biliyorm daha 20 yaşındayım ve siz her nekdar daha küçüksün ve ortada bişey yok deseniz bile çok kafama taktığım bi konu var.. sevgilimle gayet ciddi giden bi ilişkimiz var ve ailesini çok merak ettiğim için sürekli araştırıyorum. o çok ünlü arkadaşlık sitesi facebookta gördüğüm müstakbel görümcemi kime göstersem ''yandın sen kızım eğer bu çocukla evlenirsen bu kız sana çok pis görümcelik yapar.. çok uyuz bişeye benziyor'' gibi laflar işitiyorum.. açıkçası benim de ilk gözlemim öyle olduğuydu sürekli kendini beğenmiş tavırları dünyanın en güzeli benm gibi edaları var.. hergün aklıma takılıyor inanın ki sevgilimi bile bu kadar düşünmüyorum sanki hemen evlenmişiz ya da evleneceğiz gibi bunları takıyorum ya çok çaresizim daha tanışmadığım için de bilinmezlik kompleksi içindeyim belki öyle biri değildir sevgilim çok iyi biri olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum çünkü kardeşine öyle davranmayabilir işin içine kıskançlık girebilir.. evet bana yardım edin lütfen hergün bu konu yaaa kafam karmançorman oldu :çok üzgünüm
Son düzenleyen: Moderatör: