Görümce taraftarları bu fesatlık değilde nedir???

Diğerlerini bilmem ama bu açtığınız konuda sizin sinirinizi bozan kısım nedir ?
Ben aradım bulamadım
Hatta kayınvalide ve görümcenizin sinirlerinin bozulması gerekiyor bu durumda, sizin değil..

konunun açılış amacını bende anlamadım..nedir yani,bir evlat annesine-kardeşine böyle dedi diye hepimiz ayakta mı alkışlayacağız onu?
ben eminim kaynana savaşçısı :) gelinler bile,görümcesine görümcek diyen arkadaşlar bile bu konuda ılımlı yorum yapmazlar..

çünkü onların da erkek kardeşleri,anneleri,oğulları var..

arkadaşım kusura bakma ama konunun içinde destek verecek bir taraf yok bence.

bir insanın annesi babası kardeşi akrabası değildir.onlar candır.ben olsam bende kızardım üzülürdüm abimin söylediklerine fesatlık değil bence yapılan.anne baba kardeş bitanedir.asla dışardan biri olarak görülemez.asla eşi anne baba kardeşten birini birinden üstün tutmak gereksiz olmuş.sizinde evladınız varmış o size dese siz dışardansınız artık diye hiç olacak işmi.tamam ailesinizde o kadarı fazla kaçmış gibi geldi bence.kim olsa alınır abisene bir iki laf eder yani

Ben görümcenizin kötü bi sorusunu göremedim. Sonucta abisi eee abi nasil gidiyo felan demesi gayet normal.
Ister esiyle arasi iyi olsun ister kötü bu art niyetle sordugunu göstermez. Hele ki tamam diyelim
art niyetli sordu. Sizin esinizin bu tür bi cevap vermesi bence cok yanlis. Sonucta Annesi ve Anne bir defa bulunur.

Esiniz herhalde dengeyi kuramamis. Ha bu arada tabi sizin icin cok güzel olabilir ama sizde KV tarafindan bir bakin.

lütfen biraz daha dikkatli yazın..
ne demek istediğinizi anlamaktan bihal oldum...

Gayet densiz ve patavatsız bir eşiniz varmış ve siz bunla övünüyorsunuz. Bu kadar patavatsız bir eşe sahip olsam şahsen kahrolurdum.

Nasılsın abinin cevabı eşim, çocuğum mutluyum değildir, kırk yılda bir mi görüyor bacısını ? İyi , işte iş güç koşturmaca denir. Eşiniz nasıl dolmuşsa garip bir cevap vermiş, sonrada yapmış yapacağını.

Çocuğunuz var kız erkek farketmez, büyüyüp yuva kurunca size ve babasına ailem artık siz değilsiniz, siz akrabasınız derse mutluluktan uçarsınız herhalde.

Benim bildiğim insan evlenince ailesinden birilerini silip yerine yenisi koymaz, herkes birlikte kocaman aile olur.

lütfen konuyu yazan arkadasım ve yazacak olanlar nokta, virgül, paragraf yapın lüttfennnnnnnn..

yazılar iç içe , kim kime ne demiş karısıyor.

anlamaya çalısmaktan ,gözlerim de beynim de sıyıracak yakında.

Son düzenleme:
Ben: Nasılsın abi?
Abi: Karımla cocuğumla cok mutluyum?
Ben: Abi hasta mısın? Alt tarafı iyiyim diyeceksin :)

her konunda aynı sözü söylüyorsun,gelinleri hizmetçi olarak görüyorlar:26:

ama ne hikmetse hizmetçi olarak gördükleri gelinin evine gelince kendi yemeklerini kendileri yapıyor,bulaşıklarını kendileri yıkıyor,sanki sadece senin çocuğun varmış gibi sen sadece bebeğinle ilgileniyorsun

Evet okurken bende böyle düşündüm
Çok saçma geliyo kulağa çünkü
Abi nasılsın diyorsun.. O da sana karımla çocuğumla mutluyum diyor..
İyiyim sağ ol sen nasılsın demek dururken..

Konu her bakımdan tuhaf.. Anlatırken 10 katma durumu yoktur umarım..

abimin eşiyle mutlu olmasına çok sevinir
ama birlikte yıllarca yaşadığı annesini kardeşini dış kapının dış mandalı olarak görmesine çok üzülürdüm
ben cevap verince de üzülen geline ayrı bir sinir olurdum

yazık ki size böyle bir durumda bu cevaba sinirlenmişsiniz, asıl orada sizin olur mu senin annen kardeşlerin onlar tabiki onlarla mutlu olacağız gibi yapıcı bir cümleyle tavır takınman gerekirdi

burada fesat olan kim ben çözemedim

eşin bu densizliklerini senin ailene yaptığında anlayacaksın durumu
Yapmadımı sanıyorsun ben onun aılesını patavatsızlar,bos bogazlar dıye cok sustum o lohusalık gunlerımde hemde hala yaradır ıcımde cok arsızca davrandı bana aıleme bu seferde kendı annesı kardesı ablalarının babasının doldurusuyla ya esyalarını toplayıp ıs yerınde kaldıgı oldu.ben az sey yasamadım sımdı bosmuhabbetler bogazlar bırıkımlerım yuzunden yazıyorum ıste boyle

abi:sus dış kapının mandalı sen kimsin ki
bu abinin muhabbeti böyle olur

Abiyi sıkıştırmışlar sıkıştırmışlar sonra da saçmalamış gibi geldi bana :)

elmayra ,şunu yazan eline sağlık.

konu sahibi ,bence de eşin densizlik yapmış.Birgün görümcenizle falan yine bir ortamdayken beraberce gönüllerini alın isterseniz.

İkte mutlu olmasını cekemeyıp ne guzel dıyemeyecek kadar olgun olamamak fesatlık degılse sızın basınıza da eslerınızın yakınları tarafından boyle konusmalar gelın bakalım fesat kım gorursunuz..Daha sonra ve her zaman yıne olgun arayı bulan bır sekılde ben davrandım her zamanda koskoca ınsanlara ben egıtıcı,ogretıcı davrandım..Bazen sadece bu gorevle esımın aılesının ıcıne dustuyumu hıssedıyorum zaten..

Ya kusura bakma ama yada bak neyse sende görümcene karşı reflex oluşmuş resmen.Bişey yapsa da kötülesem diye bekliyorsun.
Şimdi diceksin ki sen beni nasıl tanıyabilirsin.Burda kimse birbirini tanımıyor.Yazdıklarıımızdan yola çıkarak fikir sahibi oluyoruz az çok.
Zahmet edip diğer konularında göz gezdirdim.Sen bende böyle bir intiba bırakıyorsun.Kusur arıyorsun resmen.

Yok eşin şapka almış,görümcende abi benim çocuğa da alalım, eşim bilmiyor nerden alacağını demiş.sen bi anlatıyosun ki vay efendim kocamı oğlunun babası zannediyor.E, sen demiyo muydun görümcem eşinden şikayetçi diye.Bırak da abisi ilgilensin ne olacak yani.Kız da ilgi bekliyor demek ki.

Son düzenleme:
başlık da mükemmel eşinizle tencere kapak olmuşşunuz.

görümce taraftarları (yani siz ,biz,onlar,şunlar )

bu fesatlık değilde nedir ?

---

fesatlık nerde?

şöyle ki eşiniz böyle demeliydi heralde .. siz daha da muttlu olursunuz

-karımla ,cocugumla cok mutluyum.
-siz mi ne oluyorsunuz? akraba.. anne ben senden cıktım ama siz dışardansınız bu gayrı böyle ..
-kardeşim sen de kocanla anlaşamıyorsun diye benim yuvamı bozma.. fesat !!! Allah'ın fesadı.. bundan böyle yılda bir görüşelim.

tamam belli öncesi var bu olayın..
yoksa gerçekten burda sinirlenecek bişey yok..
ama sen dert diye önceki olayları değilde bunu yazınca kimse sana ''kıyamam üzülme ''diyemez ki arkadaşım..
Abiyi sıkıştırmışlar sıkıştırmışlar sonra da saçmalamış gibi geldi bana :)
abide denge problemi var..
yanlış anlaşılmasın akıl olarak değil davranış olarak iki tarafı dengede tutamamış..
ya aile anlatmış karısına patlamış ,ya karısı anlatmış ailsine patlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…