Görümce taraftarları bu fesatlık değilde nedir???

yani sen bunu diyen kocanı takdir ediyorsan eğer daha birşey denilmez ki sana. bugün anasına babasına kardeşine bu lafı diyen yarın senin için haydi haydi söyler bu lafı.

geçmiş durumlarınızı bilemem ben bu konu üzerine yorum yaptım
benimde abim yengem var, kimsenin ilişkisi dört dörtlük olamaz dolayısıyla bizimde sizinde ama hiçbir zaman kin tutmam, önceleri o bana bunu dedi şunu yaptı demem denmemeli

diyelim ki görümce kötü fesat
eşiyle arası bozuk olduğu halde nispet yapar gibi sizin kocanızın ona eşimle çok mutluyum demesi hiç kabul edilir birşey değil, hadi onlar abi kardeş sizin sinir olmanız beni şaşırttı
bilmem anlatabildim mi

yok canım bıne bın katıyorum allah allah..benım kocamı tanısanız anlarsınız duygularını yogun yasayan bazen soylenmemesı gerekenlerı soyleyen,sonda soyleyecegını basta soyleyen,oldugu gıbı duz bır adam eee sacma bır dıyalog oldu o gun ama bu cevap olmamalıydı.Eşimde o insanlarla buyumus ıste neyı nerde soylemesı gerektıgını pek bılmıyor onun konusmaları yuzunden de cok polemıge gırdı gırdık.

birde şu var
ben bu konuyu niye açtığınızı hala anlamadım

o insanlarla büyümüş biri onların hal ve davranıslarını cözmüs biri demektir. yani neyi nerde söylemesi gerektiğini idrak edebilmiş demektir.

tuhaf

görümcenin orada söylediği şeyde de bişey yok ki bu arada. az biraz abisine naz yapmış şımartılmak istemiş şakayla karışık ama çok kötü bir karşılık almış.

Ozaman konu başlığı yanlış olmuş...
Eşimin ailesine söylediği beni çok üzdü olmalıydı
Bugün kendi ailesine bunu yapan yarın sizin ailenize neler yapar hiç bunu düşündünüz mü:26:
Tamam anne-kardeş-baba-eş dost ayrıdır,Eş-çocuklar ayrıdır...Ama evlendi diye ailede atılmaz:26:

bi yerde söylediğiniz gibi eşiniz nerde ne söyleyeceğini bilmeyen birisi sanırım...duygularını yoğun yaşıyor olabilir ama nasılsın sorusuna da garip bir şekilde cevap vermiş...durup dururken, gözüne sokar gibi, çok garip geldi..iyiyim demesi yeterli gelmemiş mi?? böyle şeyleri genelde birbirini kıskandırmaya hevesli kadınlar yapar...

görümcenizin ne demesini beklediniz ki?? eşiniz bunu daha uygun bi yerde daha uygun bi şekilde söylese belki de tepkisi çok farklı olurdu ve üstelik eşinden şikayetçi birisine nispet yapar gibi böyle söylenmez...

mokoko senin koca küçük bir espriye hemen atlamış, "vur deyince öldürmüş" yani.
sanırsam senin gazına fazlasıyla gelmiş, nerden geldiğini unutmuş kesinlikle...

çoğu arkadaşlar bende problem goruyor da ben yasadıklarımı bılıyorum eleştırmek,agzına gelenı yazmak kolay ama esımın orta yolu bulamayıp hep benı yuz yuze bırakması,onların esıme olan duyarsızlıkları benım aılemın bana olgan ustu duskunlugu,annemın esımı sevmemesı ıkıncı evlılıgı olan bana gorumcelerımın ve dıger aıle fertlerının kardesımız ıkıncı kez evlendı huzuru kacmasın dıye dusunmeyıp patavatsızca konusmaları yanı bende de sınır denge bırakmadı ne dıyım her seye takar oldum..

Görümce taraftarı ne yahu?? Sanki anasından görümce olarak doğuyor bunlar; başka vasfı, sıfatı yok.

eşinizin dışardansın demesine takılmış arkadaşlar;

babam bana şaka yollu "artık senin ailen eşin ve eşinin ailesi, biz ikinci plandayız artık kızım " der.
babam yanii beni sevmiyor mu yani..böyle birşey aklımın ucundan bile geçemez

gayet doğru yeni bir hayat başlıyor eşlerle

neyini yadırgıyorsunuz ki..

arkadaşım sen konunda bunlardan bahsetmeyip eşinle görümcenin diyaloglarını yazarsan böyle cevaplar alırsın.

ayrıca başlığa fesatlık dersen ?!! yani

ifade edemedin o zaman birşeyleri.

yaa bence esınde cok ayıp etmıs ne demek sız dısrdasınızz te allam yaaa
yanii benm kardesım bana yapsa uzulurm abım yad kardesm neden boyle yapıyorkı esın yerı ayrıdır annenın yerı ayrıdr kardesın yerı ayrıdır. yanı esımde gorumceme bu tarz konussun ıstemem bu ınsanı uzer cunku .. banadda zatn kardesm sız dısardasınz dersee dısarda olmaya devam ederdım. yanııı sen kendını koy bakalım gorumcenn yerıne yanı ben herzmn dıger kısını yerıne kendımı koymaya calısırm.

aileyi attığı nemalum ki..
öyle olsa görüşmez..

babam bana "artık onlar senin ailen, biz ikinci plandayız" der..

çok doğru..haa sevgisimi yok bana asla..yada bizi sil mi demek ister bu komik olur

Bu erkeklerde bşr denge problemi olduğu kesin, seninkisi de vur deyince öldürenlerden.:44:

Eşinizin ailesi, sizin çekirdek ailenizin dışında ama halen eşinizin ailesi. Görümce yerinde ben de olsam alınırdım, tepkisi size değil zaten abisineymiş.

buaradaaa sende problem gormelerının en buyuk sebebı bence zevk alır gıbı anlatmıssın...

Bir babanın bu tarz konuşması, onu olgun, aklı başında, kızının mutluluğunu düşünen bir baba olduğunu gösterirken; bir evladın ailesi için bunları söylemesi afbuyur onun hayvanlığındandır.

Bence sorun senin esinde, görümcende degil. Esin ne yapicagini ne diyicegini bilmiyor bence.

Kusuru görümcende degil Esinde ara bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…