• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorümce terörü

Soru işareti bırakmanız onu ve onun tepkilerini önemsediğinizi gösterir, karşı taraf da yani görümceniz de bunu fark eder hoşuna gider. İsteğini vermişsiniz yani, nasıl gıcık ettim ama diye gülmüştür de. Adınızla hitap ettiginde görmezden gelip bir şey yazmayacaktınız, seni görmüyorum duymuyorum ve yaptığın çocukça tavırlarınla seni baş başa bırakıyorum alt metnini geçmiş olacaktınız. Gerek yok böyle birebir ağız dalaşına girmeye, soğuk davranışınızla siz sınırını bildireceksiniz kendisine. Diğer türlü çok kibirli görünürsünüz ve daha da uğraşası gelir. Bir tavsiye daha vereyim size, arkanızdan ne konuştukları zerre umrunuzda olmasın, kendi hayatınıza odaklanırsanız bir süreden sonra aklınıza dahi gelmediğini fark edeceksiniz. Kendi hallerine bırakın ne yapıyorlarsa sizden ötede yapmaya devam etsinler.

O zaman soru işareti gonderdigimde takildim öyle yazabilirdi.. cevapsız kalması da altta biseyler olduğunu gösteriyor zaten.
Soru işareti attığınız için gerilmiş yanlış bir şey dediğini düşünmüştür belki. Asıl kötü niyeti olsa cevap verir olay çıkarırdı hemen her dediğime alınıyor beni kötü gösteriyor diye.

Çünkü ondan hoşlanmıyorsunuz

Ben burdan anladım o da herhalde bunu biliyordur

Bu nedenle ayşe ciğim lafında kinaye hissetmiş

Adres sorana adresi yazar görüşürüz yazarım

Sizin yazdığınızda bak bana muhtaç oldun iması var
Onu sevmiyorum ama ona bunu küsm
Çünkü ondan hoşlanmıyorsunuz

Ben burdan anladım o da herhalde bunu biliyordur

Bu nedenle ayşe ciğim lafında kinaye hissetmiş

Adres sorana adresi yazar görüşürüz yazarım

Sizin yazdığınızda bak bana muhtaç oldun iması var

Sadece al ayşecim dememde mı bu ima var ??

Tezat birşey yok bende kullanırım isimlerini ama ortamı germek için değil espirili kullanırım.. Oda böyle yapsa amenna ama kinayeli olmasına takiliyorum ben.
Askında emojı kullanması budur takılmak için yanı o emojıyı herkes kullanır. Cevap vermeyışı şaşırmış olmasıdır yanı bende olsam durup dururken hayırdır dıyene cevap vermem. Mesajında gerılcek bır şey yok cıdden yok yanı abartmışsınız abartı bıle değil uç olmuş. Siz gıcık olduğunuz için altında bir şey arıyorsunuz bence benım yorumum böyle

Soru işareti bırakmanız onu ve onun tepkilerini önemsediğinizi gösterir, karşı taraf da yani görümceniz de bunu fark eder hoşuna gider. İsteğini vermişsiniz yani, nasıl gıcık ettim ama diye gülmüştür de. Adınızla hitap ettiginde görmezden gelip bir şey yazmayacaktınız, seni görmüyorum duymuyorum ve yaptığın çocukça tavırlarınla seni baş başa bırakıyorum alt metnini geçmiş olacaktınız. Gerek yok böyle birebir ağız dalaşına girmeye, soğuk davranışınızla siz sınırını bildireceksiniz kendisine. Diğer türlü çok kibirli görünürsünüz ve daha da uğraşası gelir. Bir tavsiye daha vereyim size, arkanızdan ne konuştukları zerre umrunuzda olmasın, kendi hayatınıza odaklanırsanız bir süreden sonra aklınıza dahi gelmediğini fark edeceksiniz. Kendi hallerine bırakın ne yapıyorlarsa sizden ötede yapmaya devam etsinler.
Hayır arayıp derdin ne diye soracaktım sonra baktım ona fazla gelir bu denli önemsenmek diye vazgeçtim.

Askında emojı kullanması budur takılmak için yanı o emojıyı herkes kullanır. Cevap vermeyışı şaşırmış olmasıdır yanı bende olsam durup dururken hayırdır dıyene cevap vermem. Mesajında gerılcek bır şey yok cıdden yok yanı abartmışsınız abartı bıle değil uç olmuş. Siz gıcık olduğunuz için altında bir şey arıyorsunuz bence benım yorumum böyle
Abisine gönderdim ekran alıntısı oda normal değil dedi yazdığına... Yanı ben yanlış anlamış olma ihtimalimi değerlendirdim.

Keşke adresi istediğinde sadece adresi yollasaydınız. Bazı insanlarla ne kadar kısa konuşursan o kadar iyi. Bi de her seferinde eşinize durumu aksettirmeyin bence kredinizi böyle -cimli mevzulara tüketmeyin.

Keşke adresi istediğinde sadece adresi yollasaydınız. Bazı insanlarla ne kadar kısa konuşursan o kadar iyi. Bi de her seferinde eşinize durumu aksettirmeyin bence kredinizi böyle -cimli mevzulara tüketmeyin.

Evet bazı insanlar büyük boşlukları hakediyor... Yaz adresi gönder ne muhatap oluyorsun ki suç bende.

Evet bazı insanlar büyük boşlukları hakediyor... Yaz adresi gönder ne muhatap oluyorsun ki suç bende.

Bugün kayınvalideme aşure götürdüm, o evde değildi kayınpedere bıraktım. Sonra bahçede karşılaştık “Allah kabul etsin aşure yapmışsın” dedi, ilk yapışım bu arada, “Amin anne afiyet olsun “ dedim. İçimden nasıl olmuş demek geçti ilk yapışım ya övgü bekliyorum kendimce, içimden dedim sen soracaksın o da şöyle olmuş böyle olmuş diye salak salak yorum yapacak ,övecek insan zaten eline sağlık çok güzel olmuş filan der, geç git Burçak evine 😃😃

O yüzden az muhattap ol madem enerjisi ağır geliyor kısa kes konuşmayı

Bugün kayınvalideme aşure götürdüm, o evde değildi kayınpedere bıraktım. Sonra bahçede karşılaştık “Allah kabul etsin aşure yapmışsın” dedi, ilk yapışım bu arada, “Amin anne afiyet olsun “ dedim. İçimden nasıl olmuş demek geçti ilk yapışım ya övgü bekliyorum kendimce, içimden dedim sen soracaksın o da şöyle olmuş böyle olmuş diye salak salak yorum yapacak ,övecek insan zaten eline sağlık çok güzel olmuş filan der, geç git Burçak evine 😃😃

O yüzden az muhattap ol madem enerjisi ağır geliyor kısa kes konuşmayı

Kendileri asla bir eleştiri kabul etmez, bir laf etsen bin lafla kendini savunur, abisi küçüğü büyüğü herkesle aynıdır asla altta kalmaz. Al ayşecim demem de nasıl birşey var ki bunun bile altında kalmak istemiyor egoist. Anlayamıyorum. Eşimin dediği de benim onun gibi olmamalı birşey yokmuş gibi devam etmeliymişim. Hep bu yüzden cıktı tepeme zaten.

Canım büyük görümcelerime bende yeri gelir ismiyle hitap ederim.. Ayşecim fatmacım der gülerim bunda sorun yok ama ben kimseye ortamı germek için ismiyle hitap edip bide göz kırpmam.
aranızda kac yas var kı gorumcenızle
2-3 oldu yas konusunun altını cızıyorsunuz konuda da yorumlarda da bu gorumcelık gelınlık ve eltılık durumlarımda kı kıdem durumunu anlamıyorum hepınız akraba oldunuz ıste sankı sız 3 otuzunuzda kendısı de 14 yasındaymıs da sıze saygısızlık yapmıs gıbı abartmıssınız bıraz

bırde tavır yaptıgını goz kırpma emojısınden anladım demıssınız valla buraya gulme emojısı yapmaya ödüm koptu savas actım sanırsınız dıye :) bence gergın gununuzdeymıssınız gorumcenızden de haz etmıyorsunuz sanırım ondan sıze batmıs

konuda bana gore tek yanlıs sey esınıze sızın gıyabınızda bu ne dıyor yıaaa demesı. onun dısında hıc bır sorun yok

O zaman soru işareti gonderdigimde takildim öyle yazabilirdi.. cevapsız kalması da altta biseyler olduğunu gösteriyor zaten.
soru ısaretınız anlamsız olmus sıze adres sormus sızde hayırdır dıye hesap sorar gıbı ??? yapmıssınız
ne desın :KK70: bırsey soylese yanlıs anlayasınız varmıs zaten daha kotu olacakmıs ıyıkı yazmamıs :)

sakin olun bıraz bu mesajında falan gercekten bırsey yok kendınızı dolduruyorsunuz
gercekten gorumcelık yaptıgı bır durum varsa onu konusalım bence :) baska bırseye sınırlenmıssınız de burdan patlamıssınız sankı

Hic sevmem bu bana yenge demiyor bana amca demiyor muhabbetlerini.takilmayin bu kadar yav rahat olun azcik.mesafe guzeldir mesafe candir.esiniz dogru soyluyor takilmayin.keyfinize bakin :anne:

Ya isterse demesin ben orda değilim bunu kinayeli yapmasın.

soru ısaretınız anlamsız olmus sıze adres sormus sızde hayırdır dıye hesap sorar gıbı ??? yapmıssınız
ne desın :KK70: bırsey soylese yanlıs anlayasınız varmıs zaten daha kotu olacakmıs ıyıkı yazmamıs :)

sakin olun bıraz bu mesajında falan gercekten bırsey yok kendınızı dolduruyorsunuz
gercekten gorumcelık yaptıgı bır durum varsa onu konusalım bence :) baska bırseye sınırlenmıssınız de burdan patlamıssınız sankı
Birseyi olmayan insan sessiz kalmaz ki.

Sadece sorun çıkarabiliyorlar. Çözmekten anlayan yok. Soru işareti koymuşum donupte birşey diyemiyor...
Siz her size laf soktuğunda tepki verirseniz resmen gelişine vurur, gol olur. Siz oralı olmayın. Mesela adresi verir misin? Hemen sadece adres. İsimle vs siz de canım cicim yapmayın. Sizi çağırdı veya ay çok özledim gelin vs . Çok yoğunuz vs . Sizi sorgular, iyi misin? Canın bir şeye mi sıkıldı? Yo, çok şükür iyiyim. Zamanım yok, önemli bir şey diyecek misin? Görüşürüz sonra ararım. Aramazsınız. Belli ki sıkıntılı. Size bir kızkardeş olamayacak biri. Yabancı biri gibi davranın. Görüşmeyin. Evinize de gelemesin. Geldiğinde diğer elti vs de olsun. Yalnız kalmayın. Gülünce hemen unutmayın her şeyi. Oralı olmayın. Siz tavırlı gibi değil ama seviyeli ve uzak davranın. O anlar ve konuşmak ister, sizi suçlayaraktan veya ortaya yem atar bir şey oldu mu diye, anlamadım, yoo, yanlış anlamışsın vs der aynen devam edersiniz. Sizi kışkırtırsa bile oralı olmazsınız. Şımartmazsınız. Görüşmezsiniz.
Her kelimeye takarak zaten kimse bir şey yapmasa bile sinirlenirsiniz. Kimseyi bu kadar önemsemeyin.

Onu sevmiyorum ama ona bunu küsm

Sadece al ayşecim dememde mı bu ima var ??
:D yahu ona bakarsak sızde ??? gıbı ciğim gıbı konusmussunuz eger yanlıs anlamak ıstenırse oda bunu kullansın o zaman o sıze sız ona kımse altından kalkamaz bu savasın
Abisine gönderdim ekran alıntısı oda normal değil dedi yazdığına... Yanı ben yanlış anlamış olma ihtimalimi değerlendirdim.
sıze gercegı soyleyeyım mı
agzınızın tadı bozulmasın dıye esınız ıdare etmek ıcın haklısın tavrında konusuyor sıze
gorumcenız konussa ona da haklısın dıyecek
ne desın adam :D
bu kadar basıt seyler ıcın madara etmeyın adamı bunu kocaya tasımaya bıle gerek yok

Back
X