Görümce

LadyNurr

Rabbi heb li mines Salihin ; Amin
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
5.479
15.427
248
geçen nışanlımla yürüyoduk el ele durduk yere ilginç bi konuşma yaptı artık kimse yok tamam çifte kumrular ellerinizi bırakın dedi nışanlımda yolun düzhün olmadığını ayağımda topuklu olduğunu söyledi bende zaten yol dügün olsada nışanlıyız sonuçta elimi tutsun dedim gülerek verdiği cevap ayşş görmemişinde oğlu olmuş .. çok ağrıma gitti nışanlıma söylediğimde takma kafana şaka yapmıştır vs gibi şeyler söyledi ama nekadarda olsa ağrıma gitti

bu nasıl bir densizlik, kendini bilmemezlik? ya insanlarda saygı diye bir şey kalmamış.
Burda daha önce hiç konu açmamıştım nasıl zoruma gittiyse acrba benmi avartıyorum diye sırmak istedim yüzüne karşı yine bişey demedim oğlum yok ama inşallah oda olur dedim ama hala düşündükce üzülüyorum

Ama kendisine hep yakın hep arkadaş hibi davranmaya çalıştım hiç bi zaman kırmadım hep arar sorarım bu ne şimdi ben görgüsüzmüyüm evleneceğim adamın elini tutuyorum diye
Görgüsüz değilsiniz elbette ama abisini elinden alan gelinsiniz.
Mesele bu,sadece bu,fazlasını aramayın.

Ondan küçük nışanlım aslında ama demekki küçük krdeşini elinden alan kişiyim
Bu daha fena,kıymetli kardeşini almışsınız daha ne yapacaksınız?
Şaka bir yana çok takılmayın,takılıyorsanız da belli etmeyin.
Yoksa önünü alamazsınız.

Bunlar arkadaşın dediği gibi: fragman.

Nişan: film başlangıcı
Evlilik: film
Çocuk: reklam
Kaynana/ kayınpeder: final

Bunlar arkadaşın dediği gibi: fragman.

Nişan: film başlangıcı
Evlilik: film
Çocuk: reklam
Kaynana/ kayınpeder: final
Kayvalidrm veya kayınbabam hiç birşeyinize karışmazlar bazı konuşar hariç onlarında tek oğlu hakları var tabi

Diyemedim denmiyo işte ama baya çok zoruma gitmiş nerdeyse bi haftadır içime öküz oturdu görmemişin oğlu olmuş hiç hoş değildi

Gorumceligini şimdiden göstermeye başlamış
Takılmayın he he deyip geçin bence kizdiginizi belli etmeyin
Daha çok üstünüze gelip sinir eder hiiç oralı bile olmayın ( çok zor biliyorum ama ) :))
Zaaflarınızı belli etmeyin derim ben :)

Kayvalidrm veya kayınbabam hiç birşeyinize karışmazlar bazı konuşar hariç onlarında tek oğlu hakları var tabi

Kv kp bişey demiyorsa, diyenlere de

Tamam anam babam, hı hı de geç ..

Back
X