ayrıca oturdukları ev bizimKendi kızına yapıyor sizene? Ne demek odayı alırsınız bu ne arsizlik. Kapı önüne konulmadiginiza şükredin
Bizden aldığını söylüyorum yorumları ve yazıyı iyi okuyunuzYa size ne Allah aşkına size neee? Sizden almadığı sürece istediği evladına versin. Bu sizi değil eşinizi kıracak üzecek bir durum. Siz niye karışıyorsunuz
ayrıca oturdukları ev bizim
Ay size ne kime ne kadar verdikleri? Bu eşinizi ilgilendirir. İnsanlar bir de gelinlerinemi hesap verecek. Yok artık. İnsanların malına göz dikmişsiniz resmen. Size hiçbir şey vermek zorunda değiller!!!siz konuyu anlamamışsınız hanımefendi kimseye güvendiğim yok düğünü yaptılarsa eşimin onlara verdiği parayla yaptılar. o tarafa verilip bu tarafa verilmemesi doğru sizce
Diğer taraf dediğiniz eşinizin kızkardeşi. Eşiniz sizi ve evini ihmal mı ediyor da veriyor ya da siz kendi cebinizden mi veriyorsunuz? O zaman bu konuyu eşinizle konuşup halledeceksiniz. Kayınvalidenize çıkışmanız çok çirkin bir hareket olmuş.bir şey olduğu zaman maddi destek falan biz veriyoruz ama o diğer tarafa yediriyor
Arkadaşım mal benim malım yaAy size ne kime ne kadar verdikleri? Bu eşinizi ilgilendirir. İnsanlar bir de gelinlerinemi hesap verecek. Yok artık. İnsanların malına göz dikmişsiniz resmen. Size hiçbir şey vermek zorunda değiller!!!
Bizim derken? Bir sene içinde karı koca çalışıp ev alıp içine kayınvalide kayınpederi mi oturttunuz?Resmen öyke oldu
Hayır ben veriyorum üzüldüğüm için ama beni resmen salak yerine koyuyolarDiğer taraf dediğiniz eşinizin kızkardeşi. Eşiniz sizi ve evini ihmal mı ediyor da veriyor ya da siz kendi cebinizden mi veriyorsunuz? O zaman bu konuyu eşinizle konuşup halledeceksiniz. Kayınvalidenize çıkışmanız çok çirkin bir hareket olmuş.
Eşim degil parayı veren benim üzüldüğüm içinEşiniz para göndermesin o zaman belli bir süre de görüşmeyin bunun sonu iyice gerilim olur herkes bi sakinleşsin
Bunlar nerden senin malın oluyor peki?hayır tabikide onlara aldığı ev araba birikim yaptığı altınlardan dan bahsediyorum
Bi sınır koyun eşinizi seviyorsanız mecbur görüşeceksiniz bu kadar gürültü hep gerginlik olarak döner özellikle hamile olduğunuz içinEşim degil parayı veren benim üzüldüğüm için
Hatayı hep kendinizde aradığınızdan emin misiniz ?Merhaba arkadaşlaar öncelikle hataları hep kendimde arıyorum bunun için bir kaç kere pisikoljik tedavide aldım ama artık yapamıyorum
Yok evlenmeden önce eşi ailesine ev almış, konu sahibi kocasının malı olduğu için benimmmmm malımmmmm benimmmmm diyor.Ben sizi anlamadım. Üzüldüğünüz için para veriyorsunuz, sizin nasıl oluyorsa bir senede aldığınız evde kayınvalide kayınpeder oturuyor. Siz kalkıp maddi durumu bu kadar kötü bir tablo çizen insanlara çocuğuma bebek odası alın diyorsunuz. Beklentiniz yoktu dimi bide?
Biz yaptık verdik çünküBunlar nerden senin malın oluyor peki?
Nasıl yaptın anlatsana biraz.Biz yaptık verdik çünkü
Yok evlenmeden önce eşi ailesine ev almış, konu sahibi kocasının malı olduğu için benimmmmm malımmmmm benimmmmm diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?