Ya şimdi biz yorumumuzu ilk mesaja göre yapıyoruz.
Bu mesajı okuduğumda da acaba diyorum...
Eşinle ailesi arasındaki ilişkiyi bilmiyorum.İlk mesajından da çıkarmam mümkün değil zaten.
Sorunlarını açık açık yazsaydın belki yorumlar daha farklı olurdu.
Bir babanın bu tarz konuşması, onu olgun, aklı başında, kızının mutluluğunu düşünen bir baba olduğunu gösterirken; bir evladın ailesi için bunları söylemesi afbuyur onun hayvanlığındandır.
Ya şimdi biz yorumumuzu ilk mesaja göre yapıyoruz.
Bu mesajı okuduğumda da acaba diyorum...
Eşinle ailesi arasındaki ilişkiyi bilmiyorum.İlk mesajından da çıkarmam mümkün değil zaten.
Sorunlarını açık açık yazsaydın belki yorumlar daha farklı olurdu.
Ozaman 'Siz artık dışardasınız benim için sadece karım ve çocuklarım 'tarzında birşeyler söylemesi atmak olmuyor:44:
eşim agac kavugundan cıkmadıysa ben gelınlıgımı kendım alırken esyalarımı alırken , kocamın oncekı vergı borcları bırıkmıs kapıma dayanılırken ben cocugumun asısını bıle karttan oderken,gerıde zerre kadar bırıkımımız kalmamısken,bır ekmek paramızın olmadıgı zamanlar olmusken nerde bu zor gun dostu kardesler aıle dıger abısıne gelınce yok yok dedıklerı paracıklarını cıkardı o masum dedıgınızanne baba bız zorsdayken anama muhtac olmusken ben nerdeler
atmak olmuyor canım,annesiyle kardeşinin ağzının payını vermek oluyor herhalde
.......................şimdi siz görümcenizin eşi ile arası fazla yok demişsiniz ama herkesin hergünü aynı geçmiyor her evlilikte tartışmda oluyor kavgada oluyor.sizinde böle birşey yaşayacağınızı var sayarsak görümceniz eşiyle çok mutlu olsa o anda aynı şeyleri o sölese burda konu açılımı farklı olurdu hatta konu adı (görümcem bizi kıskandırmak için elinden geleni yapıyor)olurdu .nedense insanlar başkalarının mutsuzluklarından zevk alır hale geldi.
orasını bilemem..sizde bilemezsiniz..yanında değildik mimiklerini söyleyiş tarzını kesitemeyiz buradan..
ben kendimden örnek verdim
o zaman babam da beni evlatlıktan red etmiş, aileden atmış oluyor..
ooovv ne acı bir durum
orasını bilemem..sizde bilemezsiniz..yanında değildik mimiklerini söyleyiş tarzını kesitemeyiz buradan..
ben kendimden örnek verdim
o zaman babam da beni evlatlıktan red etmiş, aileden atmış oluyor..
ooovv ne acı bir durum
eşim agac kavugundan cıkmadıysa ben gelınlıgımı kendım alırken esyalarımı alırken , kocamın oncekı vergı borcları bırıkmıs kapıma dayanılırken ben cocugumun asısını bıle karttan oderken,gerıde zerre kadar bırıkımımız kalmamısken,bır ekmek paramızın olmadıgı zamanlar olmusken nerde bu zor gun dostu kardesler aıle dıger abısıne gelınce yok yok dedıklerı paracıklarını cıkardı o masum dedıgınızanne baba bız zorsdayken anama muhtac olmusken ben nerdeler
Merhaba hanımlar bundan bır kac ay once eşimle bır dugune katıldık.Kücük görümcem içlerinde kendime en yakın buldugumdur.Kötünün iyisi yani kendiside evli kocasından hep sıkayetcı beni sinlr etti.Eşim yanımda oturuyor masada onun yanında da bu görümcem oturuyor eşime soruyor e abi nasılsın?nasıl gidiyor diye eşim de kötü olmam mümkün mü çok sevdiğlm karım var,cocugum var mutluyum demeye getırdı bu catlayaraktan hemen ya bız ne oluyoruz demez mı annesını kendını gostererek ne beklıyosa sınır oldum ama hıc yorum yapmadım.Eşim de siz artık dışardansınız demez mı sen de oyle bakmalısın kendı aılen ıcın akraba oluyorsunuz yanı dedi kıskançlıktan çattladı ikl de bir akraba he diyip durdu bu içimden çıkmaz falan bu fesatlık değilde nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?