Görümce

Selam kizlar ben nisanliyim. Nisanlimin ailesinden birtek annesiyle babasi bana yakin davraniyor. Bayramda bana bayramlik dahi almadilar. Bizim adetlerde ise nisanlilara bayramlik alirlar aileler. Onun ailesi almadi ama benim ailem ona aldi. Ablasina bayram mesaji attim yok efendim niye mesaj atmismisim aricakmisim. Sonra aradim bu acmadi. Geride dönmedi. Whatsappe girmis ama mesajimi dahi okumamis. Nisanlandigimizdan beri nisanlim her kücük bir kavgada bitti ayrilcaz diyor. Aksam hicbirsey yokken yine bitti dedi ama cuma günü evimizi tutmusduk. Evimi görmeye gitmisdim. Cumarteside dükkanlara esya bakmiya girmisdik birlikte. Ev tuttukdan sonra dahi kalkip bitti demesi benim tüm güvenimi yitirdi. Simdi ev tutulmusken böyle diyen. Evlendikten sonrada hemen bitti der. Bu görümce hanim simdiden kalkip benim nisanlimi herhalde bana karsi doldurduki nisanlim kalkip bana böyle bisey dedi. Suan cok sinirliyim ve sakin düsünemiyorum sizce nasil bir yol izlemeliyim. Bu arada nisanlimin bir abisi var evli ve nedense karisinin ailesinin yaninda yasiyor. Demekki onun karisinada böyle davrandilar.
Bu adam sana evlenince huzur vermez, o iyi düşün evlenince daha zor olur her şey, bırak ne halleri varsa görsünler.

Yaşlar kaç bilmiyorum ama sen her küçük olayda bitti diyen birisi ile evlenirsen en fazla 2-3 ay sonra boşanıyorum diye burada konu açarsın en iyisi hiç başlamadan yolun başındayken dönmek belli ki asla mutlu olmayacağın bir hayat seni bekliyor hayatına ailene yazık etme bitir gitsin elbet daha iyileri daha hayırlıları çıkar karşına...

konu başlığı görümce değil nişanlım olmalıymış. senin nişanlın yeterince olgun tutarlı biri olsa ne görümce işler ne birşey. düşün kv ve kp sana iyiler ona rağmen işine gelmeyince bitti diyor ergenler gibi. ilerde küçük bir tartışma olsa onlarla sana neler der. böyle tutarsız, ergenlikten kurtulamamış adamlarla evlenmeyin nolur. kendinize yazık ediyorsunuz. bile bile lades demeyin.

Selam kizlar ben nisanliyim. Nisanlimin ailesinden birtek annesiyle babasi bana yakin davraniyor. Bayramda bana bayramlik dahi almadilar. Bizim adetlerde ise nisanlilara bayramlik alirlar aileler. Onun ailesi almadi ama benim ailem ona aldi. Ablasina bayram mesaji attim yok efendim niye mesaj atmismisim aricakmisim. Sonra aradim bu acmadi. Geride dönmedi. Whatsappe girmis ama mesajimi dahi okumamis. Nisanlandigimizdan beri nisanlim her kücük bir kavgada bitti ayrilcaz diyor. Aksam hicbirsey yokken yine bitti dedi ama cuma günü evimizi tutmusduk. Evimi görmeye gitmisdim. Cumarteside dükkanlara esya bakmiya girmisdik birlikte. Ev tuttukdan sonra dahi kalkip bitti demesi benim tüm güvenimi yitirdi. Simdi ev tutulmusken böyle diyen. Evlendikten sonrada hemen bitti der. Bu görümce hanim simdiden kalkip benim nisanlimi herhalde bana karsi doldurduki nisanlim kalkip bana böyle bisey dedi. Suan cok sinirliyim ve sakin düsünemiyorum sizce nasil bir yol izlemeliyim. Bu arada nisanlimin bir abisi var evli ve nedense karisinin ailesinin yaninda yasiyor. Demekki onun karisinada böyle davrandilar.
Benim esimde nisanliyken bitti bitti diyordu 4 senelik evliyiz evlendigimizden bu yana da bosancam diyo her tartismada.Belki yapacagindan degil ama ilerde surekli bu sozleri duymayi kaldirabilecek misin ? Yolun basindasin cok cok iyi dusun lutfen kendini ezdirme.

Benim esimde nisanliyken bitti bitti diyordu 4 senelik evliyiz evlendigimizden bu yana da bosancam diyo her tartismada.Belki yapacagindan degil ama ilerde surekli bu sozleri duymayi kaldirabilecek misin ? Yolun basindasin cok cok iyi dusun lutfen kendini ezdirme.

Aynen bu kelimeleri duymal istemiyorum. Beni bosanmakla veya ayrilmakla tehtit eden adma beni sevmiyor demektir bence. Eee beni kaybetmekten korkmayan bir kisiyi ben napayim

Atın nişanı belli işte neler olacağı. Biz burda çok mutluyduk, nişanlıyken hiç anlamadım nasıl biri olduğunu, nasıl değişti bu kadar tarzında cok konu okuduk. Tutun ki sizin nişanlınız zaten belli ediyor size evlenince neler olacağını. Hiiiiiiç değmez bir ömür bunların kahrını çekene kadar başka biriyle mutlu mesut yaşayabilirsiniz. Kendi değerinizi bilin.

Gorumceniz doldurdu mu bilinmez. Lakin siz neden nisanlinizla konuşmuyorsunuz esaslica? Durduk yere bitti nasıl oluyor?
Ne oldu arayıp bitti mi dedi?
Valla öyleyse büyük dengesizmis. Sorun gorumcede çok nişanlı kisisinde. Boş ablasının larıyla doluyorsa sorun yine onda ya neyse.

Evli olsanız boşanın demezdim ama henüz nişanlıyken yol yakınken ayrılın. Çok üzülürsünüz çok çektirirler.. nişanlınız evlenilcek adam değil.. eğer düzgün bi adam olaydı değil görümceniz 10 görümceniz olsa yine bi sıkıntı görmezdiniz..

Gorceyi bilmemde eş adayinda bir duruş goremedim. Simdiden bitti diyen adamla evlenmek ne kadar saglikli bir karar olur onu siz düşünün.

Bitti lafi oyle kolay degil hele evlendikten sonra her tartismada bitti derse içinize öyle bi oturur ki nisanlilik dönemini de hatirlayip yanarsiniz.

Back
X