o aileden ve adamdan uzak dururdum dertsiz basima dert almazdimMerhaba hanımlar,fikrinizi almak istediğim bir konu var. Nişanlımla 4 ay önce ayrıldık,onun da benim de 2.evliliğimiz olacaktı,nişanlımin eski eşi nişan sürecinde cokk fazla sorun çıkardı,ayırmak için elinden geleni yaptı,biz ayrıldıktan sonra görümcemi aramış ve görümcem nişanlımin benim hakkımda dediği bazı şeyleri kalkıp bu kadına anlatmış ve kadın da bunları ses kaydina alıp bana attı. Nişanlımla tekrar barışma asamsindayiz ama görümcemin yaptığını affedemiyorum ve nişanlımla bu konuda sorun yaşıyoruz,siz olsanız ne yapardiniz
Nişanlım sözde beni haklı buluyor ama ablasına kalkıp bisey diyemiyor,bizim hakkımızda o kişiyle konuşamazsin diyemiyorNişanlınız görümcenizin bu tutumuna ne diyor? Net sizi haklı bulmuyorsa boşverin gitsin uğraşılmaz böyle tehlikeli insanlarla
nesi var bu adamin cok mu bulunmaz hint kumasi? ablasinin canina okumasi gerekiyordu normalde boyle bir sey icinNişanlım sözde beni haklı buluyor ama ablasına kalkıp bisey diyemiyor,bizim hakkımızda o kişiyle konuşamazsin diyemiyor
Bu adamla evlenme; ablası seni çiğ çiğ yer de ablasına neden yiyon demez, sana etin neden çiğ piş de öyle gel ablamın önüne der.Nişanlım sözde beni haklı buluyor ama ablasına kalkıp bisey diyemiyor,bizim hakkımızda o kişiyle konuşamazsin diyemiyor
Ve siz hala barışma aşamasında mısınız bu adamla?Nişanlım sözde beni haklı buluyor ama ablasına kalkıp bisey diyemiyor,bizim hakkımızda o kişiyle konuşamazsin diyemiyor
Peki eski eşi ile neden ayrılmış, bunun görümce ile bir
Detaylarını çok bilmiyorum ama nişanlımin anlattığı kadarıyla çok kavgacı,sürekli küfür eden biriymiş.beni ögrendiginde de beni hiç tanımadığı halde etmediği kufurler kalmadiPeki eski eşi ile neden ayrılmış, bunun görümce ile bir bağlantısı var mı?
Valla kimse yoğurdum ekşi demez. Sen o masalı bir de kurttan dinle. Napıyorlarmış da kadın kavga ediyor, küfür ediyormuş meselaa? Bu kadar kötüüüü pisss bi kadınla kıymetli ablası neden görüşüyormuş hala?Detaylarını çok bilmiyorum ama nişanlımin anlattığı kadarıyla çok kavgacı,sürekli küfür eden biriymiş.beni ögrendiginde de beni hiç tanımadığı halde etmediği kufurler kalmadi
Bana söylediği şey ise "ablam yanlış anlamış benim söylediklerimi" diyor.. sanki doğru anlamış olsa ablası, olayları eski esine anlatması normalnesi var bu adamin cok mu bulunmaz hint kumasi? ablasinin canina okumasi gerekiyordu normalde boyle bir sey icin
Kadına göre nişanlımin annesi büyü yapmış,ailesi yüzünden ayrılmışlarValla kimse yoğurdum ekşi demez. Sen o masalı bir de kurttan dinle. Napıyorlarmış da kadın kavga ediyor, küfür ediyormuş meselaa? Bu kadar kötüüüü pisss bi kadınla kıymetli ablası neden görüşüyormuş hala?
kac kizim kaaaaaac kosarak kac sekerek kacBana söylediği şey ise "ablam yanlış anlamış benim söylediklerimi" diyor.. sanki doğru anlamış olsa ablası, olayları eski esine anlatması normal
Kimse de kıymetli erkek hazretlerine b.k sürmüyor he. Benim kocam beni öne attı, kollamadı demiyor da kaynana büyü yapmış. Ya he he.Kadına göre nişanlımin annesi büyü yapmış,ailesi yüzünden ayrılmışlar
Ben olsam evlenmekten vazgeçerdim.Nişanlım sözde beni haklı buluyor ama ablasına kalkıp bisey diyemiyor,bizim hakkımızda o kişiyle konuşamazsin diyemiyor
Ailede her yol var siz de hala nişanlım da nişanlım diyorsunuz pessKadına göre nişanlımin annesi büyü yapmış,ailesi yüzünden ayrılmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?