- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of bilmiyorum kizlar ama ben diyecegimi dedim bende onun kinasinda bindalli giyeyimde o zaman anlarYa tabi ki değil. Nişanlına söyle olmaz bu iş. O günün prensesi sensin
of bilmiyorum kizlar ama ben diyecegimi dedim bende onun kinasinda bindalli giyeyimde o zaman anlar
Evet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı
Bizde ablamın kınasında giydik, kuzenler, ablamın birkaç arkadaşı, çok güzel oldu :) bu durumu lehine çevir. Git bir kaç tane daha kirala kınayı bindallılar döndürsün. Hem farklıda olurEvet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı