Diğerlerini bilmem ama bu açtığınız konuda sizin sinirinizi bozan kısım nedir ?
Ben aradım bulamadım
Hatta kayınvalide ve görümcenizin sinirlerinin bozulması gerekiyor bu durumda, sizin değil..
Kesinlıkle oyle orta yolu benım esımde kuramadı onların yanın da benı de cokkk rencıde etmıstır.Şimdi gördü bencilliklerinide şimdilik bilemiyorum...
Kesinlıkle oyle orta yolu benım esımde kuramadı onların yanın da benı de cokkk rencıde etmıstır.Şimdi gördü bencilliklerinide şimdilik bilemiyorum...
İyide bu kız kardes ve dıgerlerı her gorusmemızde abılerıne kardeslerıne annen babandan daha onemlı kımse yok cocugun bıle onemlı degıl mesajları verırse,bana kırk yılda bır gorusmemıze ragmen hızmetcısın geelınsın getır gotur her seyı yap tavrında davranmaya calısırlarsa benden ne ıyı nıyet bekleyebılırsınız kı aynı kardesı esım cocugumuzu gzdırıyor benımkını hıc gezdırme dıye sacma bır sıtem yaparsa hep bana cınsındelerse
İyide bu kız kardes ve dıgerlerı her gorusmemızde abılerıne kardeslerıne annen babandan daha onemlı kımse yok cocugun bıle onemlı degıl mesajları verırse,bana kırk yılda bır gorusmemıze ragmen hızmetcısın geelınsın getır gotur her seyı yap tavrında davranmaya calısırlarsa benden ne ıyı nıyet bekleyebılırsınız kı aynı kardesı esım cocugumuzu gzdırıyor benımkını hıc gezdırme dıye sacma bır sıtem yaparsa hep bana cınsındelerse
Ben: Nasılsın abi?
Abi: Karımla cocuğumla cok mutluyum?
Ben:Abi hasta mısın? Alt tarafı iyiyim diyeceksin :)
Yapmadımı sanıyorsun ben onun aılesını patavatsızlar,bos bogazlar dıye cok sustum o lohusalık gunlerımde hemde hala yaradır ıcımde cok arsızca davrandı bana aıleme bu seferde kendı annesı kardesı ablalarının babasının doldurusuyla ya esyalarını toplayıp ıs yerınde kaldıgı oldu.ben az sey yasamadım sımdı bosmuhabbetler bogazlar bırıkımlerım yuzunden yazıyorum ıste boyleeşin bu densizliklerini senin ailene yaptığında anlayacaksın durumu
abi:sus dış kapının mandalı sen kimsin ki
bu abinin muhabbeti böyle olur
Evet okurken bende böyle düşündüm
Çok saçma geliyo kulağa çünkü
Abi nasılsın diyorsun.. O da sana karımla çocuğumla mutluyum diyor..
İyiyim sağ ol sen nasılsın demek dururken..
Konu her bakımdan tuhaf.. Anlatırken 10 katma durumu yoktur umarım..
abimin eşiyle mutlu olmasına çok sevinir
ama birlikte yıllarca yaşadığı annesini kardeşini dış kapının dış mandalı olarak görmesine çok üzülürdüm
ben cevap verince de üzülen geline ayrı bir sinir olurdum
yazık ki size böyle bir durumda bu cevaba sinirlenmişsiniz, asıl orada sizin olur mu senin annen kardeşlerin onlar tabiki onlarla mutlu olacağız gibi yapıcı bir cümleyle tavır takınman gerekirdi
burada fesat olan kim ben çözemedim
Yapmadımı sanıyorsun ben onun aılesını patavatsızlar,bos bogazlar dıye cok sustum o lohusalık gunlerımde hemde hala yaradır ıcımde cok arsızca davrandı bana aıleme bu seferde kendı annesı kardesı ablalarının babasının doldurusuyla ya esyalarını toplayıp ıs yerınde kaldıgı oldu.ben az sey yasamadım sımdı bosmuhabbetler bogazlar bırıkımlerım yuzunden yazıyorum ıste boyle
abide denge problemi var..Abiyi sıkıştırmışlar sıkıştırmışlar sonra da saçmalamış gibi geldi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?