Görümce ve Saçma Sapan Hareketleri

Finrod Felagund

God protect you
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
2.411
5.471
108
Merhaba öncelikle.

Arkadaşlar bankada çalışıyorum ve bilenler vardır belki ay sonuna doğru biraz mesai yapılır hesaplar falan derken geç çıkılır. Yani banka hizmete kapatılıyor ancak çalışanlar direkt çıkmıyor. Hala bankada kalan işleri tamamlıyoruz. Yani birkaç gün eve geç geldim ve bu sebeple ev biraz dağınıktı. Toplamaya falan pek halim olmuyordu.

Geçen gün eşimi aramış akşama size geliyoruz diye, eşim de pek müsait olmadığı için o anda tamam falan diye geçiştirmiş, o arada bana da haber vermeyi unutmuş. Akşam eve geçtiğimde oturuyorlardı içeri girip selam falan verip aa siz mi geldiniz keşke haberim olsaydı daha erken çıkardım dedim. Daha o anda bana ters ters bakıp neden geç kaldın gibisinden başladı konuşmaya. Sakin kalmaya çalışıp durumu anlatmaya çalıştım. Biraz oturup ben üstümü değiştireyip bir şeyler hazırlayayım dedim.

Arkamdan eşime şu evin haline bak, duyan da 15 saat çalışıyor sanacak demiş (hanımefendi 8 saat çalıştığımı biliyor tabi, ev de öyle aman aman dağınık değildi) eşim de yanında böyle konuşma kızıyor demiş ayrıca ay sonu biraz geç geliyor eve, yoruluyor böyle konuşman hoş değil demiş. Bundan ben şikayet etmiyorsam senin şikayet etmeye hakkın yok abla demiş. Ama görümce dinler mi hiç, ben o arada üstümü değiştirip mutfağa gittim. Kahve yapacaktım o anda yanıma geldi. aynı şeyleri mutfak için de söyledi (mutfakta abartılacak kadar dağınık değildi) beni eleştirmeye yer arıyor kısacası. Kahvemizi alıp salona geçtik. Kızıyla gelmişti onla sohbet ediyoruz falan bir anda bu kahve olmamış, beğenmedim demesin mi. Bugüne kadar kime kahve yaptıysam aynı şekilde ona da yaptım. Ve bir tek bu beğenmeyip yorum yaptı. Artık ben patladım, çok biliyorsanız siz yapında biz içelim dedim. Evime gelirsen bir gün yapmasını öğretirim deyip iyice sinirimi bozdu. O anda konuyu eşim dğeiştirdi yoksa bildiğiniz kavga edecektim kadınla. Gitmesi için dakika sayıyorum bildiğiniz.

Kapıdan önce o çıktı eşimle. Kızı da onlar gittikten sonra bana ''takma fazla, huysuzdur biraz evde de öyle ama sana aşırı karışıyor ben olsam ben de hoşlanmazdım'' dedi. Kızını gönderdikten sonra eşimle konuştum bu konuyu. O da bana hak verdi. Mümkünse bir daha benim haberim olmadan evime alma bu kadını dedim. Ablan olmasa evime 1 adım bile atamaz, yeter artık evlendiğimizden beri her şeyime karışıyor dedim. O da onunla konuşacağım, sen düşünme deyip yatıştırdı beni.

Arkadaşlar bu en basit örneği. Ya 5 kişinin beğendiği gelinliğe bile sırf ben beğendim diye yok orası böyle yok şurası böyle diyerek bahane bulan bir kadın. Benim kaynanam gül gibi kadındır, hiçbir şeyime karışmaz. Bana annemin yerini aratmaz ama bu kadın neden kaynanalık yapıyor anlamış değilim. Çok canımı sıkıyor, onunla aynı ortamda bulunmak bile beni geriyor. Allahtan biraz semtlerimiz uzak da sürekli yanıma gelemiyor...

Ailemden gereği ben böyle şeyler çok görmedim. Bu kadar işime karışılmasına alışık değilim, sırf eşim için sabrediyorum, benim yüzünden araları açılsın istemiyorum sonuçta ablası. Yoksa ağzının payını vermesini bilirim. Ailesi dört dörtlük ama sadece bu kadın sorunlu...

Son düzenleme:
Sizi sevmiyor bence bu aşikâr
Sevmiyor olması bunları yapmasını haklı kılıyor mu tabiki hayır,demekki huyu bu mesafe koymak dışında yapabileceğiniz pek birşey yok ne yazıkki.

Sevmek zorunda değil, ona karşı hiçbir saygısızlık yapmadım. Buna karşın biraz saygı hak ediyorum değil mi? Onun sevgisine ihtiyacım yok sadece biraz saygı göstermesini bekliyorum.

Sevmek zorunda değil, ona karşı hiçbir saygısızlık yapmadım. Buna karşın biraz saygı hak ediyorum değil mi? Onun sevgisine ihtiyacım yok sadece biraz saygı göstermesini bekliyorum.
aksini mi belirttim?
Saygiyi zorla alamazsiniz kadinin huyu bu,mesafe koyun geçin.
Esiniz sacinizdan surukleyerek ablama gidip hizmetini goreceksin tarzi dayatmalarda bulunmadikca boşverip mesafe ile yetineceksiniz.

Esiniz sacinizdan surukleyerek ablama gidip hizmetini goreceksin tarzi dayatmalarda bulunmadikca boşverip mesafe ile yetineceksiniz.
Oyle bir şey yapmaz, mümkün olmayınca gitmiyorum onlara zaten.
Evinin temizliginden ya da pisliginden ona neymis. Kendisini ne ilgilendiriyomus acaba.
Eleştirmeye yer arıyor...
Görümceler savaşı başlamış yine :KK66:
Haklı bir savaş olsa neyse de yaptığı gıcıklıktan başka ne ki?

Back
X