Görümce

Çok güzel yapmışsınız bence, böyle insanlara tepki vermedikçe salak yerine koymaya devam ediyorlar çünkü..
Eşimin akrabalarında da çoktur, görüştüğümüz halde eşimi arayıp size gelicez diyenler, keşke ben de böyle tepki verebilsem bir gün..

Merak ettim uslubunuza ragmen geldimi?

Dogru soylemis yabancilarmi 1 saatte neler hazirlanir sorun hazirliksa arayp tersler gibi sylemek hic hos degil empati yaparsaniz sonuca ulasicaksiniz ve durumda bile size gelmisse degerinizi bilin

Çok haklısın

Dogru soylemis yabancilarmi 1 saatte neler hazirlanir sorun hazirliksa arayp tersler gibi sylemek hic hos degil empati yaparsaniz sonuca ulasicaksiniz ve durumda bile size gelmisse degerinizi bilin
Empatı yapmam cunku ben kardesımın evıne 1 kere dahı habersız gıtmedım gıtmrmde esını arar sölerım

Empatı yapmam cunku ben kardesımın evıne 1 kere dahı habersız gıtmedım gıtmrmde esını arar sölerım
Ama haber vermis esinizin unuttugunu okudum yanlis okumadiysam siz sizi aramadigi icin takildiniz ama okadar tepki verilcek bsy yok yemek yapmazdiniz cnku geldiklerinde haberim yktu derdiniz onlarda anlarlardi bir daha gelincegi zaman size haber verilmesi gerektigini sert bir yapiyami sahipsiniz ki esinize sylediler oraya ben anlam veremedim kardesler dyemi ilk ona haber verme geregi duydu ama su 3 gunluk dunya da kimseyi byle seylerle krmaya degmez

Geldi uslubumda bıse gormuyorum dedalarca yapıldı bana bu
Sizin için yanlış bırsey olmadıgı çok acık.. Sız yoruma acık bır noktada konu actıgınızdan benım fikrim yanlış oldugu yönde. Karsınızdaki sızı degılde kardesını aramış bu konuda rahatsızsanız bunu soylemenın daha yakışır seklide vardı . Neyse gelmiş zaten sakınca gorulmemiş ıyı gunler dilerım

Bir görümce olarak yazıyorum, kardeşimi değil evin hanımını ararım. Erkek mi yapıyor hazırlığı. Kendime yapılmasını istemediğimi sırf gelin diye yapamam.
Bir gün bile kardeşime dememişizdir size gelicez diye.

Kesinlikle haklısınız

Ayıp olmamış, merak etmeyin
Sizinle yaşıt veya sizden küçük galiba görümceniz. Büyük olsa böyle yapamazdınız.

Valla ben beni aramamalarını tercih ediyorum. O yüzden genelde eşimi ararlar, o da bana sorar ona göre karar verip davet ederiz. Böylesi işime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…