görümce

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
slm kizlar dün bir konu açmıştım hamileyim esim ailesi bilmiyor ve akrabayizda benim ailem biliyo kaynanamı seviyorum ona söylemek istedim esim bırakmamıştı ...dun eşim işten geldi konustuk "tamam ablama söyleyelim yeterli "dedi çünkü ona söylesek herkesin haberi olur (gorumcem bize 3 saat uzak)yılda belki bir kez görürüm...neyse aradik bir süre konustuk hamileyim dedim dediği şu bana niye söylemedin oldu bende "kardesin soylememi istemedi "dedim bu kez tutturdu inanmıyorum diye ya niye yalan soyleyeyim ben ve kardesin cok sevindik sen ne diyorsun...
demesinmi "yalan söylüyorsan saçını başını yolarım" diye sınır oldum dedimki " ya yalan değilse o zaman ne olucak " kardeşine (esime )tlf verdim tebrik etti falan ama beni hic tebrik bile etmedi umursamadı bile .... esim zaten dedi ben istemedim söylemesini o yüzden söylemedi ...esime dedim ablan anneye müjde vereyim derken beni bi tebrik bile etmedi yalan söylüyorsam saçımı başımı yolacakmış deyip sustum oda bi sey demedi...sizce durduk yere niye böyle yaptı....

Dertsiz başınıza dert aramayın. Tamam Söylediği laf hos değil. Siz de "doğru ise ben seni yolarim ama " deseydiniz tebrik etmeyi unutmuştur belki o heycandan.

Ay muhattap bile olmayın ya. Kardeşi versin haberi. Mal değnekleri kendilerini bi halt sanıyo ya şöyleleri çıldırıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…