- 7 Ocak 2016
- 10.353
- 49.950
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sinirimden herkese yayarim yaptıklarını.herkese merhaba ,
uzun uzadıya yazıp göz kanatmak istemiyorum ve hemen konuya giriyorum .benim 10 aylık bir oğlum var birtakım rahatsızlıkları oldu ve hastahaneye gidip geldik 3-4 gün kadar . bu süreçten görümcemin haberi vardı kayınvalide söylemiş . Fakat ne aradı ne sordu . bundan 1 hafta önce kadar da kardeşim cezaevine girdi bundan da haberi var ve gene arayıp bi hal hatır sormadı .şimdi ben de tavır aldım ister istemez arayıp sormuyorum evine gitmiyorum . siz olsanız ne yapardınız ? sizce fazla mı beklentiye giriyorum .
NOT: Kardeşim basit yaralamadan dolayı 1 haftadır içeride ( merak edenler olursa diye ) :)))
Ne kadar beklenti o kadar mutsuzluk.herkese merhaba ,
uzun uzadıya yazıp göz kanatmak istemiyorum ve hemen konuya giriyorum .benim 10 aylık bir oğlum var birtakım rahatsızlıkları oldu ve hastahaneye gidip geldik 3-4 gün kadar . bu süreçten görümcemin haberi vardı kayınvalide söylemiş . Fakat ne aradı ne sordu . bundan 1 hafta önce kadar da kardeşim cezaevine girdi bundan da haberi var ve gene arayıp bi hal hatır sormadı .şimdi ben de tavır aldım ister istemez arayıp sormuyorum evine gitmiyorum . siz olsanız ne yapardınız ? sizce fazla mı beklentiye giriyorum .
NOT: Kardeşim basit yaralamadan dolayı 1 haftadır içeride ( merak edenler olursa diye ) :)))
beklenti değil ama yaı gereği çok kindar biriyim yapılan söylenen hiçbirşeyi asla unutmam ve mutlaka karşılık veririm .Ben insanlardan beklentiye girmem kendi anne babamdan bile. Babamdan beklemiştim düğün zamanı onun hariç beklentiye girmem kimse hiçbirşey yapmak zorunda değil bu hayatta yaparsada incelik etmiş olur. Geçmiş olsun öncelikle ama boşverin kim aradı kim sordu yazdı yazmadı demeyi. Valla benim hoşuma gider bana böyle davranan birine bende öyle yaptığımda vicdan çekmem en azından.
telaşede düşünmek değil de çevremdeki herkes arayıp sordu sadece o aramadı insanın ister istemez gözüne takılıyor . bir de çok kindan biriyim asla birşeyi unutmuyorum buda unutmayacaklarım arasına girdi :)Bu kadar telaşede onu mu düşündünüz? neden aramadığına falan mı takıldınız? Ben olsam umursamam, bi beklentim olmaz. Sonuçta kan bağınız, bir şeyiniz yok. Kayınvalidenizden öğrenmiştir belki bebeğin durumunu, gerek görmemiştir. Kardeşiniz mevzusu için de o sizin aile meseleniz. Karışmaması, sormaması aksine bence daha iyi.
Ben olsam tavır almam, normal devam ederim konuşmama.
kin tutuyorum işte ister istemez başına bişey gelirse ( Kimsenin kine gelmesin tabi de ) o aramadı ya ben daha fazlasını yaparım ne evine nede semtine uğrarımEvet beklentiye girmişsin yani aramazsa aramasın çok mu önemli hayat memat meselesi mi onun araması? Boşver salla geç isteyene evin adresini belli o takmamış belli ki sen de takma
Karşılık verebilirsiniz. Kendisi hasta olunca mesaj atıp aramayın mesela. Ya da yakınlarından birine bişey olunca. Sizede bşşey diyemez derse sende aramamıştın ki ne alaka dersin.beklenti değil ama yaı gereği çok kindar biriyim yapılan söylenen hiçbirşeyi asla unutmam ve mutlaka karşılık veririm .
Bu iyi bir şey değil ki, yani açıklamaya gerek bile yok kendinizi bu anlayışı değiştirmeye zorlayın. Bu gerçekten kötü çünkükin tutuyorum işte ister istemez başına bişey gelirse ( Kimsenin kine gelmesin tabi de ) o aramadı ya ben daha fazlasını yaparım ne evine nede semtine uğrarım
Cokmu lazım görümce aramış aramamis. Bu kadar şey başımda dönerken hayatta aklıma gelmez yani aranıp aranmamak.herkese merhaba ,
Acaba kimseyi düşünmeye vakit bulamayacağı bir derdi,bir sıkıntısı olabilir mi? Her zaman mi boyle ?herkese merhaba ,