Bencede kendin farkli giyin bes arkadasiniza da kinada kirmizi giydirin altinciyi gorumceniz giymis olsun sen de kinada bi ara giyer sonra cikarirsin sen degil o pisti ve pisman olsun.Daha havali biseyler giy ondan habersiz seni gorunce soklanir boyle seyler ypmya bayiliyorum bn
Canim bence hic kimseye demeden git kendine muhteşem bir gece kiyafeti al kina günü de bindallinin modasi geçmiş dersn o da mosmor dolanir ortalikta hatta arkadaslarini tembihle kizi gorunce gulussunler utancindan disari bile cikmasin saçma sapan yarislar yapıyorlar dertleri neyse bizimle
Sorunun cevabini alamadimben yugoslav göçmeni arkadaşımın kınasna gittim.Bizzat gördüm.Beyaz ya da krem folklorik kıyafetler giyiyorlar ama nedeni var.O insanlar dans ediyor .Ciddi ciddi dans ediyorlar.Emek veriyorlar .Onları izlemek de çok keyifli.Şarkılar danslar filan harika bir görsel şölen ama ya diğerleri boktan bir kına yakma merasimi var.Onun dışında gelin hanım soytarı gibi fesle mesle geziyor.İğrenç yahu.Sonradan kim çıkard b bindall mindallı giymeyi.Giyin adam gibi gece elbisesi ama kimseye demeyin sürpriz olsun.Görümce de maymn gibi dolaşmak zorunda kalsın.. :)
kardeş özenti yapılan herşey manasızdır ve çirkindir.MAdem bir ambians bir merasim yapılıyor layıkıyla yapılsınSorunun cevabini alamadim
Sizin deger vermedugunuz seyleri baskalaei keyifle yapar igrenc dediginiz b.......n dediginuz adetleri
neyse bari kınayı senin eline, onun kıçına yakın da bi farkınız olsun...QUOTE]
:-D
Basliktan bile belli, buram buram bdv icerikli : ))bu konu niye tüketici şikayetlerine gelmiş ki?
Evet kizlae gorumcemde kina gecemde kirmizi bindalli giycekmis benim bildigim gelinler giyer dedim zaten o kiralicam bindalli deyince benim bildigim gelinler giyer dedim inat yapar gibi gitmis kiralamis hemde benimkide kırmızı
bizde kınada yeni evliler ve genç kızlar hep birden bindallı giyer.görsel bir şölen olur.bayılırım bindallı içinde kızlara.ahhh ahh ne güzel olur.
düşünsene ortada nazlı nazlı dolaşıyorlar gelinin etrafında oynuyorlarBencede super bir goruntu olur.. Bende bayılırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?