Abla bende 18 im abimin dugununde akrabalar ay sende alsana salvarli biseylwr dedi bende sacmalamayin yahu geline ozgu dedim yengemde bana kendi memleketinden getirtmksti pembe gitmiştik bindalli falan degil boyle suslu bisey ... ki simdi olsa cpk çok gizel ama asla giymem 16 yas salakligi kaynaniz ne dedi18 aa soyledim gelinler giyer dedim huzursuzluk cikmasin diye ustelemedim
Canim bence hic kimseye demeden git kendine muhteşem bir gece kiyafeti al kina günü de bindallinin modasi geçmiş dersn o da mosmor dolanir ortalikta hatta arkadaslarini tembihle kizi gorunce gulussunler utancindan disari bile cikmasin saçma sapan yarislar yapıyorlar dertleri neyse bizimleof bilmiyorum kizlar ama ben diyecegimi dedim bende onun kinasinda bindalli giyeyimde o zaman anlar
Muhteşem bir düşünce valla keşke evlendigim zaman bu KK yi bilseymisim çok şey ogrenirdimÇok daha dikkat çeken bir şey giyin bence, ve o güne kadar kimseye söylemeyin. Görümce dumur olsun. Aa hani bindalli giyecektin derlerse annem almış bana da sürpriz oldu dersiniz.
Gorumcenizin kınası olacağı vakit ne giyecegini gizli gizli öğrenin ve ikinci sürprizi de orda yapın. Intikam soğuk yenen bi yemektir.
Benim kafa da KK'dan sonra böyle calismaya başladı zatenMuhteşem bir düşünce valla keşke evlendigim zaman bu KK yi bilseymisim çok şey ogrenirdim
Valla yaptgm safliklara üzülüyorum keşke bastan cadi cazgir bi tip olaymisim bu kadar üstüme gelemezlerdiBenim kafa da KK'dan sonra böyle calismaya başladı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?