Görümce!!!

Görüşmezsin olur biter. Eşinde tavrını koysun

2. evliliğiniz olacak..daha cok düşünmek gerek...
karar sizin, hayat sizin

++++++++++++
Eski es konusuyor, abla sacmaliyor ama adam agzini acamiyor pasif ve ezik bir karakter

İki ucu b.klu deynek. Ben olsam tekrar bir araya gelmezsin. Bir kere ara bozan veya bozmasina izin veren o nişanlın tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsin

Detaylarını çok bilmiyorum ama nişanlımin anlattığı kadarıyla çok kavgacı,sürekli küfür eden biriymiş.beni ögrendiginde de beni hiç tanımadığı halde etmediği kufurler kalmadi
Evlerden ırak. Evlenince görümceden evvel eski eş sizi bitirecek gibi. Tehlike çanları sizin için çalıyor kaçın ordan.

Evlerden ırak. Evlenince görümceden evvel eski eş sizi bitirecek gibi. Tehlike çanları sizin için çalıyor kaçın ordan.
Eski eş zaten apayrı bi sorundu, kadın bana yatak odasına kadar yazdı yazdı sonra ben yazmışım gibi nişanlıma mesaj atmış,"bana yatak odasına kadar soracak birini" bulmuşsun yazmış,şok oldum, konuşmalar yazılıydı nişanlımda gördü sonra. Üzerine Çocukları 7 aylıkken ayrılmışlar ve şimdi 6 buçuk yaşında,bu yasına kadar hiç babasıyla yalnız kalmamış çocuk,yaşadıkları şehir baya uzak,biz evlenecek olunca kadın çocuğu al diye tutturdu,bizim nikah olacaktı 4 5 gün sonra çocuğu alacaktık,düşünün kim kızını hayatında hiç görmediği birinin yanına gönderir

Kesinlikle eşinin yanında bile olsa geri almak ister..
Evlilik medeni bir müesese ama boşanmak daha çok medeniyet ahlak edep istiyor. Olmaz orası size olmaz kesin bir dille söyleyin ve dönmeyin.

Kesinlikle eşinin yanında bile olsa geri almak ister..
Evlilik medeni bir müesese ama boşanmak daha çok medeniyet ahlak edep istiyor. Olmaz orası size olmaz kesin bir dille söyleyin ve dönmeyin.
Görümcemle iletişimi kesmemesi de barışmak isteği için zaten, evlenmiş olsakta çocuğu kullanıp sürekli sorun çıkaracaktı

Görümceyi herkese rezil ederdim, nişanlımla barışıp evlensem bile görümce görüşmezdim..

Ne demiş

Annemin Bi lafı var
Pasanın da arkasından söverler
Yüzlrşmeseniz iyi olurmuş ama bundan sonra işiniz biraz daha zor yani.

Kaç kurtar kendini derim canım. Bekarlık sultanlık İnan ki yıllarını böyle boş işlere harcamaya değmez. Şahsen benim bir görümcem var öyle iyi öyle iyi ki dışı seni içi beni yakar saman altından su yürütür kocamla gereksiz samimiyet kurmakta üstüne yoktur şehir dışında Yaşıyor geldiğinde anasının evine değil bana atıyor kapağı tüylerim ürperiyor görümce deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…