Görümce

senve bennn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
445
329
23
kızlar dün hörümcemler bize geldi oturmaya ama geleceklerinden 1 saat kala haberım oldu esımı aramıs bız sıze gelcez demıs esımde bana sölemeyı unutmus 1 saat kala söyledi bende sinirlendim bu evin hanımı bensem bana sölenmesi gerekiyor dedım aradım hemen görumcemı bız sıze gelcegımız zaman ben senın kocanı mı arayıp haber verıyorum dedım bana söylemen gerekıyodu yemeklerı esım yapmayacak sonucta dedım bız yabancımıyız nolcak sankı senı aramak hıc aklıma gelmedı dedı bende bundan sonra bana haber ver gelecegın zaman dedım kapattım teli sizce cok mu fevri davrandım ayıp olmusmudur

Son düzenleme:

bence ayıp olmuş zaten sen de fevri davrandığının farkındasın, gelmeseler yeri yani...
keşke başka bi zaman daha tatlı dille söyleseydin, gelceğiniz zaman bi gün öncesinden arada size daha güzel ikramlar yapayım falan gibi...

Fazlaca fevri... Tamam haklisin seni aramalari gerekiyordu ama geldiklerinde daha uygun bir uslupla soyleyebilirdin.

Eee geldiler mi? Ben olsam gitmem cunku.

Tekrar okudum da gelmisler...

Evet ayıp olmuş biraz. Ben olsam şöyle yapardım, eve geldiklerinde önlerine bir çay ve hazır kek koyardım. Sonra da derdim ki "Kusura bakmayın, eşim bana haber vermeyi unutmuş, siz gelmeden az önce haber verdi, birşey hazırlayacak zamanım olmadı. Keşke bana haber verseydin, böyle boş boş ağırlamak zorunda kalmazdım. Bir daha bana haber ver, erkekler böyle şeyleri çok takmıyor" derdim. Böylesi çok da kırıcı olmazdı sanırım

Senin kocana görümcenin söylemesiyle senin onun kocasına söylemen bir değil ama farketmişsindir.
Biri iki kardeş, biri gelinle enişte.. yani siz kel alakasınız aslında.
Ama siz samimiyseniz görümcenle, sana söyleyebilirmiş ki sanırım samimisiniz bunları diyebildiğine göre.. Bu durumda ayıp etmiş.

Eve
ewet samımıyız oda bana der bı sey olunca

Ne tuhaf ,benim kardesim yada esi gelince bana neden haber erecek geliyoruz diye,yada ben niye haber verim,kardesime gideceksem eger ya esini ya kardesimi ariyorum evdeyse biz oraya gelecez diye,ayni sekilde kardesim yada esi habersiz gelirler bana,ben kardesimin evine habersiz gidemiceksem yada karsini aramayip kardesimi arayip gidemiceksem ne anladim bu kardeslikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…