Evlendigimden beri bana onlar tavirli evlendik ev gormwsine geldiler esinin hatrina geldik demek ne alaka beni tanimadan ilk evine gelen insanlar boyle derlerse bende ki hatrida okadar oluragac daliyla gurler iyi gunde kotugunde yolun bebegin mesafesinin sozunu yapiyorsaniz demekki akraba Gibi davranmiyorsunuz.size tavir almalari gayet normal bende olsam gelinimiz bu sekilde davransa mesafeli tavirli olurdum
Bir defa ayrı milletten demek bile ırkçılık. Aynı topraklarda yaşayan herkes aynı millettendir.Özenli ne yazabilirdim meselâ boyle bir gercek var çünkü yasam sekillerimiz orf adet olarak farklı kişileriz uyum sağlayamıyor uz ki eşimle hiç bir sorun yok hemen ırkçılığa yormayin bende çok batiliyim sosyalim modernim onlar asosyal demedim
Kadin kültür farkını anlatmak istemişcok sinirlendim gece gece
hayir buna katilmiyorum bilincli yapiliyor gelenek kultur farki tamam da farkli millet nedirKadin kültür farkını anlatmak istemiş
Dili buna yetmiş, aktarmış
Ne bu celal?
Yalan mı sanki?
İzmir’de bile Doğu dan gelenler gelenekleri sürdürüyor.
Ayrımcı, hakir görme YÖK burda
Fark var diyor
Evet fark var
Mutfaktan, oturma odasına fark var
Yoohayir buna katilmiyorum bilincli yapiliyor gelenek kultur farki tamam da farkli millet nedir
millet farki turkuz de ne oluyor sizin gibilere ceza verilmeli
Ben size katılmıyorum. Aynı milletiz ama farklıyız. Adetlerimiz,geleneklerimiz,göreneklerimiz hatta yemeklerimiz bilr farklı. Bu ülkede yaşayıp bu farkı hissedememeniz çok garip. Sizin düşüncenize göre doğuda,karadenizde yada anadoluda hayata bakış aynı,gelenekler,görenekler aynı. Bence yanılıyorsunuz.Bir defa ayrı milletten demek bile ırkçılık. Aynı topraklarda yaşayan herkes aynı millettendir.
Türk Kürt Çerkez laz göçmen her neyse artık, hepimiz bir milletiz.
Burası karma bi platform özür dileyeceğiniz yerde hala savunuyorsunuz batılı bilmem ne diye, tüy dikiyorsunuz.
Neyse banlanmışsınız geçmişler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?