Gorumcemin derdi ne?

Peki sizle alip veremedigi ne hic sordunuz mu ya da esinize sordunuz mu? Esiniz terbiyesizin cocugu deyince abla o nasil bir konusma sekli demedi mi? Cünkü asirk anormal
Biliyorum ki benimle alıp veremediğinin ne olduğunu. Sorun esimle evlenmemiz.
Onlar esim evlendigi için cephe aldılar omur boyu bekar yaşayıp birlikte oluruz diyee dusunuyodu sanırım. Babaları yok genç yaşta olmus. Görümcem esimi cok başka bir yere koymuş. Hani saçma bir diyalog icinde. Zaten bana beddualar etmisti zamanında bir suru kardeşiyle evleniyorum diye yani şuraya herseyi oldugu gibi yazsam sok olur herkes. Ben hiç biriyle evlendiğimde beri konuşmuyorum cocuk olunca iste yeğenimi görelim ayağıyla surekli ensemdeler

O terbiyesiz edepsiz kim diye sorsan muziplik yapiyorum der..Sende benim çocuğum benim gibi kimi seveceğini bilir de..de.o ne demek derse muziplik dersin.
kız çocuğu halaya çeker bi inanış var ya..benim görümce de şimdiden doğmamış çocuğu kendinin belledi..nasıl olsa ona benzeyecekmiş 🙄
annesi benim bende sen değilim abla..benim gibi seçici bi kız olacak inşallah demiştim. 😀
Allah korusun insallah kizim halalarina benzemez aşırı lanet insanlar annesine el kaldıran kisiler Allah yazdıysa bozsun ya

Çocuğunuz oldukça zeki çünkü kimi kale almaması gerektiğini iyi biliyo. Seslenişi üzerine alınmamış ki çok doğal. Teebiyesizin çocuğu diye seslenirse
Ya sankii bebegim hissediyorda ondan kucağına bile gitmiyor içten sevmiyor zatenn numara hep. Esimin gozunu boyama taktikleri. İçten sevse elalemin çocuğu bize düsgun bu neden yobaz gibilerinden konuşmaz diye düşünüyorum

tek amacı sizin ona saldırmanız ve bakın gelin bana saldırıyor durup dururken oysa ben yeğenimi seviyordum diyip kendini haklı çıkarmak.
bu tip insanların tek sermayeleri cahillikeri, onu da böyle dikkat çekip olay çıkarmak için özene bezene kullanıyorlar.
asla muhattap olmayın.
Allah'tan akli başında bir insanımda ciddiye alıp cevap vermiyorum baskasi olsa çoktan saçlarını yolardi vallahi

Bir bebeğe sevgi sözcükleri böyle olan bir insanla hiç muhattap olmam .Arama mesafe koyar, cahile laf anlatma gereği duymam.
Zorunlu haller dışında görüşmeyin. Ciddiye alıp kendini üzmeye değecek biri değil.
İçinde size ve çocuğunuza sevgi ve merhamet duygusu taşımıyor. Bunu da yansıtmış.

Keşke hiç gorusmeseniz bebeği kötü etkileyecekler. Kocaman çocukları bile birbiriyle kıyaslamak çok yanlış.
Eşinize bu sözlerin bebeğin bilincaltinda yer ettiğini, bebek henüz kendini koruyamadigindan sizin onu korumakla mükellef olduğunuzu ve bir daha böyle bir şey söylerse sert bir şekilde müdahale edeceğinizi gayet ciddi bir şekilde söyleyin. Bebeklerin iq su 0-3 yaşta oluşurken böyle sacma sapan seylere maruz birakilmalarina üzülüyorum

Merhaba sevgili kk. hemen konuya geçiyorum.

Dun esim işe gideceği için kendine çorba ısıtıyordu. O esnada ablası aradı. Bende bebeğimle mutfakta eşimin yanında duruyorum onlar sohbet ediyor ablasına anlatıyor iste yemek ısıtıyorum işe gideceğim vs. Konu konuyu açtı neyse gorumcem baskasının bebeğiyle bizimkini kıyaslamaya başladı dediki; Bebiş napiyor? Kuzenlerinin çocuğu onun sesini duyup heyecanlanıp tepki gösteriyormuş acaba sizinkide gosterirmi diye zırvaladı.

Eşimde bebis iyi dedi gecistirdi adam ise yetişecek 30 dakika sonra evden çıkacak ablası hala ahiret soruları sormaya devam ediyor

Ablası telefonu hoporlere ver benim sesimi duysun tepki gösterip heyecanlanacak mi acaba dedi esimde hoporlere verdi

Ablasi seslenmeye başladı edepsizin çocuğu edepsiz terbiyesiz minik yumurta şeklinde
Tabi bana o esnada gelenler geliyor ama bisey demiyorum ya sabir ya şafi ya vedud diyorum içimden.

Bizim kız tepki vermedi tabiki 5 aylik bebek ne anlasin hoporlerden gelen sesten etraftaki şeylerle ilgilendi haliyle. Esim bir yandan da kendine çorba koyuyordu bizim bebekte ona pur dikkat etti. Görumcem diyorki "eeee napiyor heyecanladimi hiç tepki vermiyor" dedi eşimde abla ben kendime yemek koyuyorum ona bakıyor simdi dikkatini o çekti dedi hay esim oyle demez olaydı birden çıldırdı mahsus bana tepki vermesin diye mi kendine çorba koydun dikkatini dağıtmak için mi dedi aglar bir ses tonuyla tak dedi telefonu kapattı.

Biz esimle salak gibi birbirimize baka kaldık. Az önce biz ne yaşadık ya dedik.

Gerçekten iyice kıl kaptım. Acaba benmi abartıyorum gözümde büyütüyorum baştan beri gıcık olduğum için mi her dediği yaptığı gözüme batıyor artik kendimi sorgular oldum.

Valla bana bir akil verin haksızsam haksızsın diyin bileyim.
Kadin sürekli benim bebeğimle kuzenlerinin çocuğunu kıyasliyor güya seviyor gibi yapıp hakaret mi ediyor napiyor ben anlamadım.

Terbiyesizin çocuğu ne demek ya? Esime söyledim cahil ne dediğini bilmiyor diyor kendimi zor tutuyorum yuz goz olmamak için.

Cevaplarınızı bekliyorum sorularınız olursa geç cevaplayabilirim bebegim pek durmuyor çünkü.

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
Edepsiz terbiyesiz diye nasıl çocuk seviliyo yarın birgün çocuk bunu iyi bişey sancak 🐍🐍🐍 görümce

Dun esim işe gideceği için kendine çorba ısıtıyordu. O esnada ablası aradı. Bende bebeğimle mutfakta eşimin yanında duruyorum onlar sohbet ediyor ablasına anlatıyor iste yemek ısıtıyorum işe gideceğim vs. Konu konuyu açtı neyse gorumcem baskasının bebeğiyle bizimkini kıyaslamaya başladı dediki; Bebiş napiyor? Kuzenlerinin çocuğu onun sesini duyup heyecanlanıp tepki gösteriyormuş acaba sizinkide gosterirmi diye zırvaladı.

Eşimde bebis iyi dedi gecistirdi adam ise yetişecek 30 dakika sonra evden çıkacak ablası hala ahiret soruları sormaya devam ediyor

Ablası telefonu hoporlere ver benim sesimi duysun tepki gösterip heyecanlanacak mi acaba dedi esimde hoporlere verdi

Ablasi seslenmeye başladı edepsizin çocuğu edepsiz terbiyesiz minik yumurta şeklinde
Tabi bana o esnada gelenler geliyor ama bisey demiyorum ya sabir ya şafi ya vedud diyorum içimden.

Bizim kız tepki vermedi tabiki 5 aylik bebek ne anlasin hoporlerden gelen sesten etraftaki şeylerle ilgilendi haliyle. Esim bir yandan da kendine çorba koyuyordu bizim bebekte ona pur dikkat etti. Görumcem diyorki "eeee napiyor heyecanladimi hiç tepki vermiyor" dedi eşimde abla ben kendime yemek koyuyorum ona bakıyor simdi dikkatini o çekti dedi hay esim oyle demez olaydı birden çıldırdı mahsus bana tepki vermesin diye mi kendine çorba koydun dikkatini dağıtmak için mi dedi aglar bir ses tonuyla tak dedi telefonu kapattı.

Gerçekten iyice kıl kaptım. Acaba benmi abartıyorum gözümde büyütüyorum baştan beri gıcık olduğum için mi her dediği yaptığı gözüme batıyor artik kendimi sorgular oldum.

Kadin sürekli benim bebeğimle kuzenlerinin çocuğunu kıyasliyor güya seviyor gibi yapıp hakaret mi ediyor napiyor ben anlamadım.

Terbiyesizin çocuğu ne demek ya? Esime söyledim cahil ne dediğini bilmiyor diyor kendimi zor tutuyorum yuz goz olmamak için.

Cevaplarınızı bekliyorum sorularınız olursa geç cevaplayabilirim bebegim pek durmuyor çünkü.

Görümce hasta kafası gidik

Tepkisiz ilgisiz kalmanız en iyisi hatta eşiniz iki tavır yapsa sen suratıma mı kapadın telefonu gibi gidişat tümden değişir. Yani bu olay sizin ne kadar paye vermek istediğinizle ilgili. Ne kadar dikkate alırsanız o kadar arsızlaşabilirler.

Arada siz de arayin hal hatir sorun bence. Napiyon lan terbiyesizin cocugu diye ;)
Cok eglenceli olur bence. Gerizekaliya gerizekali oldugunu unutturmamak lazim

Ben görüşmüyorum evlendikten sonra esimi çok kıskandığı için hareketlerine dayanamayıp iletişimi kesmiştim. Konuşmuyorum yani güya bana laf çarpıtiyor zaten onunla muhatap olmadığım için hazmedemiyor
aynen sana laf çarpıtmış,yani sanki sen bebek tepki vermesin diye dikkatiğini dağıtıyomuşsun anlamına getirmiş, çok ayıp ya o nasıl bir hitap şekli büyüyüncede böyle bi seslenip sevcek, eşiniz desin ablasına öyle şey denir mi abla çocuğuma niye öyle konuşuyosun diye

Gorumcen tam bir gerizekalı. Edepsizin çocuğu ne ya asıl edepsiz kendisi. Edepsizin yigeni dicektin herhalde de. Ay nefret ederim ufacık çocuğa böyle saçma sapan konuşan cahil tiplerden

Bazı insanlar anlaşılmıyor , benim de böyle bir konum vardı. Hala anlamıyorum, muhatap olmamak en güzeli. Huzur bozmak için dünyaya gelmişler.

Görümceyi arar "hayırdır o edepsiz ben mi oluyorum?" derdim.
Büyük ihtimalle kıvıracaktır, "çocuğumu bir daha hakaret ederek sevme lütfen" der kapatırdım.
Sen kendini yiyeceğine bırak o yesin.

Back
X