• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce :(

oooyyyyyyy...
yarına çıkacağımızın garantisi var mı acaba???
takma kardeşim bunları kafana... :hulya:

Daha olmayan görümcenin ,cadılığını kafana takmışsın..

o söledğini bnde düşündüm ama şu var o insanla bi gelecek düşünüosan cnm sonuna kadr bu fikrinin arkasında olmalısın insanların dereyi görmedn paçayı sıvamış demelerine izin vermemelisin bu senin hayatın ve eger o insanla bi gelecek düşünüosan tabiki de ileriyi görmen gerekio yere sağlam basabilmen için.. yani kısacası ailesini tanıman normal bişey bunda bi anormallik göremiorum ben..

emma... =) çok olgun düşünüyorsun teşk ederim anlayışlı insan opuyorumnanaktan

allah allah kafana taktigina bak görümcem bana görümcelik ederse bende ona cok güzel gelin ferhunde olurum:umursamaz:

Canım flört etmek ilişkinin en güzel zamanları sayılır
Sorumluluk yok başkaları yok sadece ikinizsiniz
Bence bu zamanların tadını çıkar
ınan evlenince sorumluluklar o kadar artıyor ki bugünleri arar oluyor insan
Görümce faktörünü ilişkiniz resmileşince düşünürsün
Şimdilik bugünlerin tadını çıkar

emma... =) çok olgun düşünüyorsun teşk ederim anlayışlı insan opuyorumnanaktan

önemli deil ilkyazım yalnız kafana takma güzelse kendine güzel erkek arkadaşın onu güzel bulmadıktan sonra sorun yok.. sen yaşadığın ilişkinin ciddiyetini bil yeter hem onun görümcen olcagınında bi garantisi yok belki siz evlnceksnz ama onlar ayrılıcak bilemyz ki cnm sen içini ferah tut kendine ve ilişkine odaklan opuyorumnanaktan

Sevgilin tabiki kardeşini savunacak.
Kim kardeşi kötü der ki?

valla benim eşim bana yapılan haksızlıkları biliği halde hala onların iyi olduunu beni çok sevdiklerini iddia ediyor.
Ama seven adam yuvamı dağıtmak için uğraşmazdı.

Benden sana tavsiye, fazla yüz göz olma.
Sevgilinede endişelerini anlatma.
YArın herşeyin suçlu sen olursun.
Sessiz ve uzak dur derim...

fol yok yumurta yok karsilasmamissiniz bile
simdiden böyle olumsuz düsünürseniz sonu olumsuz olur zaten
hele bi tanisin konusun ona buna soracaginiza kendiniz taniyin
ondan sonra sevip sevmeyeceginize karar verin bosa kuruntu yapmayin

dur bakalım daha bişey yokmuş ne bu stres hele bi tanış bakalım ondan sonra düşün ne olacağını....
sen kendi kendine gelin güvey olmuşun

soz yada isteme bile olmamis.. o aileye girebilecegin bile mechul.. sevgilinle gulup eglenerek gecirecegin bu vakitleri daha evlenecegin belli olmayan adamin ablasini dusunerek gecirmek cok sacma... daha evlenmeden beynine ablasiyla gecinemeyecegini empoze ediyorsun.. 2 gun sonra olduda resmiyete donustu.. en ufacik bir lafta patlayacaksin cunku kendini yillardir sisirmistin..
hem tum gunun sevgilinden cok gorumceni dusunmekle geciyorsa ayril ozaman cunku yeterince asik degilsin.. ben flort zamani askimdan gozlerim korlesmisti dunyayi gormuyordum.. yasananlar yasandi evlendikten sonra..

soz yada isteme bile olmamis.. o aileye girebilecegin bile mechul.. sevgilinle gulup eglenerek gecirecegin bu vakitleri daha evlenecegin belli olmayan adamin ablasini dusunerek gecirmek cok sacma... daha evlenmeden beynine ablasiyla gecinemeyecegini empoze ediyorsun.. 2 gun sonra olduda resmiyete donustu.. en ufacik bir lafta patlayacaksin cunku kendini yillardir sisirmistin..
hem tum gunun sevgilinden cok gorumceni dusunmekle geciyorsa ayril ozaman cunku yeterince asik degilsin.. ben flort zamani askimdan gozlerim korlesmisti dunyayi gormuyordum.. yasananlar yasandi evlendikten sonra..

daha bir şey olmayacak merak etmeyin ayrıldık diyorum ya zaten eleştirmenize de gerek kalmıyor bundan sonra senağlama

Back
X