Görümce

Sacma ben olsam bende kardesimi arar soylerim illa ki sizi ariyacak diye bir sey yok .
Gereksiz yere tepki gostermissin
Yani simdi gorumcen sana kirilsa hakli !

Haklısın..
İyi yapmışsın...
Kadına söylenir böyle şeyler, bir kadın olarak bilmesi gerekirdi.. Bunun altında sen kimsin mesajı da var, abisini arıyor işte muhatabı o, yenge de kimmiş.. Sonuna kadar haklı buldum konu sahibi.

Benmı ayıp ettım yanı
Ağzına sağlık çok güzel demişsin hiçte ayıp olmamış canım.
Ayıp olan düşüncesizce davranıp saygısızlık yapmaktır. Öyle saça böyle tarak.
Etki tepki getirir yapılması gerekeni yapmışsın hiç takma kafana...
İmza; Bir Görümce

Iyi yapmissiniz ilk degil bu yaptigi dediginiz icin diyorum bunlari.hizmet eden evin musaitlik durumunu ayarlayan ikram yapan kadındır.kadina sormadan musaitim diyemez kocalar.beninkide böyleydi açıkça konustum biraz daha iyi.anlayincaya kadar söyleyin.gorumceler abilerini sayip yengeyi takmadiklari icin abilerinden işi baglamaya calisiyorlar.insan evin hanımı olarak sayilmak istiyor yoksa hizmetciden farkimiz kalmıyor

Kesinlikle ayıp olmuş. Benim gorumcem de yapar hiç takıntı yapmam bunu. Yabancı mi. Ama araniz bozuksa bilemem

Burda herkez farklı goruslere sahıp anladıgım bu herkezın fıkırlerı ıcın tesekkurler ama bende dusunup tasındım km olursa olsun benım evıme habersz gelemez annem bıle ben evun hanımıysam haberın olmalı dıye dusunuyorum ve yorumlarınız ıcon tesekkur edıp konumun kapanmasını rıca edıyorum@mune

valla iyi yapmisin yakindir bende oyle yapcam ne zaman bize gelecek olsalar abisini arar bende cok sinirleniyirum sonucta evin hanimi kim ben onlara giderken enisteyimi ariyorum diyorum ama daha gorumceme patlamadim yakindir ama.

Iyi yapmışsın. Seni arasaymiş .size gelmeyi akil ediyo seni aramiyi akil edemiyo mu?Sonucta evi orgnze edecek bayan ona danisilir son soz hep.Baska seye geldimi ararlar sonra ikram beklerler ilgi beklerlr yapilamadignda laf ederler hic uzulme valla. Dusuncesiz davranmis gorumcen.Silik olmamknlazm hayatta valla tebrik ettim boyle okkali hatunlar lazim düşünceszlere

S senve bennn
Bak canım sen burda bir konu açmışsın ve yorumlar yapılmış genel olarak sana ayıp etmişsin demişler.
Ama sen konuyu yazarken "görümcem beni değil eşimi aramış geldiler evde yemek falanda yoktu çok sinir oldum ağzımı açıp bişey diyemedim şu anda öfkeden patlamak üzereyim 1 saattir ağlıyorum" diye yazsaydın alacağın cevaplar aynen şöyle olacaktı.
"Aaaa ben olsam açar telefonu ağzıma geleni söylerdim"
"Sen yine iyi dayanmışsın cevabını niye vermedin" vs vs vs.....
Ama sen gerekeni zaten yapmışsın kimsenin aklına ihtiyacın olmadığı için herkes sana muhalefet olmuş
Bende bir görümceyim ve abimi değil yengemi ararım çünkü bana yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapmam.
Benim görümcem bana aynısını yapsa çok kızarım mesela ben telefon açmam bir gram yemek yapmam yumurta kırarım yada menemen yaparım
Hatta çayı da eşime yaptırırm nasılsa beni değil abisini aradı o zaman kimi aradıysa o hizmet etsin değilmi
Sana muhalif yorum yapanların hepsine bu şekilde misafir gelse kudururlar vallahi
Neyse sen takma kafana herkes haddini ve yerini bilecek.

onunki düşüncesizlik ama sizin yaptığınızda çoook ayıppp.... yüzyüze bakıcak insanlarsınız bu tavır hiç doğru değil. Onun yerine bunu söylemek için az yemek yapıp akşam konuşma sırasında kusura bakma sen eşime söylemişsin odabana söylemeyi unutmuş anca yetiştirebildim bidahaki sefere geliceğiniz zaman bana haber verin böyle olmasın gibi bişey söylenebilirdi.

ohhh çok iyi yapmışsın çok da iyi yapmışsın. yakın bir zamanda aynısından ben de yapmayı planlıyorum eline diline sağlık arkadaşım

Sizin yaptığınızın aynısı bana yapılsa ben gelmezdim. Net.

Bu tavrınız yüzünden görümceniz eşinizi arıyor olabilir mi acaba? Bir de bunu düşünün.

Aslında sonuna kadar haklısın ama üslup yanlış maalesef..

Sen onlara gideceğin zaman tabiiki görümceyi ararsın. Senin gorumcenin kocasiyla ne gibi bir bagin var ki kocasini arayasin. Ama o kendi öz kardeşini arar. Şimdi bu kadına karşı yapılmış ciddi bir kabalık var. Arayıp Özür dile bence

Çok ayıp valla, en azından geldiğinde söyleseydiniz, telefon açmak söyşenip söylenip kapatmak inanılmaz ayıp olmuş.

Bana veya eşime haber verilsin de kim gelirse gelsin.. Ama haber verilsin.
Ben de kimseye haber vermeden gitmem,kim olursa olsun.
Ayrıca evde bulunmama ihtimali de var.
Bu devirde haber vermek o kadar kolayki, insan hâlâ haber vermiyosa ayıp bana göre

Ağzınıza sağlık, aynı şekilde düşünüyorum

Bunda gorumcenin sucu yokki o anda kardesini aramis demistir kasti oldgunu sanmiyorum hata kocanda haber vermeyi unutmasi ama sen de telefon acip saydirmasaydin keşke cok bisey olmazsa disarsan bi pide vs yaptirir yerdiniz gelince de derdin gorumcene benim daha yeni haberim oldu die ben olsam esime kizardim aksam gorumceme de sen beni ara kocam unutuo kafasi dalgin derdin konu kapnirdi kadin sana nolcak biseyler yapariz demis bu kadr sinir iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…